scott_the_ciota 10.09.09, 15:52 slabiutki trailer , zreszta jak sama gra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suijin Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 15:55 Świetna gra. Liczę na następną część. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 16:01 O tej grze sie fajnie pisze, ale zobaczymy, kto jest na tyle hardcore'owy, zeby w te gre dluzej pograc i przejsc przynajmniej pierwszy swiat Odpowiedz Link Zgłoś
megamaro Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 16:08 Beniaminie Grałeś już w tą grę warto zakupić za 250 zł, a co do kontrolowania forum to już od razu ślimaka o ksywce ciota powinieneś pogonić stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 16:22 Ależ scott_the_ciota ma zupełną rację. Ta gra nie jest dla ciot Odpowiedz Link Zgłoś
dukakabubu Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 16:32 Gierka jest nie tyle trudna co upierdliwa bo po każdej śmierci musisz zaczynać level od początku. Gdyby dali po drodze jakieś checkpointy to by była całkiem znośna, ale w obecnej formie to szkoda mi na nią czasu. Lepiej przejść 6 innych gierek niż powtarzać po 30x to samo. Takie coś to mnie w czasach Amigi bawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 16:54 tracer87 a jaki miałeś poziom rozwoju postaci? Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:00 Hmm w komentach piszecie że gra słaba a tymczasem ogólnie jak czytam opinie o grze to ludzie się rozpisują w samych superlatywach. Osobiście nie grałem ale sam pomysł z brakiem checkpointów ala gry na konsolach sprzed 10 lat uważam za totalnie poroniony. Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:01 Ja poczekam aż gra pojawi się w EU, albo troszke potanieje ;]. I tak narazie mam w co grać... ale Demons Souls musze mieć ;]. @Scott: W sumie masz racje, gra jest słaba (wg Ciebie) poniewaz nie wychodzi na (również słabego) xboxa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:03 ^ nie wiem, doszedłem do pierwszego bossa który mnie od razu załatwił i sobie odpuściłem, fajny motyw jest ze spotykanymi duchami innych graczy ale nie więcej mi się nie spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
suijin Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:10 tracer87 bo ten boss ma Cie zabić Co do braku checkpointów. Gra tak jest skonstruowana, że bardzo często odblokowuje się różne przejścia dzięki czemu skraca się drogę. Poza tym zmusza to do rozwijania naszej postaci. Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:39 Osobiscie poczekam az pojawia sie uzywki na Allegro. Chyba nie jestem az takim hardcorem zeby kupowac nowa gre, ktora jest po prostu trudna Odpowiedz Link Zgłoś
the_automator Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 17:49 Zrobiłem w tej grze platynę - zdecydowanie jest to jedna z najlepszych gier tej GENERACJI. Krytycy niech najpierw zapoznają się z mechaniką gry, a nie na ślepo strzelają niby-wadami, które to DS praktycznie nie wstępują... Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 18:30 kazdy, kto pisze, ze to kiepska gra po prostu przyzwyczail sie go szajsu, jaki jest nam ostatnio serwowany, w ktorym checkpointy sa co 20 metrow, bossow pokonuje sie z marszu, a zwyczajni przeciwnicy sluza tylko za dekoracje, a nie wyzwanie. gra jest genialna pod kazdym wzgledem i tak cholernie trudna, ze pokonanie Setha w SF4 jawi sie jako zabawa w bierki. fajnie wraca sie do pierwszego swiata, jak juz mamy podpakowana postac. to, co wczesniej stanowilo nie lada wyzwania staje sie nagle dziecinnie proste, chociaz i tak chwila nieuwagi i mozemy zaczynac etap od poczatku. ale chyba w zadnej innej grze nie czulem az tak mocy pakowania postaci, co tutaj. dla mnie miazga i absolutny kandydat do gry roku, gdyby nie jedno ale. to "ale" to The Beatles: RockBand. Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 18:53 Ta gra to mistrzostwo swiata ipomimo ze nagrałem w wersje azjatycka jakies 80h to mam juz zamówiona wersje delux. tracer87 ja mysle ze dla Ciebie najodpowiedniejsza bedzie gra taka która ma znaczek od 3 lat, nie bierz sie za coś co Cie przerasta Odpowiedz Link Zgłoś
beluser Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 19:09 A czy gra tnie się tak jak to wyglada na Gameplayach na You tube? ... co 10 sekund straszna "czkawka"... Odpowiedz Link Zgłoś
ico72 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 19:17 Nie kolego nie tnie, przez cały czas jaki w nią grałem nawet na chwile nie przycieła. I zapewniam ze grafika w niej jest wystarczająco ładna i klimatyczna, lecz siła tej gry tkwi w zupełnie innych elementach Odpowiedz Link Zgłoś
beluser Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 19:29 w takim razie takiej gry szukałem... Odpowiedz Link Zgłoś
szakalaka24 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 20:53 Ja swoją kopię sprzedałem na allegro, ale tylko po to by sprowadzić sobie kopie z US. Moim zdaniem siła tego tytułu tkwi we wspólnej grze i mam nadzieję, że jak wspólnie zaczniemy w kilka osób to będzie nam się o wiele przyjemniej w to grało. Bo gra solo to nie tyle nie lada wyzwanie co czasami wręcz droga przez mękę No i gra jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 21:23 tracer ale z Ciebie hardcore gamer heheheheheh. z takim podejściem do grania to polecam wii fitt Odpowiedz Link Zgłoś
baribal73 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 21:32 Najlepsza gra na PS3. Mam 96 level i prawie 100h grania jak na razie a jeszcze troszke zostalo do zwiedzania. Pozniej NG+ i zaczynamy od nowa, tym razem dokladniej zwiedze kazda kraine. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 21:50 Nie ja kupiłem ten shit do grania, odpaliłem na kilka minut i wyłączyłem, średnia grafika, animacja postaci sztywno-pecetowa, bugi, brak checkpointów itd. Ten demonek jest tylko dla wybranych ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Trailer: Demon`s Souls 10.09.09, 22:00 tracer dawaj psn id zobaczę jakie masz trofea z DS średnia na gameramkings 90 % mówi sama za siebie. tracer terminator salvation jest beznadziejne łatwy coś dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś