Dodaj do ulubionych

Alien Swarm Steam

20.07.10, 00:06
Sciagnal juz ktos ? Jest to swietna strzelanka 2d nastawiona na kooperacje 4rech graczy, ktorzy musza sie przedrzec przez poziom pelne zombie, obcych i innego plugastwa. Gra ma swietny klimat 40 odblokowywanych razem z lvl broni 4 klasy i 8 roznych postaci, ale nie to jest najwazniejsze smile Najwazniejsze jest to, ze jest calkowicie darmowa. Mozna ja pobrac na steamie z tego linku store.steampowered.com/app/630/

Jesli ktos nie posiada Steama cdn.steampowered.com/download/SteamInstall.msi

Polecam gra wazy zaledwie 2 gb jedynym problemem jest to, ze serwery steam sa teraz dosc przeciazone i sciaganie moze sie przedluzyc smile
Obserwuj wątek
    • deamon-pl Re: Alien Swarm Steam 20.07.10, 08:18
      Mi gra aktualizuje ale na razie wszystko wskazuje ze fajna taktyczna strzelana.smirk
    • gacorr Re: Alien Swarm Steam 20.07.10, 18:58
      To nie jest strzelanka 2D... Tylko 3D z rzutem izometrycznym. Notabene na jednej z
      plansz jest możliwość kierowania automatycznym działkiem z widoku FPP.

Skończyło mi się ściągać dziś rano, łącznie nie wiem czy 5 godzin. Strasznie szybko, nic
      zapchanego nie było i jest już dużo serwerów.

I mam takie pytanie jakby ktoś już grał. Gra ścina mi się jak cholera ;/ Tzn działa płynnie,
      bo mój komputer jest w miarę nowy (GeForce GTX 260, 4G RAM itd) ale od czasu do
      czasu po prostu wyskoczy zwiecha obraz stoi, dźwięk też się zacina i zapętla i tak od 1 do
      często 10 sekund. Chyba nie muszę mówić, że w grze multi często kończy się to bardzo
      nieprzyjemnie. Pozmniejszałem filtrowania i antyaliasing na minimum i nic. We wszystkie
      nowe gry gram na full detalach i nic takiego się nie dzieje. Czy to kwestia laga?
      Wydawało mi się to najbardziej możliwe tyle, że w "offline practice" dzieje się to samo. Ma
      ktoś taki problem?
      • gacorr Re: Alien Swarm Steam 21.07.10, 11:26
        Ok problem rozwiązany. Jakby ktoś miał to co ja, wystarczy wyłączyć Multicore Rendering w opcjach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka