elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:49 @tomi1988pl masz posłuchaj sobie nutki która moze być i o tobie www.youtube.com/watch?v=qrdxAwk-K5c&feature=related Tede pede wali farmazony tak jak i tyy to robisz ziooom. Odpowiedz Link Zgłoś
imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:49 elementone w Gt5 samochody są sztuczne i otoczenie w 2d, takich tras gt5 mieć nigdy nie będzie.Ale wiadomo wszystko dobre co na PS3 prawda fanboyu? Odpowiedz Link Zgłoś
swayzak77 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:54 no niby fajna gierka, jakoś jako zagorzały fanboy ps3 posiadający od trzech dni drugą konsolę (xboxa) nie wierzę) ale sprawdzę, przetestuje, niech będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:57 tomi, a jak Forza 4 wyjdzie w tej generacji to też będzie gorsza od trójki? Spójrz na powyższe zdanie, a potem na swoje wypociny i się zastanów co Ty tutaj wypisujesz . Żeby nie było jakim to ja jestem playslave (swoją drogą fajne słowo ) to powiem, że tak świetna jakość nowej gry Turn 10 to idealny bodziec dla betonu z Azji. Może wreszcie się nauczą jak wyglądają dzisiejsze gry wyścigowe. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:06 drodzy czytelnicy, wszystkie agresywne, fanbojowskie i jednocześnie niemerytoryczne komentarze będą usuwane. jak się chcecie pokłócić to na gg. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:07 Taaaaa F3 i cofanie czasu ........ 6- ? ja bym jej dal 3 . Z ta fizyka w grze to ladnie nas oszukano Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:31 elementone ma racje i AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:52 Czy moge prosić kogokolwiek z posiadaczy xboxa zeby zrobił zdjecia bezpośrednio z gry? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:53 @elementone Troche Cie nie rozumiem, do kogo kierujesz te swoje zale? Ludzie komentujacy tu maja to w dupie a zdaje sie, ze piszesz wlasnie do nich. Jesli natomiast kierujez swoje slowa do autorow recki (konkretnie do Emiela i Marcina) to pisz personalnie. Wyglada na to, ze zarzucasz im brak obiektywizmu co do oceny gry. Wiec moze jesli juz tak robisz to napisz wlasna recenzje gry i daj wszystkim zobaczyc jakie to karygodne bledy popelnili autorzy recki piszac ja. Odpowiedz Link Zgłoś
luxus360 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:57 "hmm no cóz jak ktos ma odwage napisać i nie owijac w bawełne że F3 ma słabo dopracowane samochody to odrazu sie go nazywa fanbojem :0 ehh no cóz tak było jest i bedzie i to na temat kazdej gry jak wyjdzie na konsole ,ale trzeba umiec odróznic pewne rzeczy panowie i powiedziec prawde i ja to robie a to że F3 ma zjeba.. oprawe graficzna samochodów to czyja to wina moja!? zobaczcie sobie GT5 w HD w obecnej fazie gdzie już widzimy że oprawa aut jest dużo bardziej realistyczna niz w F3 nooo kurna trzeba byc mega ślepym aby tego nie widzieć , i te wasze skakanie jak ktos to napisze np. ja ,ale rozumiem was najlepszą obrona jest ATAK ! Zastanówcie sie kogo wyzywacie od fanbojów bo równie dobrze mozna nazwać i was. pozdrawiam" Do GT5 w wyglądzie fur żadna gra wyścigowa nie ma startu (choć nie wiadomo czy fury na screenach nie są podrasowane), ale popatrz na otoczenie w FM3, które bije na głowę GT5, NFShift i GRIDa. Z resztą temat jest o FM3, więc skąd tu się wzięli krzykacze z GT5? Forza 3 to na razie najlepszy symulator wyścigów, nie ma co się kłócić. Na przyszłość, zanim się wypowiada trzeba ograć pełną wersje gry, a nie pisać głupoty na podstawie dema. FM3>GT5>Shift>GRID, czy GT5 da radę? "Analitykom" radzę poczekać z werdyktem do przyszłego roku, o ile GT5 się w nim ukaże. Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:07 @the_king_is_the_one a co szukasz kolegów do kółka fotograficznego "robimy zdjęcia grom"? Odpowiedz Link Zgłoś
elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:12 @seruch moje słowa sa do wszystkich bo przeciez wszyscy jestesmy graczami i kazdy z nas ma swoje zdanie co do konkretnej gry , tak samo jak panowie którzy napisali recke gdzie sa to tylko i wyłacznie ich opinie o tej grze mozemy sie z nimi zgodzic lub też nie i ja to własnie czynie pisząc ze grafika i model samochodów jest średni gdzie osobiscie odjoł bym tej grze punkt za tak wązny aspekt w grze wyscigowej jaki jest realistycznie wygladajace auto .W mojej ocenie gra zapracowała na 5 i w chwili gdzie to pisze kazdy kto sie nie zgadza z moja opinia wyzywa mnie od fanboja hmm chyba nie o to chodzi panowie czyż nie. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
stulejarzf23 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:24 Ja mam tylko pytanie co autor miał na myśli pisząc że widzi 60 klatek na sekunde skoro ludzkie oko odróżnia maxymalnie do 30 klatek. Czy autor recenzji jest cyborgiem? Odpowiedz Link Zgłoś
peesu Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:32 ładna reklama. mam nadzieję, że microsoft chociaż wam płaci, a nie robicie tego za frajer. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:34 @elementone - kurcze koleś ale boli ciebie ta forza ^^ Gram od wczoraj i spokojnie mogę powiedzieć że to najładniejszy racer na rynku ^^ Otoczenie bije na głowę gt5 zaś samochody to remis w porównaniu do gt5p. Odpowiedz Link Zgłoś
szczurekpb Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:46 peesu - jasne. Dobra ocena gry Microsoftu to reklama. Dobra ocena gry na PS3 to geniusz gry i jej twórców. Weź przestań... Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:13 @tracer87 "...Gram od wczoraj i spokojnie mogę powiedzieć że..." I na dodatek bezczelnie obnosisz się z tym że jesteś złodziejem? To nie jest powód do dumy,wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:18 @elementone tak tylko absurd twoich wypowiedzi lezy w tym, ze ty conajwyzej gre widziales na youtube i paru screenach. Jestes niewiarygodny mozna powiedziec w takim razie, ze piszesz bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3ciota Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:21 Wlasnie co dostalem F3 i gra jest o krok milowy od kartonowego GT5P. Elementede gul skacze, bo ta gra poprostu znokautowala GT5 zanim ten wyszedl.. Polyphony RIP - pewnie PD jak zagra w F3 to znow przesuna premiere gry na 2011, bo nie zdarza wszystkiego skopiowac - a jesli juz im sie uda, to na wybiegu bedzie F4 i znow premiera przesunieta LOL Odpowiedz Link Zgłoś
donsterydo Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:58 @julmar7: Zagalopowałeś się, wielu ludzi już dostało Forza 3 ze sklepów internetowych, tak samo niektóre duże sieci sklepów już sprzedają grę np. niektóre sklepy Saturn. W UK ludzie też już wczoraj czy nawet dwa dni temu zaczęli dostawać pierwsze kopie gry pocztą. Odpowiedz Link Zgłoś
nathanielll Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:14 tvgry.pl/?ID=557 Polecam obejrzec ten filmik! On dopiero pokazuje co to prawdziwa symulacja! Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:17 julmar7 dziecko drogie pre-ordery ludzie dostali już wczoraj w tym ja ^^ a nawet we wtorek niektórzy dostali, tak samo od wczoraj możesz fm3 znaleźć na pułkach w emipku, euro rtv-agd... Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli ^^ szczurekpb dobrze powiedziane ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:27 Gość który grał racje miał. Odpowiedz Link Zgłoś
panzgryzliwy.v2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:31 @nathanielll obejrzałem... parę cytatów z tego filmu - - to czego nie widzicie to to że na drzewach nie ma antyaliasingu i gra wygląda w tych miejscach po prostu OKROPNIE - tutaj jak widzieliście ocieram się o bandę, fizyka temu towarzysząca praktycznie nie istnieje - pierwsza kolizja, jak widzicie niewiele się zmieniło w stosunku do gran turismo2, 3 czy nawet 1... -jeśli chcecie sprawdzić jak sprawuje się fizyka gran turismo w domowych warunkach możecie sobie kupić kartony tekturowe i zderzać się nimi ... dla lepszego feelingu możecie nawet udawać że są to samochody... - w grze wprowadzili kosmetyczne uszkodzenia, niestety musiałbym się namęczyć żeby je pokazać... - ogólnie jest to stare dobre gran turismo.. a w zasadzie KIEDYŚ dobre bo wyścigi się rozwijają... -mogę wręcz wykorzystywać odbijanie się od band żeby nabić sobie lepszy czas... -nazywają to "driving simulation" ale jest to chyba usprawiedliwienie dla ich lenistwa bo gra nie rozwinęła się w stosunku do poprzedniczek... wow... Odpowiedz Link Zgłoś
elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:52 tracer seruch i inne farmazony!!!! Czy wy macie z gorem do cholery oszukujecie samych siebie Ok ale to nie znaczy ze mnie mozecie oszukać :0 ja sie wypowiedziałem na temat F3 i tyle ,a skakac to mi może ale Locoroco w PSP cieniasy . Odpowiedz Link Zgłoś