ania.drzyzga 31.10.09, 21:28 mi oczywiście nie,raz mi jedno migło to tyle co sobie popatrzałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammaewuni Re: komu się udało wampirze złapać? 31.10.09, 21:32 No ja też tylko kilka razy widziałam... Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 01:22 przed chwila mi sie pokazalo i natychmiast na nie kliknelam, ale oczywiscie nie dalo sie zlapac Za to moj wampir (okupiony smiercia 5-ciu smokow) wstal z zagrobka i buszuje po scrollu Ciekawe czy cos mi zezre ? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 09:31 moje dwa w nocy wstały i dalej buszuja... widziałam wiele tych wampirzych, nawet w ciągu dnia posadziłam córkę bo ona szybka "w ręcach" ale tez sie jej nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 18:08 loola_kr napisała: > moje dwa w nocy wstały i dalej buszuja... > widziałam wiele tych wampirzych, nawet w ciągu dnia posadziłam córkę bo ona > szybka "w ręcach" ale tez sie jej nie udało... Ale jak one wyglądają? Czy zamiast znaku zapytania jest ten krzyż? Jaki mają opis? A moze są tylko na abandoned? W jakich sa kolorach? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 18:38 forum.gazeta.pl/forum/w,88379,102189459,102363203,Re_ale_ciekawe_.html link do jaja i opisu tez jest, zreszta juz widzialas Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 21:21 aganoreg napisała: > forum.gazeta.pl/forum/w,88379,102189459,102363203,Re_ale_ciekawe_.html > link do jaja i opisu tez jest, zreszta juz widzialas No widziałam, ale same widzicie, że nie widzę A monitora bardziej rozjaśnić się nie da. W Cave nie widziałam niczego z takim opisem ani w abandoned też nie. Czy ktoś widział kiedykolwiek wampirze jajo w Cave? Czy dziś jest jeszcze szansa na złapanie, czy pojawiały się tylko wczoraj? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 21:34 Niedokladnie czytalas. Tu masz jajko u kogos dragcave.net/view/7nVZ Ja widzialam wczoraj tylko raz. Mozna probowac czekac na abondowanie, a czy beda w przyszlosci to trudno powiedziec, ale wedlug opisu jest szansa, ze moze sie kiedys beda jeszcze pojawialy Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 21:40 i to jajo ma zwykłych rodziców!!a ja głupia nic wczoraj nie rozmnażałam a może by wampirze jajo wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 21:45 ja to wszystko opisalam, link powyzej... Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 21:50 edycja_kopiuj_wklej napisała: > Niedokladnie czytalas. > Tu masz jajko u kogos dragcave.net/view/7nVZ Nie, Edycjo, to Ty niedokładnie czytałaś Ja napisałam, że w tym linku widze co innego niż reszta. Widać mój monitor ma filtr na wampiry Swoją droga warto zerknac do smokowni właściciela tego jaja - on ma 2 wampiry, ktore sobie złapał rok temu. Ale właśnie 31, stad moje pytanie czy jest szansa na upolowanie w innym terminie. > > Ja widzialam wczoraj tylko raz. Ale gdzie? W Cave czy w abandoned? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: komu się udało wampirze złapać? 01.11.09, 22:54 Ok, wiec jeszcze raz. Wampiry ubiegloroczne dostaly wczoraj funkcje "bite" - mozna jej uzyc do DOWOLNEGO jaja, by uzyskac jajo wampirze. NIE MOZNA zlapac jajka w jaskini, a tylko i wylacznie w abandoned. Poniewaz ta funkcja zostala dodana wczoraj, wszyscy infekowali jajka wczoraj i stad wysyp. Nie ma obaw, jajka beda sie pojawiac co jakis czas (powtarzam - tylko w abandoned), bo mozna infekowac co 4 tygodnie. Dodatkowo, przy wykonywaniu infekowania mozliwe jest, ze takie wampirze jajko ucieknie samo do abandoned (lub, jak kto woli, zostanie wyrzucone przez reszte smokow). Zatem jest szansa, ze sie na takie jajko trafi. Dla chetnych, poczytajcie odpowiednie wpisy na forum dragcave. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga aganoreg 02.11.09, 08:21 natchnełaś mnie nadziejączyli nie wszystko stracone Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Podsumowując 02.11.09, 11:16 Czy jest na forum choć jeden właściciel wampirzego? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Podsumowując 02.11.09, 18:09 lenkaaa napisała: > wyglada na to, ze nie... Cholerne Pig Cave! To nawet nie będziemy wiedzieć czy wampir gryzie co 4 tygodnie czy tylko raz do roku Odpowiedz Link Zgłoś