Gość: Titan Fan!
IP: *.elk.mm.pl
06.12.09, 17:03
WITAM!!! Titan Quest owni w dupke PIĘĆ TYSIĘCY!!! Polecam tą grę bo można tak ownić mobbki że OMFG!!!! i do tego jak sie weźmie jedną klase to można wziąśćpotem drugą a nawet można nie brać!!! WTF WTF WTF !?!? ja z qumplem tak ownimy ja mam nature i chyba wezme ziemie a on ma niszczyciela zaklęć!! i tak ownimy!!!!! zachęcam wszystkich do Titan Questa bo jest miliard razy lepsza od Diablo 2 ze zjebaną grafiką i głupim bossem Diablo (co to wogole za nazwa bossa wtf wtf wtf?!?!?) i poprostu ta gra tak owni i można itemki różne zbierać a potem sprzedawać i najgorszy minus gry to to że są kruki i one mogą zabić szybko jak gracz nie myśli dlatego jest to gra na myślenie dla hardcorowców a nie dla jakichs prostaków!! polecam i zachęcam do używania skilli bo z nimi się łatwiej gra, ja na początku nie używałem skilli gdzieś tak do 10lvl i potem raz użyłem i mówie wtf wtf wtf!?!?!? a kolega mówi wtf wtf wtf!?!?!? i tak normalnie sie potem fajnie grało ze skillami a jak potem na 12lvl włożyłem broń do ekwipunka to z nią jeszcze łatwiej i w ogóle superowa gra TITAN QUEST to najlepsza jak dla mnie gra 2009roku!!