Dodaj do ulubionych

Fifa 10 - recenzja

• azifafello Re: Fifa 10 - recenzja 28.09.09, 11:50
      Mam PC, wybiorę PESa smile I linki do filmików z YouTube Ci się pokićkały smile
    • hidden_pl Re: Fifa 10 - recenzja 28.09.09, 11:50
      "Bardzo podoba mi się także zmniejszenie liczby wstawek filmowych" Mi się to nie podoba.Lubię długo celebrować zdobycie gola i oglądać go z każdego mozliwego ujęcia.Ponadto,jak sam wspomniałeś,powtóki wyglądają sztucznie("mechanicznie") i nijak sie mają do gamepalyu,psują wrażenie realizmu.Moim zdaniem jest to dośc poważna wada i właśnie nad tym powinni popracować w przyszłym roku.Nie zmienia to jednak faktu,że FIFA10 to gra genialna,przełomowa,jeśli chodzi o gry piłkarskie.

btw.Wyobraźcie sobie teraz Champions League w FIFA10...
    • Gość: baranello Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.de.ibm.com 28.09.09, 12:23
      @corn: ++

ja tam nie mam kasy na kupowanie gier na X360, ale ściągam dema. oczywiście, ktoś powie: łeee, dema, to niepełne gry. może i tak. ale o ile w przypadku wersji 08 i 09 byłem skłonny powiedzieć że PES nieco zaczał trącać drewnem w porównaniu do Fify, o tyle w wersji 10 FIFA niestety ma grację Grzesia Rasiaka w porównaniu do ProEvo. Umówmy się, grafika w grach piłkarskich to sprawa drugorzędna. Gameplay - tu akurat PES znowu wraca na tron. i chyba az się skusze na gre, bo do tej pory łoję w PESa 6 - który i tak pozostanie najlepszą piłką. Ever.
    • Gość: Dblue Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.e-wro.net.pl 28.09.09, 12:42
      Mój prywatny ranking na PC:

1. PES
      2. Football superstars (darmowa gra: footballsuperstars.com/play_game/)
      3. Fifa

• Gość: Gość Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 12:58
      fifa rzadzi na konsolach a na pecetach pes nic dodawac wiecej nie trzeba
    • Gość: Niesmak Re: Fifa 10 - recenzja IP: 212.160.234.* 28.09.09, 13:08
      Skoro to jest usprawnienie i udoskonalenie poprzedniczki tzn że jest to patch. Tylko dlaczego chcą za Patcha ponad 100 zł?
    • Gość: zolw Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.ghnet.pl 28.09.09, 13:19
      polecam sćiągnąć demo pes2010 ktore jest juz dostępne i porównać, ja zostaje wierny pes smile
      pobierz.pl/gry/windows/sportowe/pro-evolution-soccer-2010
    • Gość: gość Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 13:57
      Ja już dawno poruwnałem obie dema wersji na pc zdecydowanie pes wygrywa choc jestem fanem fify to w tym roku na pc bede grał w pesa
    • Gość: Dr Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.hsk.com.pl 28.09.09, 14:52
      a czy w nowej Fifie dalej na trybunach siedza kartonowe (plaskie) ludziki ?
    • Gość: Kartofelek Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:02
      Wczoraj miałem okazję pograć w dema zarówno Fify jak i Pesa. Ogólnie Pes wygrał w jakości grafiki (chociaż w moim odczuciu niekóre ekrany były nieco zbyt puste). Wygląd murawy i piłkarzy był po prostu lepszy - no i kolorystyka jakaś taka bardziej intensywna (in plus).
      Jednak miałem wrażenie, że w gameplayu nic się nie zmieniło od czasu ostatniej wersji z PS2 (poprzednia wersja na PS3 była w moim odczuciu nieco gorsza od swojej poprzedniczki). Wciąż panuje tutaj zbyt "ułożona" gra, zbyt łatwo wbiec zawodnikiem by wrzucić piłkę, walki bark w bark jak nie bylo tak nie ma. Gra jest spoko, ale duzo sie nie pozmienialo.
      Co do fify - grafika nieco gorsza, ale grywalnosc wieksza. Gra stala sie szybsza, no i jakas taka bardziej nieprzewidywalna (to bardzo dobrze). Mozna przpychac sie, mozna fajnie dryblowac w rozne kierunki, strzaly sa teraz jakies takie lepsze. Ogolnie zmian w mechanice przybylo.
      Gdbybym mial wybierac, pewnie wybral bym Fife, bo jest po prsotu o wiele bardziej rozbudowana gra, ale PES tez z tego co zauwazylem jest ok.
      Tak sobie pomyslalem, ze dobrze ze obie gry musza rywalizowac, bo przez to zadna z nich nie moze spoczac na laurach - zreszta co widac smile
    • Gość: wariat Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:34
      Kto gra w FIFE? Dzieci neo, kibice Realu Madryt, POpaprańce, komuniści, geje, policja, pedały w obcisłych spodniach, prawiczki, polscy piłkarze, Leo Beenhakker, Roman Giertych, Andrzej Leper. A w PESA inteligentniejsza część społeczeństwa - taka jest prawda a prawda boli!!!
    • Gość: majkel Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.sta.asta-net.com.pl 28.09.09, 15:45
      Chyba jesteś jednym z nich... Zrozumcie, że Fifa na konsole jest DOBRA i tyle... to zupełnie inna bajka niż PC. Przed zakupem xboxa grałem tylko w PESa - na ps2 lub na kompie ale czasy się zmieniają
    • Gość: ja Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.mas.abpl.pl 28.09.09, 15:51
      a ja myślałem, że premiera jest za parę dni... masz wtyki?
    • Gość: BUNCH Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.2-0.pl 28.09.09, 16:04
      Macie ŹLE podpięte linki w: "czy śmiać się, czy płakać.", brak "http://".
    • Gość: gość Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.chello.pl 28.09.09, 16:09
      mikemike77 - tak, żałosny konsolowcu bez jakiegokolwiek pojęcia.
    • Gość: cin Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.chello.pl 28.09.09, 16:50
      a powiedzcie który z was gra w fife na ustawieniach ręcznych no który???Grając na normalnych ustawieniach gra się o wiele łatwiej.
    • Gość: iksmen Re: Fifa 10 - recenzja IP: 193.239.62.* 28.09.09, 21:24
      Piotre - tu ty jestes Volwerine?
    • Gość: cin Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.chello.pl 28.09.09, 21:36
      na jakich ustawieniach gracie w fife, na ręccznych??
    • Gość: Leśny Kocur Re: Fifa 10 - recenzja IP: 195.205.238.* 29.09.09, 10:05
      Panowie PCtowcy ta gra jest niestety peikna !! ale tylko na PS3 lub XBox360 sad dla czego nie zrobia tefo samego na PC!??? !! nie rozumie. i jescze pod czas gry na stadionie wyswietlaja reklame NFS SHIFT (ZAL) Gó... reklamuje Gó... i wszystko jasne... Czekam z niecierpliwoscia na PESA !!!!! bo PES 2009 podbił moje serce smile
    • Gość: franky23pl Re: Fifa 10 - recenzja IP: 195.164.124.* 29.09.09, 13:58
      PES-A i fife znam od ok 1998 roku.jak sie zaczeły konsole,pc i trójwymiarowe gry na szerszą skale. najlepsza gre piłkarską uwazam PES6.od jej wydania konami stacza sie w równi pochyłej ku gniotom.pes2010 tez mnie drażni, nie wspomnę o 2008 i 2009 które sprzedałem po tygondiu grania, nie mogłem poprostu.żenada co oni porobili z tą grą. z szanującego sie tytułu zrobiła sie gra pokroju fify 2003,4,5,6,7,8,do wyboru do koloru, wszystko to gó... bylo.ea sie jednak wzieło do roboty. na wszystkich forach jest jedna dyskusja - kura czy jajko - ps3 czy xbox, fifa czy pes. nie ma na to odpowiedzi bo kazdy człowiek jest inny.jednym odpowiadają blondynki innym brunetki.fifa wkoncu dorównała pes-owi i to jest fakt , i nigdy nie zgodze sie z szambem jakie wypisuje gość:wariat , bo nikt nikogo z nożem przy gardle nie trzyma i nie kaze w coś grać.jesli PES to tylko PES6, jesli Fifa to 10 i reszte przemilczmy.tyle lat grałem w serię konami,zawsze uwazałem fife za obraz nedzy i rozpaczy i współczułem wszystkim jej graczom. to sie zmieniło.na dobre dla graczy.fifa10 na ps3 jest super, pes2010 odstaje, jedni napiszą ze jest odwrotnie.i ok, zgoda.cieszmy sie czasami w których mamy wybór,dylemat, okazje by obie wypróbowac, a pozniej zaprosic kolegów na całą noc,skrzynka piwa i tłuc ile zdrowia starczy.
    • Gość: martinno Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 14:03
      tylko PES fifa nigdy mumnie dorówna i taka jest prawda a w FIFE grają dzieci
    • Gość: franky23pl Re: Fifa 10 - recenzja IP: 195.164.124.* 29.09.09, 14:26
      mistrzuniu martino, czemu odrazu obrażasz, podaj argumenty swojej, dziecinnej, postawy i osądu. ciekaw jestem od kiedy znasz serie PES-a, a raczej ISS, albo WE.jestem ogromnym fanem serii Konami,ale stwierdzam ze easports wzieło sie do pracy i zrobiło swietną grę.to samo moglbym teraz napisac ze w PESa grają dzieci,bo dla mnie pes sie skonczył na 6-tce.im dalej w las tym ciemniej i straszy.ale byłoby to bezpodstawne.i wcale tak nie myślę.rzuc argumenty a nie pleciesz bzdury.
    • Gość: matek(zagorzaly pe Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.itcomp.pl 29.09.09, 15:05
      Nieprawda , że wersja na x360 jest lepsza bo ponieważ jest droższa od tej na pecety i ma wieksze możliwosci
    • Gość: poli Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.stk.vectranet.pl 29.09.09, 22:53
      jak myślicie ile będzie kosztować fifa 2010 na PS3 ??
    • Gość: ja Re: Fifa 10 - recenzja IP: *.chello.pl 30.09.09, 08:47
      gra wczoraj była już w saturnie w tarasach, na ps3 i xboxa po 199. Ja swoją już mam. Gra się bardzo dobrze, ale grafika jest chyba gorsza niż w 09, ale może się czepiam bo 2 dni temu skończyłem batmana na pc, który ma fenomenalną grafikętongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka