Dodaj do ulubionych

PES 2010 - mecz próby

• Gość: Luksor Re: PES 2010 - mecz próby IP: 195.205.238.* 23.10.09, 08:55
      czoko@ haha nagraj mi taki przypadek w pesie gdzie sedzia daje czerwona kartke za delikatny faul smile ! Piłka sie odbije od czegos? tzn od kretówki dołka w murawie? acha chodziło Ci o słupki. hmm no fajnie nie wiedziałem ze piłka na stadionie nie moze sie odbic od niczego. (Sunderland : Liverpoll 1:0) (piłka odbita od balona wpadła do siatki tym samym sedzia zalicza bramke myslisz ze w realu tak nie jest) Spoko sedzia czasem nic nie gwizdnie moim zdaniem to bardzo normalne w tym przypadku sedzia jest bardzo naturalny ile w meczach jest przypadków ze był faul a sedzia nawet nie gwizdna smile ej czoko czoko jesli chcesz idealnosc w rozgrywaniu meczow to zainstaluj FIFE 10.
    • Gość: asdasd Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:51
      ogólnie to ten pes naprawdę jest BARDZO szybki, wystarczy nadusić klawisz podania o jeden raz za duzo, a może nie mieć piłki, jednak w porównaniu do fify 10 na pc, pes wygrywa w przedbiegach, graficznie robi fantastyczne wrażenie, grywalność jest intuicyjna, sztuczki nie sprawiają żadnych problemów,na pewno nie wrócę do fify do pc, może jak zakupię ps3... smile
    • Gość: asdas Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:54
      @czoko - a co do sędziowania, to faktycznie jest kiepskie, miałem wiele sytuacji wczoraj, w których nie dość, że prosiło się o faul, to jeszcze o kartkę, a tu nic... fajnie za to wygląda, że sędzia już w drodze do zawodnika wyciąga kartkę, a nie że musisz czekać na filmik, i te powtórki z różnych kamer również wyglądają jakby trochę inaczej
    • Gość: asga Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.09, 16:27
      pilka to nie jest sprawa zycia i smierci. to cos znacznie powazniejszego

sami znajdzcie sobie autora cytatu.

cos w tym jest... pilka to nie tylko zabawa suspicious
    • break-thru Re: PES 2010 - mecz próby 23.10.09, 18:53
      @łiiismile, @duzy maciek, @Kocur

Ja rozumiem, że dla wielu jest to religia sam lubię pilę kopaną. Ale panowie, nie oszukujmy się - mówimy o facetach, którzy po muśnięciu padają na ziemię jakby im nogę urwało.
    • strajker92 Re: PES 2010 - mecz próby 23.10.09, 18:55
      Tudor --> z pewnością : )
    • Gość: gruby.. Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.ntlworld.ie 24.10.09, 01:49
      a mi sie tam podoba, trudniej jest, pograjcie chopy nie realami i barcelonami tylko sredniakiem jakims w master league na top playerze, qrefsko ciezko bramke strzelic, ale spoko, wyzwanie. za to strzaly z dystansu w tej czesci rzadza, i mozna grac brutalnie wink
    • Gość: Fajny Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 24.10.09, 11:26
      Bardzo prawdopodobne, że niektórzy z Was mają dziś przyjemność po raz pierwszy poczęstować się najnowszym dziełem KONAMI - Pro Evolution Soccer 2010. Zapewne wielu z owych szczęśliwców już zauważyła, że w kwestiach licencji nic się nie zmieniło i wciąż zamiast na przykład Krzynówka, możemy zobaczyć Chrzanowka lub tym podobne niuanse. Na szczęście rzesza patchmakerów nie próżnuje i w dniu premiery łata jak może niedociągnięcia twórców. Jednym z pierwszych dodatków jest coś o nazwie PESEdit.com 2010 Patch.

Oto co zawiera beta 0.3:

* Prawdziwe stroje dla drużyn EPL.
      * Poprawne nazwy drużyn, pucharów, lig i zawodników.
      * Dodane loga dla zespołów.
      * Twarze takich piłakrzy jak: Misimovic, Salihovic, Dzeko, Ibisisevic, Tymoschuk i Novakov.

http://rapidshare.com/files/296810696/PESEdit.com_2010_Patch_0.3.rar

• Gość: Kolo Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 24.10.09, 11:26
      Bardzo prawdopodobne, że niektórzy z Was mają dziś przyjemność po raz pierwszy poczęstować się najnowszym dziełem KONAMI - Pro Evolution Soccer 2010. Zapewne wielu z owych szczęśliwców już zauważyła, że w kwestiach licencji nic się nie zmieniło i wciąż zamiast na przykład Krzynówka, możemy zobaczyć Chrzanowka lub tym podobne niuanse. Na szczęście rzesza patchmakerów nie próżnuje i w dniu premiery łata jak może niedociągnięcia twórców. Jednym z pierwszych dodatków jest coś o nazwie PESEdit.com 2010 Patch.

Oto co zawiera beta 0.3:

* Prawdziwe stroje dla drużyn EPL.
      * Poprawne nazwy drużyn, pucharów, lig i zawodników.
      * Dodane loga dla zespołów.
      * Twarze takich piłakrzy jak: Misimovic, Salihovic, Dzeko, Ibisisevic, Tymoschuk i Novakov.

rapidshare.com/files/296810696/PESEdit.com_2010_Patch_0.3.rar

• voltaire-78 Re: PES 2010 - mecz próby 24.10.09, 16:02
      bramkarze puszczaja szmaty

grafika na boisku kiepska

ogolnie gra o dwie klasy za konsolową Fifą
    • Gość: Fajny Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 25.10.09, 16:09
      PES 2010: PESEdit.com 2010 Patch 0.4

Minęło zaledwie kilka dni od premiery najnowszej odsłony Pro Evolution Soccer, a patchmakerzy już dają z siebie wszystko, abyśmy mogli cieszyć się w pełni nowo wydaną grą. Kolejne uaktualnienie PESEdit.com Patcha oznaczone zostało numerkiem 0.4, a poprawki wprowadzone do gry w stosunku do poprzedniej wersji patcha, to:

- stroje dla wszystkich reprezentacji narodowych z Europy,
      - podstawy klubów Bundesligi,
      - uaktualniony skład reprezentacji Niemiec,
      - oryginalne loga: klubów, lig i pucharów
      - uaktualnione stroje dla wszystkich klubów La Ligi i EPL,
      - trochę twarzy dla piłkarzy,

Zapraszam do downloadu!

rapidshare.com/files/297726930/Patch_0.4.rar

• Gość: ja Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.nat.student.pw.edu.pl 25.10.09, 16:59
      aa czy tylko ja mam jakies kosmiczne problemy z karnymi ? ? ? ?
    • Gość: Adin Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.09, 20:42
      Nowy PES to rozczarowanie. Beznadziejne sędziowanie, przeciwnik kosi moich zawodników i nawet faulu nie ma,a jak mój zawodnik kogoś dotknie to faul na żółtą kartkę. Sędzia po raz kolejny wychwytuje kilkucentymetrowe spalone. Chaos w środku boiska jeśli grasz drużyną bez skrzydłowych to się nieźle namęczysz.Piłka odbija się przypadkowo od nóg zawodników, bramkarze puszczają szmaty, pogorszeniu uległa cała gra w defensywie, walka o górne piłki to jakaś totalna katastrofa i tradycyjnie zdobycie gola z rzutu wolnego graniczy z cudem. Komentator mówi to samo co w zeszłorocznej edycji. To wady które jak na razie zauważyłem po rozegraniu kilku edycji ligi mistrzów. Ekipa Konami bierze przykład z PC-towej Fify i ulepsza grafikę. Na konsolach Fifa 10 wygrywa bez wysiłku. Takie jest moje zdanie smile
    • Gość: Ujemny Re: PES 2010 - mecz próby IP: 91.123.211.* 26.10.09, 23:34
      Chyba każdy szanujący się gracz, chcący zmierzyć się z PES nie wybiera Realu Madryt, Milanu, reprezentacji Hiszpanii, itd. Master League Default Team (Minanda, Castolo, Espimas) tą drużyną zdobyć szczyt na Top Player, to jest wyczyn.
      W PES 2010 niestety, nie brakuje piłkarzy cyborgów. I tak po kilku spotkaniach, po opanowaniu dryblingu 360, każdą obronę tnie się niemiłosiernie. Jaka to przyjemność z gry? Dla mnie żadna.
    • Gość: a Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.kalisz.mm.pl 27.10.09, 17:53

PES 2010: PESEdit.com 2010 Patch 0.6

Minęło zaledwie kilka dni od premiery najnowszej odsłony Pro Evolution Soccer, a patchmakerzy już dają z siebie wszystko, abyśmy mogli cieszyć się w pełni nowo wydaną grą. Kolejne uaktualnienie PESEdit.com Patcha oznaczone zostało numerkiem 0.6, a poprawki wprowadzone do gry w stosunku do poprzedniej wersji patcha, to:

Features: (new in italic)

* Kits for all national teams
      * Kits for all Bundesliga teams
      * Bundesliga in place of Eredivisie (Eredivisie is still there; your saved games still work wink
      * Missing teams added to CL mode selection
      * updated league and cup logos
      * Bundesliga teams basis
      * updated German national team
      * original league, cup and team logos
      * correct kits for all EPL and La Liga teams
      * faces for some players
      * correct team names

Zapraszam do downloadu!

rapidshare.com/files/298668008/PESEdit.com_2010_Patch_0.6_all-in-one.rar

Inne screeny:
      3.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/SuX0iSkOLUI/AAAAAAAADaI/ZKj4xJDQZME/s1600-h/4.jpg
      2.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/SuXzoVH9BBI/AAAAAAAADZo/RkQKzVMSBm8/s1600-h/3.jpg
      2.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/SuXzoY0t_UI/AAAAAAAADZw/NLIQRBnsRhs/s1600-h/2.jpg
      2.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/SuXzojGYxUI/AAAAAAAADZ4/YN79Q5u40Fw/s1600-h/1.jpg
      2.bp.blogspot.com/_DjaZ6gx6djk/SuX0iEDafAI/AAAAAAAADaA/vtj0wxVhaUU/s1600-h/5.jpg
    • Gość: accasio Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 18:28
      gra jest banalnie prosta, jesli EA nie wyda odpowiednich łatek, to nie sadze by nowy PES zaistnial w tym roku. Osobiscie na proffesional wygrywam 11-0, 8-0 czy 9-0 i wieje nuda, na najwyzszym poziomie trudnosci liczylem ze bedzie lepiej, ale wyniki 4-0 lub 6-0 na porzadku dziennym - kocham serie PES - ale to czesc wydaje sie zrobiona dla niedorobow symulatorow pilkarskich, zdecydowanie czekam na usprawnienia.
      • Gość: BUNCH Re: PES 2010 - mecz próby IP: *.2-0.pl 01.11.09, 18:46
        Nowy PES to kaszanka...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka