pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:24 yanek1982 czym placiles bo mi tez wyskakuje error 'payment refused" i nie moge zakupic ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 21:24 @Yanek1982 Jaki błąd? Opchnij 2gi kod na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:27 ja z checia kupie na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 22:50 A ci co dostają tą wiadomość Payment refused sprawdzali stan kart? Bo na mojej natychmiast po takiej transakcji pojawia się blokada środków w wysokości ceny gry. Ale maila od THQ nie dostaję. Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 23:00 u mnie nic nei drgnelo, niestety visa electron nie jest akceptowana do takich platnosci. Wiec wszyscy ktorzy chca kupic musze miec albo karte VISA (ale nei elektron) lub specjalna karte internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b_sk Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:37 Mnie też wyskoczyło "Payment Refused", na karcie środki zablokowane i poza tym żadnego odzewu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 00:38 U mnie to samo Wyskoczyło "Payment Refused", kasa zniknęła a gry nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOść Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.nitka.net.pl 01.03.10, 01:55 ja rok temu za DoW2 dałem 119pln i to jeszcze było tanio Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 09:05 Probowalem Visa (nie electron) - tez mam payment refused i kaska zablokowana na karcie na 22,57zl. Jakie dane (kod, ulica, kraj) podawali ludzie ktorym udalo sie kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.mimuw.edu.pl 01.03.10, 11:36 spróbowałem przez Inteligo Visa Electron, payment refused, kasa zniknęła (blokada z tytułu płatności kartą) a klucza brak. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 16:04 Kiedyś przez przypadek w sklepie internetowym zapłaciłem kilka razy za jedną rzecz. Sytuacja była podobna - pojawiło się na karcie kilka blokad. Po jakimś czasie jedna z nich została zaksięgowana, a reszta tkwiła mi na karcie jako blokada jeszcze przez ponad tydzień. Taka sytuacja może być i w tym przypadku, chociaż widzę, że na razie jeszcze żadnej płatności za DoW mi nie zaksięgowano. Odpowiedz Link Zgłoś
aquiller Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 18:57 Podwójnie wściekły. DoW2 kupiony na allegro okazał się być trafiony zatopiony, zwrot pieniędzy w toku. Już miałem skorzystać z okazji na thq e-shop gdy dzisiaj po pracy wchodzę na stronę - a tam cena 19.99 Odpowiedz Link Zgłoś
cane1 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 19:29 Oto odpowiedź dla tych, którym się udało kupić DoW2 za 5 funciaków: You lucky bastards... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 20:38 Z kodem o ile pamiętam to było 3,76 funta Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 20:45 3,75 funta z kodem promocyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 21:30 Te 0,01 funta sprawia, że jeszcze bardziej żałuję tego "Payment Refused". Przynajmniej nie wcięło mi nic kasy jak niektórym Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 02.03.10, 08:56 Kur*a, DoW wymaga stima... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: 195.164.255.* 02.03.10, 11:07 Kur*a, oddawać moje 17zł, złodzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 02.03.10, 12:57 Uwaga do "Payment refused". Napisałem do customer-support tego sklepu, otrzymałem po 2 dniach odpowiedź, że są świadomi zaistniałej sytuacji, problemem okazało się to, że nie mieli dostatecznej liczby kluczy aktywacyjnych, w ciągu 10 dni pieniądze powinny wrócić na konto. Jak się nie pojawią to trzeba się jeszcze raz upomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 02.03.10, 22:57 A nowe klucze mają dostać w ciągu tygodnia. Odpowiedz Link Zgłoś
breziolka gamecodes smiechu warte 26.04.10, 09:35 kupiłam na gamecodes.pl kod, nie zadziałał. okazało sie ze byl źle przepisany. Ok kazdy sie moze pomylic ale probowalam sie do nich dodzwonic przez 3 dni! dopiero po tym czasie odpowiedzieli na maila! teraz kupuje kody na www.keye.pl, wczesniej zadzwonilam jeszcze dla pewnosci, kontakt dobry - POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
gamfun Re: gamecodes smiechu warte 23.06.10, 20:53 Ja tam kupuje na gamecodes.pl od baaardzo dawna i kontakt zawsze byl natychmiastowy. Moze wybieralas nie ten nr telefonu Keye.pl to go***. Kiedys zamowilem kod i okazalo sie, ze nie maja go na magazynie i na dostarczenie musialem czekac 10 dni! Do tego bezczelnie nie chcieli mi zwrocic pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
mozzy84 gamecodes oszuści2 02.01.11, 19:04 Zamówiłem unich klucz do guild wars.Pieniądze wplaciłem na ich konto i otrzymałem potwierdzene prze dotpay, że przelew do nich dotarł, Czekam już tydzień na kod aktywacyjny. Wielokrotnie się kontaktowałem z nimi. Na gadu jeszcze ani razu nikogo nie zastałem, ich linia telefoniczna jest odłączona. Wielokrotnie kontaktowałem się z nimi na e-mail i jeszce od nich nie otrzymałem odpowiedzi. Według mnie są to zwykli oszuści, odradzam u nich kupywania czegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś