Dodaj do ulubionych

Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2

01.02.10, 14:43
Jak to mamy to wy to też robiliście ?????

Filmik super lepszy pomysł od tv gry dlaczego ??
bo w tv gry koles juz zna gre pokazuje to co najlepsze i najgorsze a tu grali poraz pierwszy i lepsze emocje były moze trosze przesadzili z tą ilescia wiary wystarczy 3 jednen kameruje 2 gra i rozmawia
Obserwuj wątek
    • crank127 Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 14:44
      na Neostradzie 1mb strasznie długo ładuje się filmik uncertainuncertain
    • Gość: q800 Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.legendgroup.pl 01.02.10, 14:51
      Sie pytam, dlaczego nie robicie już videorecenzji z Tobą w roli głównej?
    • crank127 Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 14:58
      mam nadzieję, że będziecie robić dużo więcej takich filmików, bo naprawdę są świetne.
    • Gość: marab Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 15:04
      Bioware jest kanadyjskie chyba, nie? smile To apropos tego, że ludzkość w ME = Amerykanie. Swoją drogą, niekoniecznie, zwróćcie uwagę na ambasadora Udinę, jego akcent, nazwisko.
    • slawomir.serafin Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 15:06
      Sie pytam, dlaczego nie robicie już videorecenzji z Tobą w roli głównej?

-----

nie opłaca się - za duży koszt, znikomy zysk
    • radek.zaleski Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 15:08
      recenzje wideo są bardzo drogie i dopóki ktoś, np. Wy, nie będzie chcieli za nie płacić to raczej nie będizemy ich robić. zwróćcie proszę uwagę o ile mniej materiałów wideo produkują od pewnego czasu inne polskie serwisy o grach.
    • Gość: skam Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: 89.231.29.* 01.02.10, 15:25
      Eey chłopaki róbcie i zamieszczajcie filmiki w innym jakimś formacie, i dunno jak to nazwać, bo mnie się to zwyczajnie w pracy nie otwiera crying
    • radek.zaleski Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 15:37
      to jest zwykły youtube
    • Gość: mk Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.broker.com.pl 01.02.10, 15:49
      <zieeew>
      ale się wynudziłem... A dotrwałem tylko do połowy...
    • Gość: [ Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 01.02.10, 15:54
      nawet fajny i zabawny material, tyle ze sie nie przekrzykujcie, chopaky. nie pytam, czemu gracie w wersje ang wink
    • laxleonidas Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 15:57
      Świetny żart w temacie. Materiał widzieałem wczoraj na poly i bardzo mi się podobał. To jest to czego szukam w programach informacyjnych - brak zadęcia, naturalność, swojskość i dobra zabawa w tle
    • h3tman Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:06
      ciekawe z tego względu że prezentuje spojrzenie na temat wiecej niz jednej osoby a to już jest bardziej reprezentatywne zazwyczaj
      popieram takie produkcje
    • truten_org Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:06
      Po ok. 10 godzinach gry, nie widzę żadnego usprawiedliwienia dla ocen 10/10, czy 98/100 dla ME2. Wczoraj w nocy zdarzyło mi się nawet przysnąć przy "pasjonującym" poszukiwaniu minerałów. Jest nieco lepiej niż w ME1, ponieważ wykastrowano upierdliwości, ale poza tym...

PS.
      "Gadająca wagina" - miałem dokładnie to samo skojarzenie big_grin
    • bialygolabek Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:07
      No i dobrze. Wolę czytać niż oglądać. Ale z czystej ciekawości: co jest konkretnie tak drogiego w recenzjach wideo?
    • Gość: Ismaur Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.10, 16:34
      Spoko, ale totalny brak jakichkolwiek emocji ze strony Radka mnie irytuje :p Mowiąc monotonnie "Gra bardzo mnie wciągnęła, będę grać dalej", odrzucasz, zamiast zachęcić ;] sama idea jak najbardziej spoko, opinie kilku osób, bardzo dobrze skontrastowane, ale do cholery, ta gra musi być max nudna xD
    • Gość: fafik Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.leed.cable.ntl.com 01.02.10, 16:34
      lepsze naturalne spontany i luzne opinie przed kamera niz drewniane recenzje bez polotu z lektorem z tv marketu. jest ok
    • ciastoludek Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:38
      Mi się podobało.
    • ciastoludek Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:39
      Co do tych Amerykanów to też się nie zgodzę, w Mass Effekcie mieliśmy ludzi różnych narodowości i ras.
    • Gość: Spec Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 16:43
      To jest ściema, wystarczy materiał z gry nagrany FRAPSem oraz głoś podłożony w tle + małe ogarnięcie w obróbce video i można robić naprawde konkret recenzje
    • flawless.obi Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 16:50
      Sławek wrzucił filmik, ale już głosu nie zabrał w dyskusji live, ani nawet się nie pokazał - a szkoda. ;p
      co do samej waszej rozgrywki live - podoba mi się krytyczne podejście do gry, a nie zachwyty amatora. porównania do jedynki jak najbardziej na miejscu. podoba mi się to, że cały czas rozmawiacie, a gra toczy się w tle.
      co do Sławka, to muszę pochwalić, że ciekawą notkę jego autorstwa wyczytałem w Gazecie Wyborczej.. ;p
    • Gość: malihmiuk Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: 188.33.128.* 01.02.10, 16:55
      ten zalewski to lubi sobie pokrytykować. pokażcie go kiedyś gdy się gdy jest zawstydzony swoją radością z grania. chcemy oglądac więcej upodlenia tego faceta.
    • Gość: Asiek Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 IP: *.ver.abpl.pl 01.02.10, 16:56
      "Gadająca wagina"smileFajną ekipę tam macie. Filmik też przedni.
    • radek.zaleski Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 17:21
      @bialygolabek

główny koszt tego typu produkcji to czas, który na nią należy poświęcić, koszt pracy profesjonalnego montażysty a także koszt łącza (tym razem daliśmy na YT, ale na YT Agora nie zarobi).

docelowo, żeby robić coś minimum raz w tygodniu to trzeba wydać akurat tyle, żeby serwis działał przez miesiąc. wybierajciesmile.
    • rrrafael Re: Tryb wieloosobowy w Mass Effect 2 01.02.10, 17:27
      Super, fajny filmik ze świetnym klimacikiem towarzyskiego spotkania. Podoba mi się bardziej niż wcześniejsze sztywne recenzje. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka