tatita.s 27.01.10, 18:01 Witam, muszę w niedługim czasie wymienić myszkę na jakąś nowszą bo moja ostro kuleje, myślę o jakiejś myszy do grania ale nie takiej za 250zł tylko nie drogiej. Proszę o pomoc w wybraniu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robin55 Re: Mysz do grania 27.01.10, 22:33 ja polecam Razery, sam posiadam i sprawuje się bardzo dobrze. Tu masz stronkę z tymi myszkami : LINK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty.okon Re: Mysz do grania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 09:24 Ja zaś polecam myszki tańsze niż Razer firmy A4Tech. Koniecznie musi to być z serii dla graczy i laserowa. Laser mimo wszystko jest znacznie dokładniejszy od optyki i działa na każdej nawierzchni. Do 100 zł się zamkniesz z jakąś super mychą od A4Tech Sam obecnie mam Logitecha G3 laserowego, ale powiem Ci że mam go bo dostałem, a sam wolałbym coś tańszego i lepszego od A4Tech Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mysz do grania 29.01.10, 14:37 Ja zaś polecam myszki tańsze niż Razer firmy A4Tech. ------- + 1. Mam jedną z serii X7, jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
devdd Re: Mysz do grania 06.04.10, 21:23 +1 na a4techa. Mam juz druga myche tej firmy z serii X7 (pierwsza x710 1000dpi - ciagle dziala, ale jakos brakuje jej pałera ) teraz x747. Obie leza swietnie w dloni, dobrze wyprofilowane, ta druga ma do 3600dpi + system ciezarkow do dopasowania wagi myszki. Swietna. I tania, jakies 70zl. Mialem na pare dni MS Sidewindera X5 - tez dobra, ale drozsz o jakies 30zl, i wada- boczne przyciski w dziwnym miejscu przez co kiepsko lezala mi w dloni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lan Re: Mysz do grania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.10, 11:30 Sam używam i polecam każdemu myszkę XGame Opto Oscar X738. Dokładnie taką samą, jak ta, która wygrała plebiscyt CD Action na najlepszą myszkę za małe pieniądze (gdzieś w granicach 90 zł powinno udać się ją kupić). Ma bardzo dobry kształt, gumowaną powierzchnię, 6 ustawień szybkości (bardzo przydatne przy snajperkach), ciężarki, którymi można dopasować jej wagę do własnych preferencji. Jak na razie to najdroższa myszka, jaką kupiłem (do QuakeLIve, poprzednia umarła z wycieńczenia ) i na prawdę nie żałuję wydanych pieniędzy. Dodatkowo powiem, że mysz ma własną pamięć (zapamiętuje wszelkie ustawienia; działają one nawet po przełączeniu jej do innego komputera). O, znalazłem nawet zdjęcie: http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://img.nokaut.pl/bdk/90/6/105766.jpg&imgrefurl=http://www.nokaut.pl/szukaj/xgame-a4tech-mysz.html&usg=__7vQLIDfXF0NngyMYrcxwLkdtUW4=&h=90&w=90&sz=4&hl=pl&start=32&tbnid=uuYvZS8GLzqUvM:&tbnh=78&tbnw=78&prev=/images%3Fq%3DXGame%2BOpto%2BOscar%2BX738%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26hl%3Dpl%26safe%3Doff%26sa%3DN%26start%3D20 Ładna? Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Mysz do grania 29.01.10, 00:10 A ja z kolei chętnie bym nabył myszę z dużą ilością klawiszy. Jedną kiedyś kupiłem, ale okazało się, że z programowalnością tychże jest strasznie krucho i teraz szukam nadal. Znacie jakiś fajny, tani model z przynajmniej sześcioma programowalnymi klawiszami? Nie musi być idealnie wyważona, ani super dokładna, bo używałbym jej do erpegów głównie. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Mysz do grania 29.01.10, 14:44 Sam używam i polecam każdemu myszkę XGame Opto Oscar X738 ------ o właśnie taką mam wygodna, świetnie leży w ręce - dwa lata temu kupiona w MM za jakieś 69.90 czy jakoś tak, działa bez najmniejszego zarzutu Odpowiedz Link Zgłoś
namef89 Re: Mysz do grania 29.01.10, 12:11 sam posiadam A4tech X-750F. Seria "X" jest przeznaczona dla graczy, polecalem ja moim znajomym i rowniez ja zachwalaja. ten gryzon jest naprawde swietny trudno jest mi sie odniej odzywczaic min. przez swietnie ulozone klawisze ktore przydaja sie grach jak i smiganiu po necie (oczywiscie wszystkie sa programowalne) no i guzik do zmiany DPI - jak dlamnie mycha midzo za te cene nie znajdziesz nic lepszego. cena obenie +/- 100zl ja swoja kupilem za 70zl w 2007 i nadal dziala jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwHIPmhNJCycycx Re: Mysz do grania IP: *.perfect-sites.info 17.03.10, 01:00 temporary health insurance 8-OOO auto insurance cytcrr auto insurance quotes kelyn auto insurance quotes DD Odpowiedz Link Zgłoś
wickedowski mysz 05.04.10, 17:40 Miałem a4tech x750BF i uważałem, że była super... i była ale coś się zaczęło dziać z kabelkiem i nie zawsze komp ją rozpoznawał, to stwierdziłem, że nie warto się z tym babrać a lepiej kupić coś nowego. Wybór padł na mysz może nienajnowszą ale z najwyższej półki. Wyrwałem nowego logitecha mx518 za 99 zł. Powiem tak, mimo że a4tech ma 2500 DPI (tak naprawdę ma 2000, 2500 jest interpolowane), to mx518 z jego 1600 DPI boje go na głowę. Dokładność celowania, brak akceleracji wstecznej, bogate możliwości grzebania w sterownikach( można ustawić częstotliwośc na kablu nawet 1000Hz, chociaż ja sięw to nie bawiłem, bo nie jestem takim hardkorem) powodują, że mysz jest dla mnie idealna. Do tego rozstawienie klawiszy jest super, niestety ale tylko dla osób praworęcznych. Nie mówię, a4tech x750BF jest naprawdę bardzo dobrą myszą za tę cenę ale jak miałem szansę kupić mx518 za 99zł, to się nie zastanawiałem ani chwili. Jedyną wadą jest zdzierające się logo logitecha ale to akurat znana wada w tym modelu. Pod tym względem a4tech był lepszy, jeśli chodzi o fakturę powierzchni. Ale za to jakość wykonania przemawia za logitechiem i to mocno.Szczególnie jeśli chodzi o jakoś klawiszy. Pewnie, razery są też dobre ale drogie, jeśli potrzebujesz myszki dobrej ale w rozsądnej cenie, to logitec mx518 za 99 zł jest idealnym wyborem. Tylko nie wiem czy uda ci się jeszcze trafić na taką promocję, mi się udało i do tego w moim mieście (oczywiście nówka). Na razie nie widzę na rynku myszy, która mogła by mi ją zastąpić. Odpowiedz Link Zgłoś