Gość: hast IP: *.tpnet.do.f-net.pl 20.09.09, 03:32 taa Need for Speed O Shit a 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kajot Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.dyn.optonline.net 20.09.09, 03:35 u mnie na 4870 1gb /pII 940 chodzi calkiem sympatycznie Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 03:45 kajot -> Z początku tak, ale później, na niektórych trasach, jest tragedia. Nie wspomnę o przypadkowych przycinkach w większości wyścigów . No ale może masz po prostu farta . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wołga Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: 80.51.101.* 20.09.09, 07:17 Jak wam sie chce; szukanie topiku na forach, inne stery, ustawienia grafiki. Naprawde tak boli wlozenie plyty do napedu, ustawienie jedynie kontrastu i jasnosci w TV i zabawa. Nie zal Wam nawet tego czasu na "zabawe okologrowa" w malego majsterkowicza w celu wyciagniecia tych dodatkowych 5FPS. Przeciez w tym czasie mozna popracowac, uczyc sie, cokolwiek. A swoja droga - SHIFT - bardzo fajna gierka, dluga, nawet wciagajaca i bardzo dobrze udzwiekowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 08:02 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japytam Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.multimo.pl 20.09.09, 09:06 Paweł, może to głupie pytanie, grałeś na kierownicy ? Jak wygląda gra klawiaturą ? Odpowiedz Link Zgłoś
grignard Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 09:18 @japytam Jakie głupie pytanie? Właśnie dobre. W niektóre gry nie idzie grać na klawiaturze. Podłączam się do pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 09:34 d_pawel Zainstaluj najnowsze Catalysty 9.9. Podobno pomagają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dan Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.09, 10:03 jakie gowno, strzalki na trasie, ten 'realny model jazdy' mozesz napie...c we wszystko to jedynie ekran sie rozmaze zeby czasem nie bylo widac ze w tej grze nie ma kolizji.... albo jak w drukim bodajze filmiku zajebales w kolesia i "nowy poziom kierowcy" dobra pytan nie mam, pro street 2 tylko gorszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ers Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 10:26 Kupcie se ludzie konsolę i sprawa rozwiązana. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 10:54 Catalysty nie wiele pomagają, bo to była pierwsza czynność jaką zrobiłem jak zobaczyłem jak gra działa. Myślę, że powinni wypuścić jakiś patch albo cuś co poprawia optymalizację, której brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Browarek Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.quarto.pl 20.09.09, 10:56 Wczoraj kupiłem kierownice i po raz pierwszy grałem na takiej zabawce. Jak na razie jestem mile zaskoczony NFSS, widok z perspektywy kierowcy wymiata Ale dzisiaj dopiero zagram na trzeźwo bo wczoraj browary leciały często i gęsto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.2a.pl 20.09.09, 10:58 Bzdura na ATI działa normalnie, od kiedy kosolowcy mają dostęp do Internetu? myślałem że od IQ powyżej normy można z niego korzystać. Na klawiaturze gra się do pupy, ogólnie wszystkie samochody mają ten sam skrypt skręcania więc liczą się tylko statystyki a nie model. Ogólnie GRID był wcześniej i chyba powala NFS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.09, 11:26 Pawle na jakim windowsie w to grałeś?? Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 11:26 Cuda dzieją się na 8800GT ? GRiD z mocniejszą grafiką chodzi pięknie a Shift miałby ciąć? Kartę rewolucyjną traktować jak z odzysku, no nie zdzierżę ... ehh Łyknę niedługo Shift na kierownicy i dam znać co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
rrrafael Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 11:35 Kurczę, bardzo chciałbym w to zagrać, ale do gwiazdki jeszcze trochę czasu zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wintermute Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.ttk209.sta.nsm.pl 20.09.09, 11:36 moze znowu sie powtórzę ale SHIFT jest doskonałą grą. Do grida i dirta to nawet nie ma porownania - przynajmniej z mojej perspektywy. Na kierownicy to w te gry IMO grac sie nie dało a w shifcie jest extra. Nie wiem jak wyglada na padzie czy klawiaturze - tutaj pewnie dirt czy grid maja przewage, ale wynika to tylko z tego ze to sa poprostu inne typy gier. Chcesz grac w shifta? Warto miec analogowe sterowanie (najlepiej kierownice) i bawić sie bez wspomagania - wtedy gra pokazuje co naprwde jest warta. W mojej opinii jak na dużą grę, z dużej firmy - SHIFT wybił sie zdecydowanie ponad poziom bardzo mocno zblizajac sie do symulacji. p.s. C2D 2,6 + 2gb RAM + 9600gt z detalami na medium na 1680x1050 gra sie bez klopotow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crossfire Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 12:00 eee czy Pan redaktor używa czasem hamulców (poza ręcznym ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartekxyz Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.tktelekom.pl 20.09.09, 12:01 Marudzicie. Strzałki na trasie można wyłączyć. No i to ,że auto samo skręca.. a może tak łaskawie sobie wyłączycie asystę sterowania? A, że po uderzeniu w auto pojawił się napis "Nowy poziom kierowcy" miało związek z tym, że w SHIFCIE dostajesz punkty agresji i punkty precyzji w zależności od twojego stylu jazdy i za to uderzenie w tył innego samochodu widocznie autor dostał wystarczająco dużo punktów agresji żeby przejść na nowy poziom... Zagrajcie najpierw i poznajcie mechanizmy rozgrywki zanim się ośmieszycie komentarzami w stylu Dana. Przecież to jest chyba najbardziej prostackie zachowanie z możliwych kiedy się wystawia ocenę czegoś czego się nie widziało na własne oczy... ehh, dzieci neo Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 12:01 japytam, grignard -> "zaczynam nawet żałować, że nie mam kierownicy." Grałem i gram na padzie . Me -> Niewiele pomogły. Anonymous -> Jaka bzdura, skoro mi nie działa normalnie? Wiesz lepiej ode mnie? Zagraj w II serię wyścigową Mixed Track 3 poziomu i powiedz mi ile ty masz klatek na sekundę. own3d1n1 -> Jeśli na 8800 GT gra chodzi świetnie, a na HD 4870, karcie 2x potężniejszej, nie, to dla mnie to są cuda . Co do GRIDa, pod newsem o demie pojawił się link do zestawienia grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 12:03 crossfire -> Pan redaktor używa hamulców kiedy trzeba (ręcznego prawie nigdy). A poza tym pan redaktor wie, że słabo gra, więc się nie czepiać . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grema Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 12:12 U mnie to samo co u Pawała 4870... 1GB i niektóre wyścigi tragedia Czekam na patch jakiś to może w to jeszcze pogram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift IP: *.rtr.bait.pl 20.09.09, 12:15 Grałem w demo, sterowanie klawiaturą w tej grze to jest porażka. Grywalność jest taka, że po 2 wyścigach dałem sobie spokój. Dla porównania dodam, że Grida przeszedłem całego i chciałem jeszcze. Grafika odstaje od gier sprzed 2 lat. Model jazdy jest nienaturalny. W symulatorach RBR i tak nie ma sobie równych, więc z czym do ludzi? Rozumiem, że redaktor musi się podniecać grą bo z tego żyje, ale cała reszta? Czy siedzą tu sami ludzie z EA? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 12:20 gosc -> Nie wpadłeś na iście genialny pomysł, że po prostu ludzie mają różne gusta? No i nie grają na klawiaturach? Odpowiedz Link Zgłoś
plunio7 Re: Kwadrans próby - Need for Speed: Shift 20.09.09, 12:36 Czy tylko mi wycie silnika tego Porsche przypomina odgłosy pralki podczas wirowania? Odpowiedz Link Zgłoś