Dodaj do ulubionych

Recenzja: Forza Motorsport 3

• graczz11233 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 21:35
      elementuś, kiepskie to są argumenty, które wpajasz sobie.
      NIE GRAŁEŚ W F3, więc wypad.
      nie wiem czemu mod nie kasuje takich bzdur jakie próbujesz wpajasz innym.
      Przykro mi, ale niektórzy mają własny rozum, ty tego nie zmienisz.
    • f2m6a Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 22:13
      falters z czytaniem też masz kłopoty? leon691 napisał, że przeciwnicy są łatwi (potwierdzam są łatwiejsi, ale zupełnie łatwi nie są), a nie prowadzenie, po drugie gra na padzie, kierownica z FF dużo daje na realistyce, bo trzeba zmagać się z kierownicą, a nie tylko z wibracjami w padzie. Po trzecie napisał, że 2 była trudniejsza co nie oznacza realistyczniejsza, bo w 2 ciężko było utrzymać auto prosto, co nie do końca jest realistyczne, bo auto jest do jeżdżenia niezależnie, czy jest to Ferrari, czy Opel na drodze ma się trzymać i łatwo prowadzić. Pomijam już to, że, gdy mówił On o plusach Forzy to nie wierzyłeś i wyzywałeś od fanboyów, nagła zmiana poglądów?
    • leon691 Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 22:18
      falters--->nigdzie nie napisałem że gra ma casualowy model jazdy, przy takim dircie 2 czy shifcie to F3 jest symulatorem totalnym. Denerwuje mnie słaba szttuczna inteligencja lub brak wyzszego niz "trudny" poziomu (wychodzi na to samo). Przez 90% wyścigu jade sobie sam nie majac nawet nic w lusterkach, nic mnie nie dopinguje do większego skupienia się na jeździe. W forzie 2 takie motywy nie przechodziły, tam zdarzało mi się nie dojechać na pierwszym miejscu za pierwszym podejściem. Sama gra jest świetna, tym bardziej jednak bolą niedoróbki tego typu (tzw.rysy na diamencie).
    • vino_vayca Recenzja: Forza Motorsport 3 22.10.09, 22:53
      jesli kogos interesuje dodatek z wersji kolekcjonerskiej, to mozna go pobrac w pl bez zabawy w vpn. uzylem kodu z UK
    • kry-pta Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 00:09
      @leon691
      Kłamiesz i tyle
      Na hardzie jesteś pierwszy ?
    • szozii Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 00:37
      1. model jazdy (bez pomocy tylko sprzęgło) bardzo dobry,
      2. dźwięk również doskonały,
      3. multi - wiadomo bardzo bogaty, można tu stracić kupę czasu nie tylko na jeżdzeniu,
      4. grafika.... Grafiką to jestem raczej rozczarowany. Nie wiem może to wina mojego tv, ale aliasing jest okrutny i naprawdę mi przeszkadza. Niby tory miały być takie piękne i szczegółowe, a ja tu widzę mocne cięcia detali np. samego asfaltu. Szczerze mówiąc nie widzę, aż takiej dużej poprawy w stosunku do 2 części. Na szczęście nie tylko o grafikę tu chodzismile
      Zdecydowanie polecam.
    • szozii Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 00:39
      Aha, faktycznie (do 7 lvl) gra jest łatwa, na najwyższym poziomie Ai jest tak naprawdę tylko jeden przeciwnik, reszta to zawalidrogi których się gubi po kilkunastu sekundach.
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 07:00
      @the_king_is_the_one masz dzis wlaczyli na stronie MY FORZA wiec mozna ogladac zdjecia i filmy prosto z gry wiec wklejam zdjecie swojego Focusa RS
      img16.imageshack.us/img16/9158/forza5.jpg
      Smiesza mnie te posty i ciagle smucenie o grafice ta gra ma o wiele wiecej do zaoferowania niz wszystkei dotychczasowe wyscigi grafika jest bardzo ladna tory pieknie wygladaja i to wystraczy bo grafika to nie cala gra, a w FM3 jest o wiele wiecej niz FM2 i to kazdemu fanowi FM wystarczy
      I naprawde smiesza
    • leon691 Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 07:22
      kry-pta--->właśnie w tym problem że nie kłamę. Goni mnie właściwie tylko jeden samochód i to często ze stratą 5-10 sekundna mecie. Na owalach nawet więcej.
    • the_king_is_the_one Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 09:00
      biom3dic dzieki za zdjęcie, szacun. Ale ja nie miałem na celu ukazać ze Forza 3 jest do dupy. DObrze wiem ze to bardzo dobra gra, ale śmiszą mnie fanboje jak jadą po GT5 mimo ze pojęcia o tej grze nie mają. Przecież nawet na tym zdjeciu widać ze Forza 3 też ma drzewa 2D i jakoś nikt nie skamli z tego powodu. To jest po prostu chore te ciągłe wojny. Posiadacze xboxa to normalni ludzie, ale wizerunek wasz psują takie tracery i cioty.
    • falters Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 09:25
      Tomi owszem GT5tongue_out dostało w ISR ogólnie mniejsza ocenę niż FM2, ale jako całość. Natomiast jeżeli chodzi o oceny samej fizyki to oceny były niemal identyczne i redaktorzy wyraźnie podkreślili, tu cytat:

"CIĘŻKO JEST OKREŚLIĆ, KTÓRA GRA JEST BLIŻEJ SYMULACJI. GRAJĄC W FM2 OBSTAWIAŁEM TEN TYTUŁ, ALE POTEM ODPALIŁEM GT5tongue_out I ZMIENIŁEM ZDANIE TWIERDZĄC ŻE JEDNAK GT5tongue_out JEST LEPSZĄ SYMULACJĄ"

Jak ktoś nie wierzy to może sobie oglądnąć ten odcinek.
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 09:32
      Wiem nic na to nie poradze, zawsze sa jakies uproszczenia w grafice, i tak jest lepiej niz w FM2 chyba ze ktos gra na kineskopowym TV wiec duzej roznicy nei zauwazy, ja tylko mam zal do PD ze nie ma wszystkich marek europjeksich w grze min Porsche, Lambo
    • falters Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 09:37
      Mam pytanie do posiadaczy Xbox'ów w wersji Core. Ja mam takiego i tam nie ma HDD. Chciałem kupić Forzę 3 ale ponoć drugą płytę gry trzeba instalować i ten kto nie ma dysku nie pogra na niektórych torach, bo nie będzie mógł zainstalować płytki.

CZY TO JEST PRAWDA???
    • zvarownik Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 09:54
      falters, tak to prawda, gra na samym początku pyta się czy chcesz zainstalować drugi dysk, potrzeba prawie 2 GB wolnego miejsca na kartę się niestety nie zmieścisad Jedyne wyjście to kupić dysk (20GB chodzą na pewnej aukcji za grosze może warto się skusić?)
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 10:12
      @falters 2 plyty nie musisz instalowac i tak niektorych nei bedziesz mial, po 2 smieszny jestes probujac prowokowac masz wersje Core czyli 1 wypusty xboxow kup sobie dysk 20 gb nie jest drogi, no chyba ze Mamusia ci placi za gry wiec to inna sprawa
    • imbetterthanyou Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 10:45
      Proszę bardzo fotki prosto z gry robione cyfrówką.Lamborghini Murcielago LP640
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/etertet.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/ty.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/przd2.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/przd.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/gra.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/felga.jpg
      i115.photobucket.com/albums/n315/bogaty999/bok.jpg
    • szozii Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 11:02
      Piękny photo mode, jednak te z rozgrywki były bardziej miarodajnesmile
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 11:36
      @szozii to sa wlasnie zdjecia z rozgrywki, widze kolega ma porzadny TV wiec i gra dobrze wyglada a wlasnie tak wyglada
    • peesu Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 11:44
      samochód wygląda bardzo ładnie, dobre i naturalne oświetlenie. natomiast tło jest płaskie i jakby z innej bajki.
    • tomi1988pl Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 11:48
      falters, po prostu przestan wejdz sobie na forum i zobacz jak ocenili wedlug nowej punktacji obie gry. GT5p za grafike dostalo lepsza ocene od Forzy 2, ale cala reszta tam lezy biorac pod uwage, ze za sama grafe Gran Turismo 5 dostalo chyba 14 albo 15 pkt(czyli maks u ISR), a lacznie raptem 71pkt/100. GT to nie symulator i wie to kazdy kto kiedykolwiem mial do czynienia z symulacja na pecetach lub xbox'ie. GT to tak naprawde PGR z wieksza liczba aut.
    • leon691 Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 12:10
      jesli o ścisłosc chodzi to se screeny z góry (imbetterthanyou) to nie są zdjęcia z rozgrywki, to menu gry. Gdy nietykamy pada włacza nam sie taki pokaz. Niestety gra aż tak dobrze nie wygląda.
    • szozii Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 12:10
      @biom3dic ja mam FM3 i wiem jak gra wygląda. Te zdjęcia to photo mode.
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 12:18
      No tez mam od 3 dni i wiem ze tak gra bardzo dobrze wyglada ale trzeba miec porzadny TV, wiem bo mam porownanie jak wyglada na 20 calach lcd monitorze, a jak na porzadnym 37 full hd i ta gra naprawde dobrze wyglada
    • biom3dic Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 12:20
      @leon691 zdjecia z menu glownego nie sa na torach tylko na bialym plaskim tle tak dla scislosci, te foty sa zrobione z powtorki
    • vaderous2 Recenzja: Forza Motorsport 3 23.10.09, 12:33
      Ja rozumiem ze F3 nie jest zla gra ale cofanie czasu ? i to ma byc symulator ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka