Dodaj do ulubionych

Recenzja: Forza Motorsport 3

• elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:49
      @tomi1988pl masz posłuchaj sobie nutki która moze być i o tobie www.youtube.com/watch?v=qrdxAwk-K5c&feature=related Tede pede wali farmazony tak jak i tyy to robisz ziooom.
    • imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:49
      elementone w Gt5 samochody są sztuczne i otoczenie w 2d, takich tras gt5 mieć nigdy nie będzie.Ale wiadomo wszystko dobre co na PS3 prawda fanboyu?
    • swayzak77 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:54
      no niby fajna gierka, jakoś jako zagorzały fanboy ps3 posiadający od trzech dni drugą konsolę (xboxa) nie wierzę) smile ale sprawdzę, przetestuje, niech będzie.
    • tytacz Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 09:57
      tomi, a jak Forza 4 wyjdzie w tej generacji to też będzie gorsza od trójki?

Spójrz na powyższe zdanie, a potem na swoje wypociny i się zastanów co Ty tutaj wypisujesz wink.

Żeby nie było jakim to ja jestem playslave (swoją drogą fajne słowo big_grin) to powiem, że tak świetna jakość nowej gry Turn 10 to idealny bodziec dla betonu z Azji. Może wreszcie się nauczą jak wyglądają dzisiejsze gry wyścigowe.
    • radek.zaleski Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:06
      drodzy czytelnicy, wszystkie agresywne, fanbojowskie i jednocześnie niemerytoryczne komentarze będą usuwane. jak się chcecie pokłócić to na gg.
    • vaderous2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:07
      Taaaaa wink F3 i cofanie czasu ........ 6- ? ja bym jej dal 3 . Z ta fizyka w grze to ladnie nas oszukano big_grin
    • vaderous2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:31
      elementone ma racje i AMEN smile
    • the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:52
      Czy moge prosić kogokolwiek z posiadaczy xboxa zeby zrobił zdjecia bezpośrednio z gry?
    • seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:53
      @elementone
      Troche Cie nie rozumiem, do kogo kierujesz te swoje zale? Ludzie komentujacy tu maja to w dupie a zdaje sie, ze piszesz wlasnie do nich. Jesli natomiast kierujez swoje slowa do autorow recki (konkretnie do Emiela i Marcina) to pisz personalnie. Wyglada na to, ze zarzucasz im brak obiektywizmu co do oceny gry. Wiec moze jesli juz tak robisz to napisz wlasna recenzje gry i daj wszystkim zobaczyc jakie to karygodne bledy popelnili autorzy recki piszac ja.
    • luxus360 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 10:57
      "hmm no cóz jak ktos ma odwage napisać i nie owijac w bawełne że F3 ma słabo dopracowane samochody to odrazu sie go nazywa fanbojem :0 ehh no cóz tak było jest i bedzie i to na temat kazdej gry jak wyjdzie na konsole ,ale trzeba umiec odróznic pewne rzeczy panowie i powiedziec prawde i ja to robie a to że F3 ma zjeba.. oprawe graficzna samochodów to czyja to wina moja!? zobaczcie sobie GT5 w HD w obecnej fazie gdzie już widzimy że oprawa aut jest dużo bardziej realistyczna niz w F3 nooo kurna trzeba byc mega ślepym aby tego nie widzieć , i te wasze skakanie jak ktos to napisze np. ja ,ale rozumiem was najlepszą obrona jest ATAK ! Zastanówcie sie kogo wyzywacie od fanbojów bo równie dobrze mozna nazwać i was. pozdrawiam"

Do GT5 w wyglądzie fur żadna gra wyścigowa nie ma startu (choć nie wiadomo czy fury na screenach nie są podrasowane), ale popatrz na otoczenie w FM3, które bije na głowę GT5, NFSsmirkhift i GRIDa. Z resztą temat jest o FM3, więc skąd tu się wzięli krzykacze z GT5? Forza 3 to na razie najlepszy symulator wyścigów, nie ma co się kłócić.
      Na przyszłość, zanim się wypowiada trzeba ograć pełną wersje gry, a nie pisać głupoty na podstawie dema.

FM3>GT5tongue_out>Shift>GRID, czy GT5 da radę? "Analitykom" radzę poczekać z werdyktem do przyszłego roku, o ile GT5 się w nim ukaże.
    • panzgryzliwy.v2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:07
      @the_king_is_the_one
      a co szukasz kolegów do kółka fotograficznego "robimy zdjęcia grom"? tongue_out
    • elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:12
      @seruch moje słowa sa do wszystkich bo przeciez wszyscy jestesmy graczami i kazdy z nas ma swoje zdanie co do konkretnej gry , tak samo jak panowie którzy napisali recke gdzie sa to tylko i wyłacznie ich opinie o tej grze mozemy sie z nimi zgodzic lub też nie i ja to własnie czynie pisząc ze grafika i model samochodów jest średni gdzie osobiscie odjoł bym tej grze punkt za tak wązny aspekt w grze wyscigowej jaki jest realistycznie wygladajace auto .W mojej ocenie gra zapracowała na 5 i w chwili gdzie to pisze kazdy kto sie nie zgadza z moja opinia wyzywa mnie od fanboja hmm chyba nie o to chodzi panowie czyż nie. Pozdro
    • stulejarzf23 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:24
      Ja mam tylko pytanie co autor miał na myśli pisząc że widzi 60 klatek na sekunde skoro ludzkie oko odróżnia maxymalnie do 30 klatek. Czy autor recenzji jest cyborgiem?
    • peesu Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:32
      ładna reklama. mam nadzieję, że microsoft chociaż wam płaci, a nie robicie tego za frajer.
    • tracer87 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:34
      @elementone - kurcze koleś ale boli ciebie ta forza ^^

Gram od wczoraj i spokojnie mogę powiedzieć że to najładniejszy racer na rynku ^^ Otoczenie bije na głowę gt5 zaś samochody to remis w porównaniu do gt5p.
    • szczurekpb Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 11:46
      peesu - jasne. Dobra ocena gry Microsoftu to reklama. Dobra ocena gry na PS3 to geniusz gry i jej twórców.

Weź przestań...
    • julmar7 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:13
      @tracer87
      "...Gram od wczoraj i spokojnie mogę powiedzieć że..."
      I na dodatek bezczelnie obnosisz się z tym że jesteś złodziejem? To nie jest powód do dumy,wręcz przeciwnie.
    • seruch Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:18
      @elementone
      tak tylko absurd twoich wypowiedzi lezy w tym, ze ty conajwyzej gre widziales na youtube i paru screenach. Jestes niewiarygodny mozna powiedziec w takim razie, ze piszesz bzdury.
    • ps3ciota Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:21
      Wlasnie co dostalem F3 i gra jest o krok milowy od kartonowego GT5P.
      Elementede gul skacze, bo ta gra poprostu znokautowala GT5 zanim ten wyszedl..
      Polyphony RIP - pewnie PD jak zagra w F3 to znow przesuna premiere gry na 2011, bo nie zdarza wszystkiego skopiowac - a jesli juz im sie uda, to na wybiegu bedzie F4 i znow premiera przesunieta LOLbig_grin
    • donsterydo Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 12:58
      @julmar7: Zagalopowałeś się, wielu ludzi już dostało Forza 3 ze sklepów internetowych, tak samo niektóre duże sieci sklepów już sprzedają grę np. niektóre sklepy Saturn. W UK ludzie też już wczoraj czy nawet dwa dni temu zaczęli dostawać pierwsze kopie gry pocztą.
    • nathanielll Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:14
      tvgry.pl/?ID=557

Polecam obejrzec ten filmik! On dopiero pokazuje co to prawdziwa symulacja!
    • tracer87 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:17
      julmar7
      dziecko drogie pre-ordery ludzie dostali już wczoraj w tym ja ^^ a nawet we wtorek niektórzy dostali, tak samo od wczoraj możesz fm3 znaleźć na pułkach w emipku, euro rtv-agd...
      Pomyśl zanim coś napiszesz, to nie boli ^^

szczurekpb
      dobrze powiedziane ^^
    • imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:27
      Gość który grał racje miał.
    • panzgryzliwy.v2 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:31
      @nathanielll
      obejrzałem...

parę cytatów z tego filmu -
      - to czego nie widzicie to to że na drzewach nie ma antyaliasingu i gra wygląda w tych miejscach po prostu OKROPNIE
      - tutaj jak widzieliście ocieram się o bandę, fizyka temu towarzysząca praktycznie nie istnieje

- pierwsza kolizja, jak widzicie niewiele się zmieniło w stosunku do gran turismo2, 3 czy nawet 1...

-jeśli chcecie sprawdzić jak sprawuje się fizyka gran turismo w domowych warunkach możecie sobie kupić kartony tekturowe i zderzać się nimi
      ... dla lepszego feelingu możecie nawet udawać że są to samochody...
      - w grze wprowadzili kosmetyczne uszkodzenia, niestety musiałbym się namęczyć żeby je pokazać...

- ogólnie jest to stare dobre gran turismo.. a w zasadzie KIEDYŚ dobre bo wyścigi się rozwijają...

-mogę wręcz wykorzystywać odbijanie się od band żeby nabić sobie lepszy czas...

-nazywają to "driving simulation" ale jest to chyba usprawiedliwienie dla ich lenistwa bo gra nie rozwinęła się w stosunku do poprzedniczek...

wow... smile
    • elementone Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 13:52
      tracer seruch i inne farmazony!!!! Czy wy macie z gorem do cholery uncertain oszukujecie samych siebie Ok ale to nie znaczy ze mnie mozecie oszukać :0 ja sie wypowiedziałem na temat F3 i tyle ,a skakac to mi może ale Locoroco w PSP cieniasy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka