Dodaj do ulubionych

My, eksperci od Aliens vs Predator

IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.10, 11:58
Nie zapomnieli, tylko program nie jest o wszystkich grach Aliens tylko o Aliens vs. Predator
Obserwuj wątek
    • Gość: fafik Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.leed.cable.ntl.com 09.03.10, 12:14
      dziwne ze nikt niewspomnial o znakmitej avp capcomu na coin-opy. www.youtube.com/watch?v=CTHS2TIISUE
      panowie nie odrobili pracy domowej...
    • p.kubinski Re: My, eksperci od Aliens vs Predator 09.03.10, 12:24
      fafik --> "dziwne ze nikt niewspomnial o znakmitej avp capcomu na coin-opy."
      --
      Ja owszem, mówiłem o tym nawet sporo, ale widocznie realizatorzy tego nie puścili. Czyżby uważali coin-upy za nudę? wink
    • Gość: sulpicjusz Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: 85.222.87.* 09.03.10, 12:28
      Bardzo rzadko oglądam tv i jestem ciekaw, czy są w ogóle jakieś programy o grach?
    • Gość: tomtom Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.icpnet.pl 09.03.10, 12:56
      Nie wiem jak wy, ale w czasie wolnym ja na przykład wolę
      sobie pograć w jakąś grę niż słuchać kolesi, którzy
      o graniu rozprawiają.
    • Gość: slawek73 Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.10, 14:29
      a ja dla odmiany czasem wolę posłychać o grach. zresztą po 22ej po tygodniu roboty już tylko słuchac mam siłę wink no i hypera wtedy zapodaję
    • Gość: S Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 17:58
      Troche zalosne uzywac swietnego soundtracka z "Passion of Christ" do takiego filmiczku.
    • Gość: galnospoke Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.adsl.inetia.pl 09.03.10, 21:08
      img535.imageshack.us/img535/5060/aliensvspredatorlogo.jpg - prawdziwy AvP!
    • Gość: zx Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.dfqs.pl 10.03.10, 10:52
      Alien: 8th Passenger of Nostromo - a czy było coś takiego? Ja myślałem, że "Ósmy pasażer Nostromo" to wymysł polskich tłumaczy.
    • Gość: g Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.chello.pl 10.03.10, 12:30
      takie gówno i bełkotliwe nolajfy nie nadają się do prawdziwej telewizji
    • Gość: Opcy Re: My, eksperci od Aliens vs Predator IP: *.chello.pl 10.03.10, 12:40
      Ci "Eksperci" wiedzą niewiele lub prawie nic. Tak przypuszczałem jak sobie puściłem ten filmik i miałem rację od 5 minuty słuchania tych szpecjalistów. Biedule nie wiedzą, że AvP najpierw było komiksem powstałym w drugiej połowie lat 80, a nie jak mówi "ekspert" Gnyp, że ktoś wpadł na pomysł w latach 90. Grunt to rzetelność chłopców klepiących w klawiaturki o grach wideo. O popkulturze nie wiecie nic, ale czemu się tu dziwić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka