Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Assassin`s Creed 2

09.09.09, 23:03
Kurde, dlaczego +18, dlaczego sad
Obserwuj wątek
    • pulposlaw Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:04
      Przecież to nie jest restrykcja, a sugestia dla rodziców/opiekunów.
    • argeth Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:05
      Nie gram w skradanki bo mi się najtrudniej w nie wczuć przy takim nawale absurdów. Gościu skacze jak małpa a ludzie nic. Do tego te skakanie do wozu z sianem
    • lubie_jajka_z_majonezem Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:08
      @pulposlaw

No właśnie, dla rodziców, a ja mam dość kumatych jeśli chodzi o oznaczenia, gry i w ogóle ;/. Żebyś wiedział jaki miałem przypał za GTA na psp o.0
    • pulposlaw Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:15
      No to powiedz rodzicom, że nie jesteś psychopatą, który biega z piłą mechaniczną po szkole i tnie kolegów.
    • paul-pl Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:17
      No i dobrze[dla mnie], że jest 18+. Nie lubię jak kroją gry/filmy by tylko zwiększyć ilość odbiorców. Nie spodziewam się też przesady ze strony twórców. Zapewne była potrzeba pokazać coś dojrzałego i tak zrobili.
      lubie_jajka_z_majonezem -> hm...być może dobrze, że rodzice dbają byś nie grał w takie gierki smile Ja się za młodu trochę za dużo napatrzyłem na krew itp w filmach/grach. Nikomu krzywdy bym nie zrobił, ale psychika jest troszkę zryta...
    • elmo-chan Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:17
      Eizo jest wampirem nie posiada cienia! xD xD xD
    • ryuke Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:21
      Moi rodzice wiedzą o tym jakie PEGI mają moje gry i wiedzą o co chodzi w nich. Ale i tak gram w co chcę a oni nie mają nic przeciwko bo wiedzą, że jak to pulposlaw pięknie ujął nie jestem psychopatą biegającym z piłą po szkole. Ale rzeczą która mnie wkurza w PEGach jest to, że babki w Empikach albo Saturnach nie chcą mi sprzedać gier 18+ chociaż nie powinno ich obchodzić co na tej grze jest napisane.
    • pips3 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:27
      ryuke ich ma obchodzić co jest tam napisane.
    • frezer_pl Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:27
      o wiele ciekawie sie zapowiada niz jedynka
    • lubie_jajka_z_majonezem Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 09.09.09, 23:52
      żebym miał jeszcze jakieś 7-8 lat to rozumiem ale mam 14... Pegi tez nie za bardzo rozumiem... jak nfsy są od 12 roku życia, paranoja, po co w ścigałce ograniczenia wiekowe big_grin. Czasami przeginają z tymi ograniczeniami i to grubo
    • pips3 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 00:29
      Żeby dzieciak nie brał auta rodziców i gnał 200 km ulicami. Pokaż im ten film, tu nic praktycznie nie ma. I ci kupią tą grę.
    • mazzeo Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 00:45
      A niby czemu ma nie mieć 18+? A co to, przygodówka jest? Gra w której głównym celem jest zabijanie konkretnych ludzi, na dodatek każdego przechodnia też możesz posłać do piachu, nie mówiąc combosach i counter-killach których podejrzewam że Ninja Gaiden by się nie powstydził (np. w trakcie kontrowania sztyletem kiedy Altair wbija go prosto w mózg albo motyw gdzie najpierw wbija go w stopę po czym przeciąga w górę). Cut-scenki też były dość mocne (sceny egzekucji gdzie przeważnie nie kończyło się na wbiciu miecza w serce, podcinanie gardeł).
    • mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 00:55
      Nie rozumiem czemu tak się podniecacie tą grą, naprawdę. Bardziej jarała mnie swojego czasu jedynka jednak po premierze od razu mi przeszło smile Po za tym w dwójce nie podoba mi się ogólny design tej gry (w jedynce był znacznie lepszy). Naprawdę nie wiem co wy tu ciekawego widzicie. Chyba tylko sam tytuł. Z gier akcji to tylko Splinter Cell, Halo: ODST oraz Uncharted 2 reszta ssie pały po całości xD
    • mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 00:57
      No dobra może jeszcze Dante's Inferno i tyle.
    • hansatan Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 00:59
      "mamo nie kupuj mi tej gry bo są w niej countery i combosy" bueheheh niezła dziecinada w komentach ;]
    • shunkan Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 01:03
      A ja mma inne pytanie, czemu on ma czarna peleryne i jakies inne ubranie? Czy to jakis specjalny bonus czy w grze sie dostaje?
    • pips3 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 01:31
      Bo tak wygląda strój bohatera.
    • mydeuko.fa Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 03:14
      Coś jak Batman big_grin
    • arczx360 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 07:19
      Ale wy macie problemy.... AC2 fajniejszy sie wydaje od poprzednika smile
    • mdw2 Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 07:34
      Dodam mała informację żeby wkurzyć wszystkich Applefobów.

Na wczorajszej konferencji Apple w San Francisco przemawiał między innymi też przedstawiciel Ubisoft. Poinformowano, że Assasin Creen 2 pojawi się w wersji na iPhone/iPodTouch tego samego dnia co na pozostałych platformach. smile

O pozostałych gierkowych akcentach na konferencji nie wspomnę, bo tak się wkurzą Applefoby, że zrobi się brednioserial. smile
    • metal_heart Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 08:42
      i co z tego , ze gra jest od 18,jak ktos szuka natchnienia zeby zrobic cos zlego to znajdzie i to niekoniecznie w grach, wystarczy wlaczyc tv i obejrzec wiadomosci , tam jest codzienny horror i to w dodatku prawdziwy a nie taki jak w grach wymyslony przez dizajnerow
    • evilsmerf Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 10:26
      @up Dobrze mówisz. Ktos powinien ci nalać wódki ;D
    • kazyl Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 10:29
      po AC2 nie należy się spodziewać więcej niż po AC1.
      Monotonia
      Monotonia
      Monotonia
    • elmo-chan Re: Rozgrywka: Assassin`s Creed 2 10.09.09, 10:32
      @mydeuko.fa
      mam podobną opinie na temat AC, jedynką się strasznie jarałem do czasu premiery, później mi przeszło... a AC2 traci strasznie na tym że nie dzieje się w trakcie wypraw krzyżowych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka