aryman222 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 00:56 gra wybitna? może... tylko jedno "ale", za to gigantyczne- do przejścia w 10 godzin? heloo!!!!!!!!!!!!!!! to ile ona kosztuje- 20/30 zł? nie sądzę....w nie tak odległych czasach nikt nie odwazyłby się 10 godzinnej rozgrywki nazwać gra kompletną. 10h...dobre sobie, nawet doddatki powinny byc dłuższe.... nie ma opcji bym kupił grę która trwa 10 godzin. rzekłem! Odpowiedz Link Zgłoś
frezer_pl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 00:58 kolejna odmózdzająca strzelanka a szkoda bo gdyby to była przykodówka sam bym kupił ps3 bo dla samej grafiki i ciagłęgo monotonnego strzelania nie opłaca sie to już wole GOW2, nie ma sie zresztą czemu dziwić takie mało ambitne sprzedają najlepiej takie czasy nastały Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:11 "ktos mi powie po co Sony wydaje bete ktora zawiera ponad polowe komponentu multiplayer?, az 4 mapy z 7 sa dostepne!, wiec teraz nie kupie tej gry dla TYLKO pozostalych 3 map!!!" A to nie jest przypadkiem tak, że ten trial/demo/beta/whatever przestanie działać w chwili oficjalnej premiery gry, czyli raptem za dwa tygodnie? Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:18 @aryman222 COD4:MW przeszedłem (owszem, na easy, ale to akurat w tej dyskusji nie ma znaczenia) w jeden wieczór i nie jest to dla mnie "niekompletna gra warta 20/30zł". O ile się orientuję obecnie większość gier "akcji" oferuje ~10h zabawy (taki "standard wydawniczy"). Ale masz rację! Też żałuję że nie kosztują ~7 razy mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
marcindpol Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:27 marcin-ka wiem, to fakt ale w 2 tygodnie zdaze sie nagrac, znudzic i zmeczyc tymi 4 mapami a jak juz pisalem dla pozostalych 3 map nie kupie tej gry, krutko mowiac multik przestanie miec jakiekolwiek znaczenie dla mnie w tej grze. a na single player gry ktore przejde w trzy dni w ciagu 10 godzin kasy nie marnuje. wypozyczam na tydzien za 8 euro i problem z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:28 Po przejsciu pierwszego Uncharted wiedzialem, ze warto bylo kupic PS3 dla samych exow. Mimo, ze kilka z nich zawiodlo mnie w mniejszym lub wiekszym stopniu (np Resistance 1/2). Teraz zbliza sie czesc 2 i znowu nie bede mogl sie odkleic od TV. Niestety chyba nie dam szansy multi dluzej niz miesiac, bo za pasem MW2. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:30 @marcindpol Ja w takiego Battlefielda1943 gram kilka miesięcy, a z tego co widzę to tutaj spędzę również dużo czasu. 2 tygodnie na multiplayer to zbyt mało. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:35 I jeszcze jedno ja Uncharted 1 przeszedłem z 4 razy. Są gry które można przechodzić wielokrotnie i taki jest właśnie Uncharted. No chyba, że robi się wyścig "kto przejdzie jak najwięcej gier". Ja jestem osobą która chce jak najwięcej wycisnąć z gry. Odpowiedz Link Zgłoś
marcindpol Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:39 ja nie jestem trophy hunterem, gram dla przyjemnosci, do momentu gdy ja przejde lub czasami tylko do momentu gdy zacznie byc nudna lub frustrujaca. nie gram na sile i na ilosc. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:40 Mgs4, Killzone2, Mag, Res1,2, Ratchet 1, 2, Wipeout, Fury, Uncharted, 1, 2, Little Big Planet. Valkyria Chronicles, Deamons Soul, Motorstorm 1, 2, Infamous, Warhawk, Flower, WKC, Heavy Rain, God of War 3, Gt5, Last Guardian and many many more...This is living (no lifeing pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 01:47 Ja też nie jestem Trophy Hunterem. Są gry do których jeszcze raz chcę się wracać, jeszcze raz pozwiedzać klimatyczne lokacje, posłuchać ponownie dialogów, przeżyć jeszcze raz tą przygodę. To jest jak z filmami które oglądasz po kilka razy i z równą przyjemnością oglądasz je jak za pierwszym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 02:34 Jak 2 też był genialny swego czasu, ale U2 zapowiada się lepiej. Na Cod4 na X360 już nie mogę patrzeć, a nic innego tam niema (Halo ODST ?! Ble) więc chyba czas zakupić PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 03:06 Grafika powaaaallllaaa! Pewnie to nikogo nie zaskakuje ale mnie i owszem Przeszedłem oba Crysisy na najwyższych detalach, Far Cry 2 na pc, grałem w demo U1 i K2. Oglądałem sporo filmików i trailerów U2 ("HD") i myślałem sobie: "B. ładne, ale nie wiem dlaczego wszyscy aż tak się rozpływają nad oprawą", jednak to co zobaczyłem w becie absolutnie mnie poskładało, tekstury (huh!), modele, woda, shadery, ragdoll i ogólny art i dizajn lokacji, masakra. Gdy podczas śmigania przez level wyjechał na mnie czołg to prawie się posmarkałem A to tylko gorszy graficznie multi. I żeby nie było że o jednym, gra się wyśmienicie, w przeciwieństwie do GOW'ów tutaj mamy otoczenie po którym możemy poruszać się w pełnym 3d, system bardzo mi się podoba. Jednym słowem: WYPAS Odpowiedz Link Zgłoś
xbot-0 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 07:47 www.metacritic.com/games/platforms/ps3/uncharted2amongthieves 20 recenzji z czego 12 dało FULL tej grze 10/10 Jeśli ktos nazywa tą grę pustą strzelanką niech sie puknie w ten pusty kask Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 07:50 Ktoś napisał że 10 godzin to mało a ja uważam że to nie jest mało przecież to nie RPG-e Beta online przestanie działac jak wyjdzie pełna wersja czyli gadanie że nie warto bo już mam trzy mapy to tekst kogoś kto nie orientuje sie w temacie Ps Offtop:Jedną i jedyną gre krytykuje na PS3 jest to GT5 ale to chyba nie znaczy że jestem popirniczonym fanbojem: Mikas2 Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:16 @krismaciejewski myślę, że nie do końca. jest parę miejsc które można się uczepić i tutaj - chociażby ocena, bo w moim przekonaniu (ale pewnie i nie tylko) nigdy, żadna gra nie powinna dostać max czyli 6na6, czy 10/10, bo za rok, dwa wyjdzie coś lepszego i co wtedy? przechodzimy skalę wyżej? 7/6 ? 11/10? a zobacz - czy ktoś tutaj skacze do redaktora że przesadził z oceną? nie, bo pewne ludzie rozumieją, że to subiektywna recenzja i pewnie redaktor był zauroczony grą ...za to np. taki marcin-ek miał wąty do oceny ODST. przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:21 @panzgryzliwy ale ocena jest na dzień dzisiejszy, za 5 lat najpewniej ta gra byłaby już średniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
barracudo Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:22 Długa recka. Ja nawet w pierwszą część nie grałem bo nie mam ps3. Trzeba będzie od kumpla pożyczyć posiadaczom PS3 gratuluję ex-a ! Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:23 poza tym czy ktoś ty wspominał o Alanie, albo H:Reach? chyba nie. Dlaczego? bo szanujemy ten fenomen jakim Jest U2. Czy fanboye Sony uszanują F3? Alana? Reach? Natala? nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:25 @kazyl ale ja to rozumiem. Niemniej jednak mam swoją subiektywną opinię na temat oceniania gier, którą właśnie wyraziłem i mam prawo do jej wyrażania natomiast to oczywiście Święte prawo redaktora do ocenienia u2 na 6/6 Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 08:44 a czemu się boję takich ocen? trochę głupio będzie jak nagle w przyszłym roku posypie się parę ocen 6/6.. God of War3, Może Alan... ot taka inflacja ocen.... Odpowiedz Link Zgłoś
g00rek Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 09:17 Nie wiem, może jestem przerważliwiony, ale po wysłuchaniu kilku sekund polskiej wersji... mam jej dość. Dla mnie praktycznie wszystkie dubbingi rodzimej produkcji - czy to filmowe, czy growe mają jedną powazną wadę - aktorom wydaje się, że to bajka dla dzieci. Może dlatego, że generalnie w PL nie dubbinguje się filmów dla dorosłych? (Zastanawiam się tylko co jest skutkiem a co przyczyną). Aktorzy NIE POTRAFIĄ grać naturalnie. Po prostu. Nie mam pojęcia dlaczego. Każde zdanie jest sztucznie intonowane, podkreślane ("...wszyscy najstraszliwsi tyrani w dziejach ludzkości..."). Wsłuchajcie się w to. Ja czuję tego głoso w filmie akcji, czy w horrorze. On nie jest poważny, straszny. To głos dziadka, to głos gargamela w najlepszym przypadku. No cóż, znowu pogram w angielską wersję językową. Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 09:21 @g00rek eee no co ty. dubbing nie może być "bajkowy". przecież gra dostała 6/6. Pamiętaj tu wszystko, absolutnie --WSZYSTKO Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 09:31 @panzgryzliwy.v2 Możesz wybrać wersję językową, jaka ci odpowiada i w sposób jaki ci odpowiada. Więc gdzie tu widzisz jakąś wadę? Odpowiedz Link Zgłoś
g00rek Re: Recenzja: Uncharted 2: Among Thieves 30.09.09, 09:33 Geezas flame'ing z rana jak śmietana? Odpowiedz Link Zgłoś