saqurado Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 09:19 @mm-gl - KillZone 2 cały czas zamiata. Problem w tym, że w twoim chorym rozumowaniu, można zamiatać jedynie sprzedażą To chyba ciebie boli, że każdy kto chce, może pograć w SC i ME na pc. Kompa ma praktycznie każdy i nie musi inwestować w konsole, do której zakupu powinny "zmuszać" exy, tak jak to robią na ps3. Jeśli Sony dogadałoby się z NG, że Uncharted 2 wyjdzie na ps3 i pc, byłby to plus czy minus? To że m$ nie jest wstanie zapewnić sobie prawdziwego exa, którego nie spotkasz na żadnej innej platformie, nie jest powodem do dumy. Jeszcze te CZASOWE dlc i jak to nazywacie "podkradanie exów sony" które i tak zostają na ps3... Naprawdę chyba kupie x360^^ Odpowiedz Link Zgłoś
waaagh Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 09:57 saquardo > no nie przesadzaj. KillZone 2 jest wybitną grą, to fakt. Wykonaną super technicznie, fakt. Ale coś spowodowało że nie sprzedała się tak dobrze jak powinna. Gdyby tytuł ten pojawił sie na X360 myślę że sprzedaż byłaby większa głównie ze względu na fakt, że nie jest to "japońska" konsola i takie tytuły jak Halo i Gears'u się na niej dobrze sprzedają. Sony ma najlepsze exy na rynku, każdy obiektywny gracz powinien to potwierdzić, ale nie zmienia to faktu, że z Sony jest coś nie tak i muszą się zastanowić nad swoją polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
freeman46 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:13 jak MS nie umie zapewnić sobie Exa??!! Przecież Ex Microsoftu to jest ich ex na ich platformach... Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:20 freeman46: Zgadza się, jednak czuję że ciężko byłoby (nawet w Polsce) znaleźć osobę z PS3 która nie posiada również pc, większość tych pc to pewnie nadaje się tylko do internetu ale i tak pozostaje ogromna liczba zdolnych do ciągnięcia współczesnych gier, i dla takich osób exów na x'a pozostaje naprawdę niewiele. Ja się zaliczam do tej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:25 sormo - en.wikipedia.org/wiki/Category:Xbox_360-only_games Cholera, naprawdę niewiele ich Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:29 Mówię o normalnych "dużych" grach a nie popierdółkach, tych znajdziesz na liście niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:31 seruch: A zostaniesz moim przyjacielem? A tak na serio, ciągle nie wiem o co ci dokładnie chodzi, widać szukasz zaczepki. Jeżeli masz zamiar dyskutować to... włącz się do dyskusji a nie piszesz o dupie marynie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:32 Na tej liście jest też sporo dużych gier, więc nie wiem w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:39 Jeżeli istnieje podobna lista dotycząca PS3 to pewnie zawiera podobną (lub nawet większą) liczbę wpisów, a mimo to ludzi nie interesują gry typu "sponczbob" tylko AAA w stylu U2 czy K2, podobnie jest z xboxem, myśląc "ex na ixa" raczej nie chodzi ci o Soltrio Solitaire Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 10:42 seruch: Ostatni raz o tym napisałem jakieś 2 dni temu (albo i więcej, nie pamiętam), jesteś jakimś fanem czy coś? Zapisujesz sobie w notatniku moje wypowiedzi? Jak już napisałem, jeżeli masz coś do powiedzenia na temat na który się wypowiadam to napisz to. Już na tego typu wpisy jak ten odpisywać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 11:29 @pankrytyk 1.Dlaczego Ms współpracuje z IW, wyniki sprzedaży pierwszego MW mówią wszytko 7.8 mln sprzedanych egzemplarzy, najlepiej ze wszystkich platform. 2.Fable,Gears Of War,Forza czy Crackdown - tak Ms to tylko Halo. 3.Sony ma więcej studiów wewnętrznych to dlatego ma więcej exsów na swoją platformę. Dlatego Ms płaci innym, bo nie musi utrzymywać własnych studiów. A co do samego MW2, kupuje od razu po premierze. Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 11:34 Eh... kto kupił ps3, woli exy na ps3. Kto xboxa woli te na xboxa... co jest w tym trudnego? Zresztą... są wyjątki, kumpel który miał ps2 woli 'moje' exy ... a xboxa kupił tylko z jednego powodu - "tanie granie" lol Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 11:51 @goodtohaveaps3 - odwrotnie kto woli exy na ps3, kupił ps3 kto woli exy na xa, kupił pc... lub xa ^^ (taki fanbojski żarcik, nie mogłem się powstrzymać, niepotrzebne skreślić, sorry) Bo ta twoja wypowiedź to taka trochę "kupił, to teraz musi lubić" Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 12:14 @Saqurado: Omg... racja, pomyliło mi się ;] Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 12:15 Kto woli exy na ps3, kupuje(ma) ps3. Kto te na xboxa, kupuje(ma) xboxa. Ja tam sie ciesze z mojego wyboru ;] Odpowiedz Link Zgłoś
martinez-1 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 12:15 wie moze ktos dlaczego w wszystkich grach jakie widziałem rączka do przeładowania broni(mechanizm powrotny nazywa sie chyba)jest z lewej strony? z tego co wiem to powinnien byc z prawej.moze nie znam sie na broni ale byłem w wartownikiem w wojsku i wiem ze w kałachu jest po prawej a w wszystkich grach odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
ale_baniav3 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 12:22 martinez-1@ ŁAŁ Odpowiedz Link Zgłoś
pankrytyk Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 13:15 w takim razie IW nie powinno wydawac MW2 na PS3 (wiem, strzelam gafe) skoro faworyzuja graczy m$ niech to robia juz z rozmachem i zarabiaja tylko na ixie Odpowiedz Link Zgłoś
akira23 Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 13:44 Czy ktoś traci przez to że dlc będzie najpierw na xboxa? Nikt, nie wiem o co co poniektórzy kruszą kopie.. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Infinity Ward o współpracy z Microsoftem 20.09.09, 21:42 @pankrytyk, MW jedną z najbardziej popularnych gier granych na PSN, więc czemu nie zarabiać więcej? Odpowiedz Link Zgłoś