Dodaj do ulubionych

Dirt 2: Hołd dla Colina McRae

10.09.09, 12:40
Szkoda że ta gra z Colinem ma juz niewiele wspólnego. Praktycznie tylko nazwę, bo tematyka odbiegła daleko od typowych rajdów WRC.
Obserwuj wątek
    • xiem Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 13:44
      Dokładnie, Colin pewnie przewraca się w grobie, gdy widzi taki twór.
      Dziwią mnie tak wysokie oceny, również na poly, przecież to jakiś offroadowy klon nfs pro street dla elo ziomów. Cóż to ma wspólnego z WRC? Nic, zero, nul, nada.
    • wiernyfan Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 14:11
      Jak sie przewraca ? Przecież on kochał samochody i myśle że by mu nie przeszkadzało, chociaż chyba troche żerują na ludzkiej tragedi !
    • arczikun Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 15:24
      Z tego co wiem Collin miał stały wgląd przy tworzeniu każdej części, w tym też pierwszego Dirta. Nie przypominam sobie, by źle coś o niej mówił.
      Poza tym jeśli już tacy z was znawcy, to powinniście wiedzieć, że Mcare nie występował tylko w WRC. Kochał każdego rodzaju wyścigi. Dwa razy wziął udział w rajdzie Paryż Dakkar, a gdy odszedł na stałe z WRC, zaczął jeździć w serii X-Games. Powiedzcie mi w takim razie, wielcy specjaliści, jak Codemaster mogło (już w 2007) robić normalną serię Colin Mcrae o WRC, skoro go już w WRC nie było.
      Poza tym jestem pewien, że gdyby wypuścili kolejną grę podobną do pierwszych 5 Collinów Mcrae, twierdzilibyście pewnie, że tylko twórcy gry poprawiają grafikę, bo nic innego już nie mają do wymyślenia.
      Elo ziomy
    • infralicious Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 16:08
      arczikun, pełny respekt. Dawno nie czytałem tak świetnej riposty na kretynizmy od których mi klawisze z laptopa wypadły. Jestem fanem Colina od części pierwszej gry, jestem również fanem rajdów WRC i samochodów samych w sobie. DiRT pierwszy nie podobał mi się w ogóle (chociaż przeszedłem go 2 razy) ale miłość do rajdów była większa niż kaszaniarski model jazdy. DiRT2 z kolei zdobył mnie od razu, czy wy nie widzicie tego co ja? DiRT2 to niemalże ten sam model jazdy co w najlepszej części CMR w historii - 2.0!
    • martin_xp Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 17:24
      przykre że odmienną opinię (odczucia) nazywasz kretynizmem. Mi się po prostu ta gra nie podoba. Wolałbym typowe WRC a nie jakieś efekciarskie, dresiarskie, amerykańskie klimaty w stylu NFS.
    • arczikun Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 18:36
      Zastanawiam się, czy to ja nie znam serii NFS, czy Ty...
      Jednak pisać, że gra ma niewiele wspólnego z Collinem (pomijając, że nie żyje) to trochę śmieszne dla mnie. Ja również przeszedłem Dirta pierwszego 2x. Jednak grając w demo dwójki zrozumiałem, jak słaba fizyka jazdy była w jedynce. Właśnie zakupiłem dwójkę^^
    • fantasmagieria.net Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 19:59
      Świetny klip, szkoda, że nie dłuższy. No, ale niestety przez cały szacunek do Colina, należy się zgodzić z xiem, że to gra dla elo-ziomów.
    • kbrs Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 20:40
      'gra dla elo-ziomow' jakiejs nowe pojecia tworzycie...
    • tektur0 Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 10.09.09, 20:45
      rownie dobrze mozna powiedziec, ze kazda arcade`owa scigalka to gra dla elo ziomow. ma byc fun, ma byc efektownie, ja tu nigdzie ziomow nie widze. pozdrawiam.
    • kunegunda_goryl Re: Dirt 2: Hołd dla Colina McRae 11.09.09, 02:31
      Gra jest wybitnie dla Elo-Ziomów... z gry typu WRC gra przeszła ewolucje w jakąś papkę złożoną z amerykańskiego off-road'u i NFS UNDERGROUND na piachu....

Dla wszystkich oburzających się polecam przestudiować listę aut rajdowych jakie się tu znajdują : Mitubishi Eclipse V6, Pontiac Solstice, BMW Z4, nie no naprawdę są to rdzennie rajdowe samochody....... jak oni mogli tak źle ulokować growo to nazwisko...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka