Gość: ulb IP: *.chello.pl 22.10.09, 14:27 W sieci już od kilku dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łiii:) PES 2010 - mecz próby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.09, 14:30 "Piłka to chyba nie święte misterium, tylko po prostu dobra zabawa, nie" zdziwił byś się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 22.10.09, 14:36 Prawdziwa zabawa zaczyna się podczas gry z człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEK Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.itcomp.pl 22.10.09, 14:39 Znowu piłka nie wystarczy w telewizji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PES! Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 22.10.09, 14:39 Prawdziwa zabawa zaczyna się dopiero podczas gry z drugim człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzy maciek Re: PES 2010 - mecz próby IP: 195.245.213.* 22.10.09, 14:40 "Piłka to chyba nie święte misterium, tylko po prostu dobra zabawa, nie?" kolega widzę interesuje się piłką raczej okzajonalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 22.10.09, 14:41 Prawdziwa zabawa zaczyna się dopiero podczas gry z drugim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Re: PES 2010 - mecz próby IP: 195.205.238.* 22.10.09, 14:57 Dobra zabawa to piłka Nozna ? haha Piotrze widac ze nawet nie wystepujesz w C klasowej druzynie tylko kopiesz piłka o sciane i myslisz ze jestes fajny... Piłka nozna to dla wielu Religja ! nie ktore klasyki jak Real vs Barca czy AC Milan vs Inter Mediolan to poprostu Świeto ! Intro własnie ma znakomita muzyczke...a nie jakies zmuńskie pitolenie czy rock. juz dzis wieczorkiem pogram w ta gierke i napisze czy cos zmieniło sie z 09 co jest nowego i wogole... HEJ HEJ MARATON! Odpowiedz Link Zgłoś
p.kubinski Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 15:05 @łiii, @duzy maciek, @Kocur -- pozwów o obrazę uczuć religijnych rozpatrywać nie będziemy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.toya.net.pl 22.10.09, 15:17 Też sobie pograłem z komputerkiem na pozimoie topplayer.Ja Manutd komputerek Milan i średnio było. Wygrałem 2-1 oddajac 3 strzały natomiast komputerek nacierał jak dziki i nic dalej ai jest smieszna. Dzisiaj będzie prawdziwy test czyli kumpel, browar Dla mnie dalej wielkim minusem jest brak zapisywania ustawień drużyny/formacji i wczytywania po wyjściu z gry a nie tylko na czas danej sesji Odpowiedz Link Zgłoś
lukeingforward Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 15:22 Intro straszne po prostu - niesamowicie kiczowate. Niby poszczegolne elementy daja rade - muzyka dobra (chociaz wyjatkowo patetyczna i zdecydowanie nie do takich klimatow), grafika dobra, zagrywki fajne, kadrowanie niezle, ale w ogole sie to nie klei razem i w rezultacie dostajemy totalnie niestrawny chaos. Czekam na jakis filmik z gameplayem. Odpowiedz Link Zgłoś
nacho66 Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 16:45 @czoko z tego co pamietam, to jak ustawisz formacje w czasie gry sezonowej, to ustawienie zapisze sie wraz z save'em. A zeby zapisalo sie dla calej gry, trzeba formacje ustawic z poziomu menu glownego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocur Re: PES 2010 - mecz próby IP: 195.205.238.* 22.10.09, 16:56 czoko@ mozna zapisac formacje w menu głownym co ty chrzanisz... acha jeszcze jedno pytanie na czym gracie w pesa ? ja przewaznie na PADZIE!! na klawiaturze troche głupio sie gra... Fajnie jak by mozna było zmieniac komentatorów albo ustawic ze by losowo było przynajmniej ich z 4 bo kilka lat ten sam juz sie nudzi ! Ogólnie gra zajebista jesli chodzi o Football PCtowy ! fifa to dretwe gowno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.2-0.pl 22.10.09, 17:04 Pro Evolution Soccer 2010. "(...)sędzia, który zamiast pokazać czerwoną kartkę za umyślny wślizg od tyłu, nie pokazał nawet żółtej" ^^^ - Konami jest naprawdę żałosne. Piotrze a czemu nie wspomniałeś o po raz kolejny, tych samych animacjach upadków naprzykład? No wiesz, faule. Nie mam nic przeciwko występowaniu starszych animacji, ale na Boga - dodajcie tez sporo nowych! A tak sfaulowany zawodnik turla się po boisku jak kłoda z animacją towarzyszącą już chyba trzeciej odsłonie! Bez jaj! Sędziowanie jest po prostu żałosne w tym PESie. Szkoda, że nic nie robią w tym kierunku. Decyzje są niekiedy kuriozalne a sam sędzia jest bardzo niekonsekwentny. Raz dostajemy kose od tyłu w nogę i nie ma żadnej kartki a raz za mniej bolesny wślizg da czerwoną! Odpowiedz Link Zgłoś
villerius Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 17:23 @ BUNCH dokładnie sędziowanie w tym PES-ie jest dramatyczne ;|!! || Aha czy grając w nowego PES macie dziwne wrażenie że jest strasznie "szybki"? (Podania , bieganie,genaralnie cały mecz jakiś tak szybko rozgrywany.. jakby jakieś "turbo" bylo właczone) Dla mnie jest to narazie nie do oswojenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElemrDrago Re: PES 2010 - mecz próby IP: 62.61.44.* 22.10.09, 17:53 @villerius kolego...z ta szybkoscia to chyba ironia?...jak dla mnie wielkim rozczarowaniem jest wlasnie spowolnienie rozgrywki...i to... ze chyba przez zastosowanie motion caption...czasami trzeba czekac az zawodnik skonczy robic jakis 'ruch'...bardzo denerwujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaled Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 18:11 gra jest szybsz od poprzednika idioto ElemrDrago Odpowiedz Link Zgłoś
p.kubinski Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 18:22 @BUNCH --> "Piotrze a czemu nie wspomniałeś o po raz kolejny, tych samych animacjach upadków naprzykład? No wiesz, faule." -- Faktycznie po pierwszych meczach mam wrażenie, że w animacjach czuć powtarzalność, ale tym mam nadzieję zająć się na spokojnie przy całościowej recenzji, dzięki za zwrócenie uwagi @villerius --> "czy grając w nowego PES macie dziwne wrażenie że jest strasznie "szybki"?". -- mówiąc szczerze, nie mam takiego wrażenia. Wręcz odwrotnie - tak jak napisałem w tekście - tempo wydaje mi się odrobinę wolniejsze niż ostatnio. No, chyba że masz to wrażenie po przejściu bezpośrednio z FIFY Odpowiedz Link Zgłoś
strajker92 Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 18:24 W 09 z bratem wygrywaliśmy 11-1 na Top Playerze, także nie wiem jak to będzie teraz, jeśli jeszcze obniżyli poziom trudności.. Odpowiedz Link Zgłoś
villerius Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 18:40 @p.kubinski Cios poniżej pasa z tą FIFĄ .... Nie w fife nie grałem i nie bede!! ale poważnie mówie z tą szybkością w tym PES 2010 , ubiegłoroczna edycja wydawała sie byc wolniejsza i dokładniejsza zarazem. Odpowiedz Link Zgłoś
p.kubinski Re: PES 2010 - mecz próby 22.10.09, 18:53 @villerius obadamy sprawę :] a za "cios" przepraszam - ja sam się absolutnie od FIFY nie odżegnuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tudor Re: PES 2010 - mecz próby IP: 195.205.238.* 22.10.09, 20:31 strajker92@ to zrobcie tak wsadz miedzy nogi bratu sztyl od miotły obróc go druga strona do monitora pozmieniaj mu klawisze i hu...j moze bedzie trudniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czoko Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.toya.net.pl 22.10.09, 20:56 Lol rzeczywiście z menu mozna zapisać wszystko heh A co do samej gry to właśnie pograłem z kumplem i co masakra totalny chaos na boisku . Straszna przypadkowść to pilka sie odbije od czegoś, innym razem sędzia nic nie gwizdnie albo red za nic.Mnie tam się podoba bo są niezłe jaja, jedynie to sędziowanie tragiczne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hwwwdddppp Re: PES 2010 - mecz próby IP: 213.25.24.* 23.10.09, 00:26 tag ra jest zajebista bo nigdy b= nie gralem w demo tyle ....... Odpowiedz Link Zgłoś