nakedblaze 24.09.09, 12:42 Jak dla mnie kicha... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cypisek.org Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 12:54 straszna bieda, ale tak to jest jak się nieudolnie próbuje naśladować Gears of War Odpowiedz Link Zgłoś
siwek210676 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 12:59 Z tego co widzę to raczej Gearsy nastawione na CO - OP. Pożyjemy zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:00 No nie wygląda to może powalająco... ale tak czy siak Girsy w sosie Japońskim chyba będzie warto choć z ciekawości zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
brashh Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:00 Buehehe, czy producenci gier nie mają już własnych pomysłów, najpierw Dante's Inferno, teraz to coś. Czekam na powrót Gianna Sisters Galaxy Odpowiedz Link Zgłoś
starosta_strifer Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:03 Nieudolnie w jakim sensie? Ja tu widzę potencjał na naprawdę fajnego co-opa meelee plus ranged. Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:09 niefajne i kicha, bo to ekskluziw i podobny do girsow. Trudno oceniac gre po jednej zajawce, jak widac niektorzy maja zdolnosci profetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
paul-pl Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:15 Szkoda, że główny bohater jest taki bez wyrazu. Poza tym dość ciekawie,ale stylistyka dość... dziwna. Kto wie...może będzie fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:26 szczerze to słabo to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:33 @fuudimitzu, to ex na PS3 Nie jest tak źle. Co ciekawe coś ciągnie mnie bardziej klimat niż sama gra :p Wieże rosnące z ziemi bez powodu.... aż korci żeby się dowiedzieć się dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 13:34 oj sorry o jedno "się" za dużo ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
colison Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:04 Rety, tylko spojrzałem na jego ryja i resztę filmiku obejrzałem z niesmakiem. Żadnego życia na tej gębie a przecież gry poszły z mimiką twarzy znacznie do przodu. Na dodatek wcisnęli tam jakąś babiczkę władającą mieczem świetlnym. Jedzie mi gearsem z wasabii i star warsem. Chociaż interesuje mnie kultura Japonii to śmiało stwierdzam że oni mają jakiś problem. Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:07 Zaraz padne ze śmiechu, Gears of War to jedna wielka kalka pomysłów z Kill Switch. Quantum Theory może spokojnie osiągnąć poziom Gears of war 2 zwłaszcza, że poprzeczka nie została ustawiona zbyt wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
starosta_strifer Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:09 Chyba od czasów BioShocka ludzie przestali interesować się mechaniką rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszy_najber Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:27 Słaby klon Gears of War Tecmo powinno sie zajac grami które umie robic i za które ich lubimy i kochamy...czyli Dead or Alive i Ninja Gaiden Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:31 Bohater chyba spotkał jakieś alter wcielenie Aldo Raine'a A sama gra - jeżeli coop będzie ok, to z chęcią sprawdzę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:33 @najlepszy_najber, niestety Temco wie że samymi cyckami świat się nie kręci :p Btw cycków... ciekawe czy dodadzą "tą" funkcje do partnerki głównego bohatera ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
genkamyk Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 14:37 główny bohater z exa na ps3 ma wyryty znak xklocka na czole.. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
cienki_bolek_2 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 16:00 Szkoda roboty. Takie skrzyżowanie mangi z pudzianami nie przejdzie nigdzie poza Japonią. Odpowiedz Link Zgłoś
xm16e1 Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 16:40 Ogolnie spoko gierka sie szykuje z dobra grafa i ciekawym gameplayem ...ale bardzo bym chcial ,aby jednak ciala zostawaly przeciwnikow ,a nie sie rozdupczaly na sos i znikały >_> Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 21:55 mam ps3. tego razcej nei kupie... a ktos tam napisal najpierw dantes inferno. DI zapowiada sie naprawde rewelacyjnie i nie widze nic zlego w tym ze czerpie z dobrego poprzednika ktory z kolei czerpal z innego... ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
deaththekid Re: Trailer: Quantum Theory 24.09.09, 22:21 Jakos mnie nie przekonala ta gra ... ps. Dantes Inferno zapowiada sie wspaniale ... bardzo bedę chcial osobiscie sprawdzic ta gre. Odpowiedz Link Zgłoś
solokazama Re: Trailer: Quantum Theory 25.09.09, 00:53 Jako fan Gearsow - bardzo mi sie podoba. Jak komu spodoba sie Gears, a Quantum nie, to uprawia regilie i fanboystwo, a nie granie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
kbrs Re: Trailer: Quantum Theory 26.09.09, 12:39 gearsy uwielbiam, to wyglada slabo do tego lubie gearsy za ten brudny klimat, ciezka bron, pily, hektolitry krwi, a nie za jakiejs swiatelka, przepakowane laski, brzydkie demony i reszte tej calej fantastyki. Odpowiedz Link Zgłoś