Dodaj do ulubionych

Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2Dri...

• pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:24
      yanek1982 czym placiles bo mi tez wyskakuje error 'payment refused" i nie moge zakupic ;/
    • Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 21:24
      @Yanek1982 Jaki błąd? Opchnij 2gi kod na allegro.
    • pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:27
      ja z checia kupie na allegro wink
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 22:50
      A ci co dostają tą wiadomość Payment refused sprawdzali stan kart? Bo na mojej natychmiast po takiej transakcji pojawia się blokada środków w wysokości ceny gry. Ale maila od THQ nie dostaję.
    • pankalmar Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 23:00
      u mnie nic nei drgnelo, niestety visa electron nie jest akceptowana do takich platnosci. Wiec wszyscy ktorzy chca kupic musze miec albo karte VISA (ale nei elektron) lub specjalna karte internetowa.
    • Gość: b_sk Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 23:37
      Mnie też wyskoczyło "Payment Refused", na karcie środki zablokowane i poza tym żadnego odzewu.
    • Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 00:38
      U mnie to samo sad
      Wyskoczyło "Payment Refused", kasa zniknęła a gry nie ma.
    • Gość: GOść Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.nitka.net.pl 01.03.10, 01:55
      ja rok temu za DoW2 dałem 119pln i to jeszcze było tanio big_grin
    • simplex Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 09:05
      Probowalem Visa (nie electron) - tez mam payment refused i kaska zablokowana na karcie na 22,57zl. Jakie dane (kod, ulica, kraj) podawali ludzie ktorym udalo sie kupic?
    • Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.mimuw.edu.pl 01.03.10, 11:36
      spróbowałem przez Inteligo Visa Electron, payment refused, kasa zniknęła (blokada z tytułu płatności kartą) a klucza brak.
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 16:04
      Kiedyś przez przypadek w sklepie internetowym zapłaciłem kilka razy za jedną rzecz. Sytuacja była podobna - pojawiło się na karcie kilka blokad. Po jakimś czasie jedna z nich została zaksięgowana, a reszta tkwiła mi na karcie jako blokada jeszcze przez ponad tydzień. Taka sytuacja może być i w tym przypadku, chociaż widzę, że na razie jeszcze żadnej płatności za DoW mi nie zaksięgowano.
    • aquiller Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 18:57
      Podwójnie wściekły.

DoW2 kupiony na allegro okazał się być trafiony zatopiony, zwrot pieniędzy w toku. Już miałem skorzystać z okazji na thq e-shop gdy dzisiaj po pracy wchodzę na stronę - a tam cena 19.99 uncertain
    • cane1 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 19:29
      Oto odpowiedź dla tych, którym się udało kupić DoW2 za 5 funciaków:
      You lucky bastards... wink
    • Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 20:38
      Z kodem o ile pamiętam to było 3,76 funta smile
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 01.03.10, 20:45
      3,75 funta z kodem promocyjnym smile
    • Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 01.03.10, 21:30
      Te 0,01 funta sprawia, że jeszcze bardziej żałuję tego "Payment Refused". Przynajmniej nie wcięło mi nic kasy jak niektórym smile
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 02.03.10, 08:56
      Kur*a, DoW wymaga stima...
    • Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: 195.164.255.* 02.03.10, 11:07
      Kur*a, oddawać moje 17zł, złodzieje!
    • Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 02.03.10, 12:57
      Uwaga do "Payment refused".
      Napisałem do customer-support tego sklepu, otrzymałem po 2 dniach odpowiedź, że są świadomi zaistniałej sytuacji, problemem okazało się to, że nie mieli dostatecznej liczby kluczy aktywacyjnych, w ciągu 10 dni pieniądze powinny wrócić na konto. Jak się nie pojawią to trzeba się jeszcze raz upomnieć.
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 02.03.10, 22:57
      A nowe klucze mają dostać w ciągu tygodnia.
    • breziolka gamecodes smiechu warte 26.04.10, 09:35
      kupiłam na gamecodes.pl kod, nie zadziałał. okazało sie ze byl źle przepisany.
      Ok kazdy sie moze pomylic ale probowalam sie do nich dodzwonic przez 3 dni!
      dopiero po tym czasie odpowiedzieli na maila!

teraz kupuje kody na www.keye.pl, wczesniej zadzwonilam jeszcze dla pewnosci,
      kontakt dobry - POLECAMpiwo
      • gamfun Re: gamecodes smiechu warte 23.06.10, 20:53
        Ja tam kupuje na gamecodes.pl od baaardzo dawna i kontakt zawsze byl
        natychmiastowy. Moze wybieralas nie ten nr telefonu wink

Keye.pl to go***. Kiedys zamowilem kod i okazalo sie, ze nie maja go na magazynie i na
        dostarczenie musialem czekac 10 dni! Do tego bezczelnie nie chcieli mi zwrocic
        pieniedzy.
    • mozzy84 gamecodes oszuści2 02.01.11, 19:04
      Zamówiłem unich klucz do guild wars.Pieniądze wplaciłem na ich konto i otrzymałem potwierdzene prze dotpay, że przelew do nich dotarł, Czekam już tydzień na kod aktywacyjny. Wielokrotnie się kontaktowałem z nimi. Na gadu jeszcze ani razu nikogo nie zastałem, ich linia telefoniczna jest odłączona. Wielokrotnie kontaktowałem się z nimi na e-mail i jeszce od nich nie otrzymałem odpowiedzi. Według mnie są to zwykli oszuści, odradzam u nich kupywania czegokolwiek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka