korben-dallas Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 15:15 I got bills to pay, I got mouths to feed, there ain?t nothing in this world for free. Restecpa za gust muzyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
spamtool Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 15:30 blad w cytacie na poczatku recenzji nadal nie poprawiony - niech zyje profesjonalizm :] Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 17:26 juz dwa razy pisalem o tym torowi - pierwszy raz przed publikacja. zaraz poprosze go po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 20:30 yey for correct english ortography! Odpowiedz Link Zgłoś
senseipl Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 15:49 Branifuck=https://www.youtube.com/watch?v=86wKWjvUD50 Odpowiedz Link Zgłoś
spoko998 Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 17:09 Gra rewelacyjna autor recenzji dał tyle samo co Brütal Legend wiec więcej już nic nie skomentuje. Gram sam i mnie nie nudzi. Według mnie jedna z lepszych gier jakie wyszły od paru lat. Smutne to i tragiczne że autor recki tego nie zauważył Odpowiedz Link Zgłoś
paulinus Re: Recenzja: Borderlands 27.10.09, 18:05 Powiem tak - 4 to ocena raczej za single/split-screen Coop w cztery osoby to imo jedyna sluszna opcja. Jest fajnie, dosc trudno - poziom sie ladnie skaluje wzgledem ilosci graczy. Ale radosci co nie miara. Tak jak pisal Z. - spotkanie losowych przeciwnikow o wiekszych mozliwosciach potrafi przez ladnych pare minut Ciezko doswiadczyc cala ekipe. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
spamtool Re: Recenzja: Borderlands 28.10.09, 15:40 @zooltar razi mnie w oczy jak znajomy tekst widze napisany z jakims bledem a recka bardzo fajna, przeczytalem i jestem zdecydowany na zakup gry w najblizszym czasie. na razie gram w Torchlight na kompie i nie moge sie oderwac Odpowiedz Link Zgłoś
szozii Re: Recenzja: Borderlands 01.11.09, 00:45 Za singla daje 6 - (mapa, samochód i zła kolejność robienia q.) Za co-op 6. Odpowiedz Link Zgłoś