don_wroc_love Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:34 póki co to M$ się niestety z mocarnych exów wypstrykał, częśc z nich to wielka nie wiadoma, vide Alan Wake. ---- jak zwykle - zależy dla kogo. ja np (jako fan strzelanin) widzę więcej ciekawych rzeczy u MS. co Do Alana - po wczesnych zapowiedziach bałem się, że to będzie przygodóweczka a'la Fahrenheit czy Heavy Rain właśnie, a na szczęście zapowiada się kawał porządnej gry dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:40 Faktycznie bigdaddy. Nie zauważyłem tego i posypuję głowę popiołem . Dla mnie Microsoft ma do zaoferowania o dziwo tylko ME2 + gry które wcześniej wyszły . Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:56 @bigddaddyy: Ten temat dotyczy listy gier na x360 i tego się trzymajmy. W artykule o Ps3 podyskutujemy o ofercie Sony. Samurai Spirits Sen, Mushihime Futari Ver1.5, ktoś wie co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 15:58 Z tej listy hmmm ewentualnie Alan Wake lub Splinter Cell Conviction ale to nie są wystarczające powody by kupić xklocka Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 16:10 @Bigdaddy: Jak gra jest dobra, i ruszy na moim 3800+ Athlonie, to pogram ;] Ale pewnie nie pogram, więc ide do kumpla z bloku obok na xboxa. Aż tak mnie za słówka nie łap ;]. Dobra gra, to dobra gra... nie ważne na jaką platforme wychodzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 16:20 @swayzak77 Tak samo jak Gow3 czy Heavy rain by kupić chlebaczka Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 16:37 @martin1841: Dlaczego prowokujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
qsay Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 16:45 no mi sie podoba z tej listy Fable 3 (dwojki tez jeszce nie widzialem) i Splinter cell, co do Alana... widzialem gameplay z E3 i pare filmikow i powiem ze poza fabula nie widze tam nic fajnego, system gry to taki mniej wiecej "klasyczny" survival horror, graficznie tez nie wymiata (jest ladny ale to nie jakas rewolucja ) btw. szkoda ze SE nic nie pokaze na temat FF Versus XIII (wiem wiem ze to ex na PS3 i troche to nie na miejscu ale tu mi pasuje to pisac) bo tych paru zapowiedzach bardzo sie na krecilem na ta gierke Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 16:55 Kurde mam nadzieje że gameplay jakiś porządny dadzą z Castlevani Odpowiedz Link Zgłoś
solokazama Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 17:46 tak jak czekalem na alana, tak na ta chwile wiecej klimatu dla mnie ma robione "szybko" dla PSN Siren Odpowiedz Link Zgłoś
hellghan Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 19:03 znowu się temat nam rozwinął Bigdaddy- mocarne exclusive MS? hę? gdzie? mówisz o mocarnych Mass Effect, L4D2, oraz Splinter Cell,w które jak zechcę zagram na moim Pc? ależ mocarze Z reszty warte zainteresowania jedynie jest Forza 3, ale GT5 spokojnie wystarczy. Piszesz o grach na ps3 Uncharted2, Gow3, HR, zapominasz o The Last Guardian, Agent, Gt5, a to tylko najgłośniejsze tytuły (nie podaje już nawetodpowiedzi na joyride jak MAG,Free Realms, Ratcheta, Madnation Racers, WKC, FFXIII Versus, Quantum, Agency itd.). Oczywiście kwestią gustu jest co kto woli, ale tekst"Sony powinno ruszyć się jeżeli chodzi o gry na ps3 bo posucha straszna w zapowiedziach, niestety." mozna skwitować tylko pobłażliwym milczeniem. Gdzie posucha tam posucha Don wroc love "co Do Alana - po wczesnych zapowiedziach bałem się, że to będzie przygodóweczka a'la Fahrenheit czy Heavy Rain właśnie, a na szczęście zapowiada się kawał porządnej gry dla mnie" kolejny Twój kuriozalny post (jak ktoś nie pamięta postulowałeś rezygnację sony z The last guardian na rzecz fps lub tps bo ich za mało Alan Wake zapowiada się na kolejny survival horror, jakich na rynku multum. HR nie ma odpowiednika (lekko podobny fahrenheit). Ja wolę dorosły fahrenheit niż kolejnego klona silent hilla. Na podsumowanie konferencje tegoroczne zapowiada się lekkie 3 do O dla Sony. MS w odwrocie może pora wyłozyc kasę na coś oryginalszego niż kolejne popłuczyny po Halo 3? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 20:17 Ciekawi mnie video z Fable 3, bedzie cos z Natalem czy nie? Cholera ja chce interfejs w klocu jak z filmu "Raport mniejszosci". Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 23:24 Słowo Microsoft i 'dobre exclusivy' nie może być w jednym zdaniu użyte ;]. Więkoszśc z nich wychodzi na PC, lub firma Sony ma równie dobre odpowiedniku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 23:24 odpowiedniki* Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 23:25 Odpowiedniki* Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 15.09.09, 23:26 Eh... ten brak Edita. Musimy chyba wszyscy przenieśc się na forum ;] Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 09:19 Słowo Microsoft i 'dobre exclusivy' nie może być w jednym zdaniu użyte ;]. Więkoszśc z nich wychodzi na PC (...) ---- np. Fable II, Fable III, Gears of War2, Halo3, Alan Wake, Crackdown, Crackdown2, Forza3, Halo ODST, Halo Reach, Halo Wars, Banjo-Kazoookie3, Lost&Damned, Gay Tony... faktycznie - we wszystko to idzie zagrać na pc... Odpowiedz Link Zgłoś
tomaspb Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 09:53 A ja mam w nosie Sony i jej exlusivy gram na xboxie we wszystkie nowości plus gry na wyłączność aw te pare gierek na Ps3 których nie mam na Xboxa to sobie zagram za rok lub dwa jak Pley będzie dużo tańszy no i blue rayem nie pogardzę, a do tej pory wychodzi tyle gier na xboxa że mam dylemat w co grać. Odpowiedz Link Zgłoś
fatality001 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 09:58 panzgryzliwy - rozumiesz słowo wiekszość? To nie wszystko. Gry, które wymieniłeś to tylko część. Reszta jest na PC i jest tego więcej. Także prawda, ze wiekszość. Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 10:19 @fatality001 to ciekawe co mówisz. bardzo ciekawe. naprawdę - zaciekawiłeś mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 10:42 A dalsza częśc mojej wypowiedzi? "Lub konsola sony ma odpowiedniki" Fable 2 - przeszedłem, gra dla casuali. Wciskasz 1 przycisk i przechodzisz gre. Jedynka była dużo lepsza, i gdybym nie grał w jedynke to dwójki bym nie ruszył Fable 3 - znamy date premiery? ;], tak samo możesz napisać ze GoW3 wychodzi Gears of War 2 - na Ps3 wychodzi exclusive, Quantum Theory - kopia GoW ;]. Halo 3 - dużo FPSów jest na ps3, już lepszy jest resistance 2, a co dopiero Killzone... Crackdown - dunno, nie znam gry. Pogram u kumpla jak wyjdzie dwójka ;] Forza 3 - GT5 Halo ODST - Halo halo halo ;] zobacze u kumpla, może się przekonam do ODST Halo Reach - Halo halo halo ^^ Halo Wars - Halo halo halo ;] amerykańska gra ^^ tyle że RTS (ciekawe czy gdyby zawierała się w tej grze nazwa "halo" czy ludzie by ją tak kupowali ^^) Banjo Kazo..coś tam - Ratchet na ps3 Lost and Damned - Ile można grać w GTA? i jest to tylko dodatek ;] Gay Tony - Jak wyżej ;]. Gdybym miał możliwość zagrania w te dodatki na ps3, to pograłbym... ale takiej mozliwośc nie mam, to nie będe płakać ;] Exy na Ps3 > Exy na xboxa (IMO). Dlatego kupiłem ps3, gdybym wolał 'wasze' exy, to brałbym eboxa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 10:43 Brałbym xboxa* ;] Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 10:57 @franekk7 gusta są różne jedni wolą dobre gry na iksa, inni gry na ps3 ale fajnie że i ty możesz się pobawić rzeczami które Ciebie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 14:27 @Up: No własnie ;] i tylko o to chodzi. Nie rozumiem o co jest ta cała kłotnia ala GT5 vs Forza. Gdyby na danej platformie nie bylo GT/Forzy ... to by nie było kłotni, a to że każdy może pograć w dobre wyścigi = kłotnia, które są lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Microsoft odkrywa karty przed Tokyo Game Show 16.09.09, 23:37 @franekk7 ale chwalisz sie czy zalisz? Kogo to interesuje co ty lubisz albo w co bedziesz pykal na tej czy innej konsoli. Przyjaciol szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś