tetraaa 16.05.10, 12:12 Oddam odchowanego sera i jajo sera jak ktos chce to pisac, napisze gdzie sa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariolka55 Re: Oddam 16.05.10, 12:50 mogę przygarnąć chyba że znajdzie sie ktos bardziej potrzebujący jakby co to na głównym mam miejsce,tylko trzeba zacząć przenosić od jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa kurdeeee 17.05.10, 17:29 bredowalam sobie metale i nie mialam miejsca to probowalam Ci przeniesc ( pisalam rano Adze ale jej chyba jeszcze nie ma ) ale nie mam hasla ;/ to probowalam przeniesc na inne konto i zwial D; Wybacz ;c (papier) Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: kurdeeee 17.05.10, 19:40 W pracy nie mam gg i lacze tez nie najlepsze. Teraz przenioslam. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Oddam 18.05.10, 12:26 Ja mogę dać jajo Barbary Niechcic co to z żadnym nie chciała (w koncu Krzysztof Musiał dał z nią takiego: i od tej pory już poszło: Następny był Felicjan Dulski z którym wcześniej nie chciała: dragcave.net/view/n/Ciccipuffola a teraz rach ciach i zajął się nią Wieczorny Uwodziciel A oto owoc uwodzenia do wzięcia: Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Oddam 23.05.10, 09:03 zlapalam papierka na tetraaa2, mariolka jak chcesz to bierz Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 24.05.10, 23:02 Sreberko mam, dzieki szczesliwej rece Tetryyy Ktos chce? Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Oddam 25.05.10, 00:08 ja bym bardzo chciala, bo moje jedyne srebro sie wscieklo i juz od chyba pol roku odmawia rozrodu i ja sie poddaje w takim razie ! Tylko ja teraz nie mam miejsca, moze ono chwile na mnie poczekac ? Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 25.05.10, 22:28 Czy mi sie wydaje, czy mniej ludzi tu zaglada? Zdaje sie, ze Hubert ma niedobory, a rzadko bywa na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 26.05.10, 00:01 Ja tutaj zaglądam kilka razy dziennie Aga, jeśli chcesz, to możesz przenieść tego żabowatego Hubertowi, myślę, że się ucieszy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Oddam 28.05.10, 08:32 Zaglądam, zaglądam, tylko że raz dziennie... i jak już zajrzę to zawsze mi ten wątek nie chciał się włączyć... i o.... a że nie pisze w innych wątkach to nie oznacza że tu nie bywam i wielkie dzięki za żabowatego Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Oddam 26.05.10, 06:34 > zlapalam papierka na tetraaa2, mariolka jak chcesz to bierz nie zauważyłam postu Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: Oddam 28.05.10, 14:34 To on moze poczekac na tym koncie, zajme sie nim i jak bedziesz miala miejsce to poprosze Age o przeniesienie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
golab444 Re: Oddam 04.06.10, 15:30 ok to weź go, jak coś to do 17 wolałabym żeby go już nie było na moim koncie, bo będzie mi zagradzał ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 03.06.10, 14:26 Ja mam do oddania dużo nowych, proszę, zabierajcie je, bo mi na zapasowych podorastają Ogółem: 5 dwukolorowych i 3 zielone Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 03.06.10, 14:33 Vixiak, zdaje sie ze Hubert chcial zielone. A ja chetnie przyjme brazowe, bo mi sie same zolte wykluwaja Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 03.06.10, 23:55 Zabralam trzy zielone i jedno kolorowe dla Huberta. Nie ruszalam jajek na vixowatej, nie mam czasu posprawdzac stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 04.06.10, 11:58 Aga, bierz ile chcesz i nawet nie pytaj Hubert, chcesz jeszcze jedno brązowe? Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Oddam 04.06.10, 22:49 Hubert, już nieaktualne, wykluły się same jasne ;< Jeśli ktoś jasnego potrzebuje, to mam cztery na wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś
golab444 Re: Oddam 10.06.10, 07:53 Hubertus bierz tego smoczka bo za niedługo dorośnie ;/ już jest hatchlingiem, jest na karp3 to ten pomarańczowy jak coś :p Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Oddam 10.06.10, 21:21 golab444 napisała: > Hubertus bierz tego smoczka bo za niedługo dorośnie ;/ już jest hatchlingiem, > jest na karp3 to ten pomarańczowy jak coś :p Przenioslam Hubertowi Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Gwiaźddziste (nebula) do oddania! 14.06.10, 11:59 Znów mi się złapał gwiaździsty: Kto chce niech bierze, bo ja mam ich już nadmiar. Aga, Edycja i Gołąb mają klucze. Jakby co to mogę jeszcze wybredować. Komu, komu, bo idę do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Gwiaźddziste (nebula) do oddania! 15.06.10, 22:48 Nikt nie chciał, więc poćwiczyłam przenoszenie. Ciekawe - smok znikł, był widoczny na podglądzie jako własnosc kogos, kto nie podaje nazwy, a potem jednak się pojawił na docelowym koncie. Byc moze niektóre mi uciekały, bo zbyt szybko uznawałam, ze zwiały? Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko nówki! 18.06.10, 20:35 Nówka złocistofioletowa, zielona i wiosenny są do wzięcia z "zapasowego" Proszę brać bez pytania, Aga, Edycja i Gołab mają klucze. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: nówki! 27.06.10, 17:22 Mam do oddania kilka pomarańczowych jajek z tych nowych ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: nówki! 27.06.10, 21:50 Jesli nikt nie bedzie chciał, to mozna je dac na Rodzine Dziwadeł, tam są 3 miejsca wolne jakby co. Aga, przeniesiesz? Odpowiedz Link Zgłoś