Dodaj do ulubionych

Recenzja: Borderlands

• korben-dallas Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 15:15
      I got bills to pay, I got mouths to feed, there ain?t nothing in this world for free.
      Restecpa za gust muzyczny.
    • spamtool Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 15:30
      blad w cytacie na poczatku recenzji nadal nie poprawiony - niech zyje profesjonalizm :]
    • zooltar Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 17:26
      juz dwa razy pisalem o tym torowi - pierwszy raz przed publikacja. zaraz poprosze go po raz kolejny
    • spamtool Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 19:49
      poprawione! smile
    • zooltar Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 20:30
      yey for correct english ortography! big_grin
    • senseipl Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 15:49
      Branifuck=https://www.youtube.com/watch?v=86wKWjvUD50
    • spoko998 Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 17:09
      Gra rewelacyjna autor recenzji dał tyle samo co Brütal Legend wiec więcej już nic nie skomentujesad. Gram sam i mnie nie nudzi. Według mnie jedna z lepszych gier jakie wyszły od paru lat. Smutne to i tragiczne że autor recki tego nie zauważyłsad
    • paulinus Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 18:05
      Powiem tak - 4 to ocena raczej za single/split-screen smile
      Coop w cztery osoby to imo jedyna sluszna opcja. Jest fajnie, dosc trudno - poziom sie ladnie skaluje wzgledem ilosci graczy. Ale radosci co nie miara.
      Tak jak pisal Z. - spotkanie losowych przeciwnikow o wiekszych mozliwosciach potrafi przez ladnych pare minut Ciezko doswiadczyc cala ekipe.
      Polecam smile
    • spamtool Re: Recenzja: Borderlands 28.10.09, 15:40
      @zooltar razi mnie w oczy jak znajomy tekst widze napisany z jakims bledem wink a recka bardzo fajna, przeczytalem i jestem zdecydowany na zakup gry w najblizszym czasie. na razie gram w Torchlight na kompie i nie moge sie oderwac wink
    • szozii Re: Recenzja: Borderlands 01.11.09, 00:45
      Za singla daje 6 - (mapa, samochód i zła kolejność robienia q.) Za co-op 6.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka