06.05.10, 21:40
Chciałbym się dowiedzieć, czy miewacie podczas grania online sytuacje, w których inni
gracze spamują na czacie, że jesteście cheaterami? Jeśli tak, to czy denerwujecie się tym,
czy może jednak prowadzi to do powiększenia się waszego "wirtualnego penisa"? Ja sam
wiele razy mało, że byłem wyzywany od oszustów, to dostawałem niejednokrotnie perm
bany, po epickich akcjach typu - ja vs 3 naraz pyk head pyk head, bieg zygzakiem i nóż na
koniec rundy. A Wy?
Obserwuj wątek
    • slawomir.serafin Re: Oszust? 07.05.10, 01:34
      w Forgotten Hope 2 na publicu jak jeździłem czołgiem smile często słyszałem, że mam
      hacki, bo przecież jakim cudem mogę rozwalać im wozy jak mnie nawet nie widzą big_grin
    • therealremi Re: Oszust? 07.05.10, 14:05
      Na moim ulubionym serwerze DODS, gdy pojawiają się wobec kogoś takie oskarżenia
      to na 99% ten osobnik rzeczywiście oszukuje. Chodzi o sytuacje gdy koleś biegnie
      ze snajperką i w pół minuty rozwala 7 gości. VAC nie wykrywa aim bota więc takie
      rzeczy się zdarzają.
      Zdarza się oczywiście, że jakiś koleś ma kill ratio 10:1 i nie oszukuje, ale
      tylko wtedy, gdy niemiłosiernie kampi za plecami swoich towarzyszy - gdy jego
      towarzysze są słabi i nie zapewniają mu ochrony to on też zaczyna ginąć i w tym
      momencie zwykle zmywa się z serwera smile Wynajdywanie takich osobników i
      skupianie się na nich to właściwie moje ulubione zajęcie smirk
      Jeżeli ciebie rzeczywiście nikt nie jest w stanie zastopować (w co nie chce mi
      się wierzyć) to pytanie czemu grasz z tak słabymi graczami? Jakaś forma
      rekompensaty? smile
      • spaqin Re: Oszust? 10.05.10, 17:02
        Tak na boku - VAC może i wykrywa aimbota, ale jak zapewne wiesz, nie działa on
        od razu - banuje gdzieś po dwóch tygodniach.
    • alex.marc RE: Oszust? 08.05.10, 12:01
      tak dokładnie dokładnie, ostatnio nawet sam miałem podobną sytuacje
      grałem w BC2 z ekipą i słysze teksty 'alex jeba*** hakerze', 'alex is fuckin cheater' a dlaczego?
      ponieważ spaceruje sobie po placu na laguna peresa, czekam aż ktoś spróbuje złamać 5-te przykazanie(co owocuje ujawnieniem się owego osobnika) i strzelam
      a tak się składało że we wrogim teamie były same noby co to nie potrafili spacerującego człowieka na otwartej przestrzeni zabić shock

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka