suomasuoma Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 14:56 Następny hipokryta Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 15:27 @suomasuoma- a ty coś za jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 15:32 Ja chcę takiego pack'a z Ico i SotC. @suomasuoma: Tak z ciekawości, jesteś dziewczynką czy chłopcem? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 15:45 tak jest Fanboya sony nigdy nie przekonasz że zdzierają kasę... Chciałem dać przykład Metroida ale widać Tomi mnie wyprzedził ;D a argumenty że nawet nie ma ps3 mnie powalają... <brawo> Jedyny dobry argument za GOW:C to nadrobić zaległości, jeśli ktoś nie posiada ps2 to najlepsza opcja, jeśli ktoś posiada ps2 to wybór oczywisty kupić GOW1 i GOW 2 na ps2. Chyba że jest Maniakalnym zdobywaczem trofea ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tommy-gun Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 16:10 jasiubc: To nie z nas (posiadaczy PS3) zdzierają haracz za coś co w świecie naszej konsoli i PC jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 16:16 @kemiru W taki sposób to możesz odzywać się do swoich rodziców nie do mnie dziewczynko. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 16:27 @tommy Ze mnie też nikt nie zdziera. A wiesz czemu ? Bo nie obchodzi mnie online Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 16:46 @suomasuoma: Auć, to było pytanie. Ps: Rodziny w to nie mieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 17:03 Tomi ja zwykle pier...oli jak potłuczony i ma informacje bezpośrednio od Santa Monica i Sony Beniamin: jeśli nie widzisz różnicy to jak ten remaster juz wyjdzie spróbuj do jednego HDTV podłączyć ps2 z GOW1/2 i ps3 z tym remasterem. Potem odpal ps2, włącz GoW'1, następnie odstraszony wyglądem tekstur, odpal ps3 i wersję zremasterowaną i sprawdź jaka jest różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
marinaris Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 17:11 Przypomne tylko co niektorym,ze GOW i GOW II byly juz w wysokiej rozdzielczosci.Werje amerykanskie obslugiwaly progressive scan. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 17:14 co z tego, ze nie mam, za jakis rok czy 2 kupie, ale jak widze co robi sony to ta data kupienia ps3 coraz dalej sie przesuwa(a raczej cena, za ktora chce kupic ps3 staje sie coraz nizsza). obecnie ps3 jest warta 500zl, bo tyle kosztowaloby mnie sprowadzenie Demon Soul's, Yakuza 3 oraz Yakuza: Kenzan!, bo to jedyne gry, ktore na ps3 mnie interesuja - do tego dochodzi Yakuza 4 i FF Versus XIII, ktore wyjdzie za jakies 2 lata. i co do trudnosci w przeportowaniu gier z ps2 na ps3 to wedlug sony studio, ktore zrobilo GoW Collection stworzylo specjalny program wraz z SCE, ktory w prosty sposob przerabia gry z ps2 tak by moznaby odpalic je na ps3 - super czyli ja moge sobie wyrzucic moja kolekcje blisko 50 gier z ps2, bo sony zamiast udostepnic software'owa emulacje bedzie sprzedawac teraz gry z ps2 jeszcze raz albo na psn(jak wierzyc dokumentom segi) albo w postaci kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 17:29 @tomi1988pl: Zawsze możesz sprzedać swoją kolekcję. Ps: Widzę, że interesują nas te same tytuły. Nigdy bym się tego nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 19:08 Dobra, czas na podsumowanie: Sony dlatego wycofało się ze wstecznej kompatybilności, bo gry z ps2 po prostu wyglądają za dobrze w porównaniu do wielu gier na ps3. (podobnie jest w przypadku xbox kontra x360). Czyli co? czyli Current-geny, to nie jest jakiś wielki skok w porównaniu do past-genów. Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 19:17 Ktoś tu nie umie czytać ze zrozumieniem. Mam (albo miałem) PS3 60 GB z wsteczną kompatybilnością i 3 GoWy na półce. Nie bronię Wam tego kupować, ale dla mnie nie ma powodów, dla których miałbym to kupić, bo jak widać grafika nie jest jednym z nich, a w tym porcie nic więcej nie ma :]. Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 19:27 Jeszcze dodam, że 60 klatek na sekundę to była w ps2 norma, a w ps3 i x360, to rzadkość. Mało tego, animacja czasem klatkuje. Klatkowanie aanimacji na konsoli! Ok, ok, ale wy tu o czym innym piszecie. Odpowiedz Link Zgłoś
bimb Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 20:13 Lepiej rzadziej używajcie skrótu "GoW", bo to może znaczyć "God of War", ale też "Gears of War". Skróty ssą! Pełna nazwa Rulez! Yeah! (To pisałem ja, Bimb, z kółka polonistów-polygamistów) Odpowiedz Link Zgłoś
tomi1988pl Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 22:22 kemiru, tak, tylko po co? po to by za 2-3 razy wyzsza cene kupic je z psn lub jako kolekcje - jesli w ogole sie ukaza, bo wiele z nich to gry japan-only oraz kompletne unikaty, ktore nigdy nie trafia na psn. kupilbym sobie ps3 zamiast 360tki gdyby ta miala wsteczna kompatybilnosc - i nie piszcie mi tu o 60tkach, bo one mialy tylko software'owe BC i jakies 50-60% gier, ktore mam by nawet na ps3 nie ruszylo. skoro wii i 360tka ma BC(360tka ma tylko software'owa, ale wszystkie gry chodza) to czemu ps3 nie moze miec skoro wczesniejsze modele mialy pelne hardware'owe BC. Odpowiedz Link Zgłoś
hellium Re: Trailer: God of War: Collection 17.10.09, 22:38 może Capcom serie Onimushe też odmłodzi, bardzo bym chciał Odpowiedz Link Zgłoś
skw-arek Re: Trailer: God of War: Collection 18.10.09, 01:09 Może niech odmłodzą Ponga albo Tetrisa, to by dopiero było coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
sprawie-dliwy Re: Trailer: God of War: Collection 18.10.09, 12:48 Po co kolejny raz Tomy się wypowiadasz o rzeczy która cię nie powinna interesować, wejdź na temat o tym jak Microzłodzieje okradają ludzi i tam wypisujesz swoje bzdury. O widzę, że wczoraj byłeś na niezłej imprezie ze swoim wyimaginowanym towarzystwem, tzn. kolejny weekend z padem od xboksa i siurkiem w dłoni ??? Odpowiedz Link Zgłoś
omega234 Re: Trailer: God of War: Collection 18.10.09, 21:39 tomi chce wydac 500 zl na demon soul a na allegro kosztuje wersja usa 240 zl co za klocek ;] Odpowiedz Link Zgłoś