Dodaj do ulubionych

Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta

24.09.09, 15:10
No i dupa;/
Obserwuj wątek
    • Gość: cube Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.strazgraniczna.pl 24.09.09, 15:17
      w ogóle nie czekam na ten tytuł. po jedynce tak mnie odrzuciło, że część druga mogłaby w ogóle nie wyjść.

p.s. czekam na dukenukemforevera big_grin
      p.s.2 ta jasne !!!
    • Gość: nacho Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.ptr.magnet.ie 24.09.09, 15:31
      <prowokator>Moze wogole anuluja wersje PC. Jak najmniej glupich gier na pieca tongue_outtongue_out </prowokator>
    • luciosek Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 15:31
      Jak zwykle PC-ty...
    • wincenty.okon Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 15:33
      Spoko!
      Teraz w tym kwartale wyjdzie tyle cudownych gier że Asasin Creed możne nawet w II kwartale 2010 wyjść.
      No chyba ze ktoś gra w gry po łebkach ten może nie mieć w co grać do I kwartału 2010.

Wymienię tylko 6 gier:
      -Batman
      -Resident evil 5
      -Risen
      -Operation Flashpoint 2
      -Boderland
      -COD MW 2

Jak ktoś te 6 gier przejdzie do I kwartału 2010 to :
      -jest geniuszem bez życia po 8 godzin grania dziennie

-jest piratem, sciagnie i pogra w te gry możne tak do 30% zawartości

-ma full kasy albo jest recenzentem gier i pójdzie w tych grach po łebkach bez dodatków, sekretów, eventów itd albo używa cheatów

Ludzie nie narzekajcie, kupujcie co jest i grajcie GODNIE a nie po łebkach.
    • j_uk_dev Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 15:43
      Batman i RE5 to jeden weekend na każdą, by ukończyć nie grając "po łebkach", więc powiedzmy 4-5 dni wink MW2 pewnie wiele dłuższy nie będzie niż MW, jest multi co prawda, ale są ludzie, którzy za multi nie przepadają ( np. ja wink ) Nie wiadomo jak pozostałe gry ( no i w tym wspomniane MW2 ), bo te premiery jeszcze nie miały, ale dla kogoś, kto lubi grać i potrafi poświęcić weekend ( szczególnie, że ostatnio zimno się zaczyna robić na zewnątrz wink ), to raczej 6 gier nie starczy by wypełnić czas do 1 kwartału 2010 wink
    • Gość: Niesmak Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: 212.160.234.* 24.09.09, 15:47
      Cóż za zaskoczenie. Czekałem szczerze mówiąc na takiego newsa. Nie wiem po co im aż pół roku, ale cóż, widać ciężko jest poprawić wszystkie niedociągnięcia z wersji konsolowejwink Aż tak na to nie czekałem. Bardziej czekam na Mafię II i kolejne przesunięcie tej wersji bym mógł ciężko znieść, a Assassyn? No cóż wisi mi to. Pewnie i tak na początku będzie kosztowało ponad 100 czyli i tak na początku tej gry nie kupię.tongue_out
    • mathiuss Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 16:17
      Zgadzam sie z j_uk_dev. Przy obecnej dlugosci gier taka strzelanina to jest na weekend. A jak ktos ma czas na gry popoludniami w tygodniu to 6 gier w 3 miesiace to nie jest raczej wyczyn.
      No chyba ze dolozymy do tej listy rpgi jak Dragon age (podobno 120h). Grajac w takie kobyly mozna rzeczywiscie nie wyrobic.
    • Gość: Senshin Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 16:23
      Napisaliby, że boją się konkurencji w Modern Warfare 2 a nie pieprzą o "dopracowywaniu gry" :bunny:
    • orzechog Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 16:32
      Nie spodziewam się wiele po nowym assasynie jak tylko kopii "jedynki" z paroma nowymi elementami. Czy wyjdzie wcześniej, czy później, co za różnica bo i tak wyjdzie. A póki co jest w co grać.
    • Gość: Porky von Duden Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.e-wro.net.pl 24.09.09, 16:34
      No, Battman, RE5 i Red Faction to już "posunięte" tytuły. Borderlands zaliczył już opóźnienie, póki co tylko o tydzień, no, ale noc jeszcze młoda. Risen to produkt niemieckiego developera, a Niemcy nadal pozostają bastionem piecyków, więc nie oczekiwałbym przesunięcia "w celu doszlifowania produktu" (czytaj: nakręcenia sprzedaży na konsole). W równoległe wydanie OFP2 uwierzę, kiedy dostanę do ręki płytkę. A co do MW2, to gotów jestem założyć się o skrzynkę browaru, że Acivision wyda jeszcze oświadczenie o przesunięciu wydania na PC minimum o miesiąc w stosunku do konsol. Marketingowa maszyna nastawiona na zniechęcanie ludzi do kupna wersji PC z każdym rokiem rozkręca się coraz mocniej, więc takie zagrywki wliczam już niejako w koszt gry. Szczerze mówiąc, wolałbym tylko, żeby developerzy byli przynajmniej szczery i od razu zaznaczyli otwarcie, że dadzą priorytet konsolom, a nie, za przeproszeniem, pier... li jak jeszcze niedawno Ubisoft, podkreślający, że AC2 w przeciwieństwie do jedynki wyjdzie równolegle. Skoro już kogoś dymasz, to miej przynajmniej tyle przyzwoitości, żeby nie obrażać przy tym jego inteligencji.
    • Gość: Amen Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.winn.cable.ntl.com 24.09.09, 16:56
      nie no kurna krew mnie zalewa jak to sie dzieje czemu nie moga zaczac pracy nad portem troche wczesniej
    • bunch Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 17:09
      Co się wszyscy obawiają tego COD:MW2?
      Ja z chęcią wybrałbym każda inną grę niż żmudne FPSy...
    • j_uk_dev Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 18:09
      @bunch, gdyby się oni obawiali MW2, to by nie PC przesunęli tylko X360 wink
    • kas_ptas Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 18:19
      No cóz mowi sie trudno i czeka sie dalej.
    • maciekson Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 19:47
      Noż kurw* jego jeban* mać!

na pocieszenie MW2 indifferent
    • Gość: helix Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.09.09, 21:17
      no i dobrze, nie będzie kusić
    • Gość: sex Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 21:36
      sex
    • wiesiek777 Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 24.09.09, 21:36
      kurcze jak sobie tak pomyślę ile to czasu na dopieszczanie mają autorzy to w pale się nie mieści ;] tylko niech mi tylko sprubują wcisnąć szumne zapowiadanego do granic możliwości zachwalanego w niebiosa paskudnie zoptymalizowanego gniotka...to się powiesze....opcjonalnie przejdę na ciemną strone mocy...
    • Gość: aaaaaa1 Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.11.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 24.09.09, 22:00
      www.youtube.com/watch?v=0ZQN6TE_N84
    • Gość: gostek Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.chello.pl 24.09.09, 22:24
      Ten co jest na obrazku i niby "jest" assassinem to jest jakiś kiepski żart. Bardziej wiarygodnie było by gdyby głównym bohaterem był mario, bo jedynie co tam jest fajnego to skakanie po dachach. Assassin nie wpada do budynku i nie rozpierdziela 30 chłopa naraz. Assassin nie walczy otwarcie (nigdy), a jeśli już to nie walczy fair: sypie piaskiem, miecze z zębami by po wbiciu rozedrzeć organy w środku, ma broń długodystansową czyli łuk, albo kusza, a nie śmieszne sztyleciki. Wymieniłem tylko to co mi się nasunęło po głowie w tej chwili, ale mógłbym napisać wiele rzeczy bardziej i z większym sensem. Z pewnością główny bohater tej gry to nie jest assassin. Nie kupię tej gry dopóki nie przyznają się do błędu w telewizji publicznej w porach dziennych czyli nigdy. Ludzie potrafią przerobić wszystko na łatwą forsę.
    • wincenty.okon Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 25.09.09, 10:00
      Co się martwicie, będzie przynajmniej w co grać w 2010 a jakby wydali wszystko na raz, zgłupielibyśmy i zabito by radochę z pojedynczej gry bo chciałoby się grać sprintem zeby odpalić następną i... straszliwie by net zwolnił ze wzgledu na piractwo.
      Pirat musiałby 10 gier równolegle ściągać, zgłupiałby co instalować smile

• wincenty.okon Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 25.09.09, 10:02
      a legalnego użytkownika nie byłoby stać na wszystkie nowości które by chciał nawet w wersji na PC.
      10 x 99 zł = 999zł
      Kto ma tyle na gry w 3 miesiące?
    • billykid007 Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta 25.09.09, 23:55
      OMG wczoraj miałem taki sen
    • Gość: KOWAL Re: Wersja PC Assassin`s Creed 2 przesunięta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 12:52
      Ja ma PS3 i peceta. Więc wali mnie jaka gra kiedy wyjdzie bo jest ich od cholery.
      Dziękuje za uwagę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka