Dodaj do ulubionych

macie darmowy program do obramowania fotek?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:19
Czy ma może ktos linka do darmowego programu do obramowania fotek czy jest w
ogóle taki w necie? A ile kosztuje w ogole taki program jeśli ktoś by mi
poradził co ma sprawdzony już?I niech mi nie pisza buraki że to nie kramik
czy cos w tym stylu że mam się pytać gdzie indziej!!!!
Obserwuj wątek
    • knd83 Re: macie darmowy program do obramowania fotek? 25.02.07, 17:32
      pierwszy to Irfan View, nastpeny to Picasa :)

linki:
      IRFAN VIEW
      www.irfanview.com
      PICASA
      picasa.google.com/ -> osobiscie polecam Ten :)

ps. polecam przejzec rowniez stonki jak www.underpl.org oraz chip.pl dzial
      download tam znajdziesz duzoo programow, te darmowe jaki i te za ktore nalezy
      placic.
      Pozdrawiam serdecznie.
      • Gość: alia Re: macie darmowy program do obramowania fotek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 17:58
        Dziekuję knd83.zaraz sobie sprawdzę :)Pozdrawiam!!!
      • Gość: facet Re: macie darmowy program do obramowania fotek? IP: 212.160.86.* 25.02.07, 19:11
        Istnieje wiele programów do obróbki zdjęc, które pozwalają dodać gotowe ramki. Ja osobiście jesli już dodaje ramke to robie to w PhotoShopie ale to dla bardziej zaawansowanych uzytkowników.
        W IrfanView (nota bene swietna przegladarka) też można dość łatwo zrobić rameczke. Poczytaj sobie:
        www.cyberfoto.pl/edycja-zdjec-ksiazka-on-line/39529-tworzenie-ramek-w-przegladarce-irfanview.htm
        • Gość: Katsumoto Re: macie darmowy program do obramowania fotek? IP: 195.116.125.* 25.02.07, 19:24
          www.gimp.org/downloads/

GIMP - znakomity program freeware'owy typu OPEN Source. W pełni legalny:) W
          zależności od Twojego systemu operacyjmego MUSISZ pobrać biblioteki, ale
          znajdziesz o wszystko na tej stronie:)
          • Gość: alia Re: macie darmowy program do obramowania fotek? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 19:28
            Hej "ludzie" dzięki wielkie!!!Pozdro dla wszystkich!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka