Dodaj do ulubionych

I. Felicjańska chyba popłynęła

26.03.20, 06:04

www.pudelek.pl/zadowoleni-ilona-felicjanska-i-paul-montana-walcza-z-nuda-na-kwarantannie-prezentujac-balkonowe-harce-zabawa-na-calego-zdjecia-6492763781535361g
Żal mi jej bardzo, bo chyba od dłuższego czasu jest znowu w ciągu alkoholowym. Jej synów szkoda, bo się za matkę muszą wstydzić.
Obserwuj wątek
    • heca7 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:18
      Nie wiem kto gorszy- ona zataczająca się i jej kochaś pozwalający na to czy paparazzi jak hieny robiący zdjęcia.
      • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:33
        Odczep się od paparazzich. Widać, że nie przyłapali tej patetycznej parki. Pewnie zostali wezwani.
        • 45rtg Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:44
          fitfood1664 napisał(a):

> Odczep się od paparazzich. Widać, że nie przyłapali tej patetycznej parki. Pewn
          > ie zostali wezwani.

Weź Ty sobie sprawdź, co to znaczy "patetyczny", pani funkcjonalna.
        • triss_merigold6 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:47
          Chciałaś przetłumaczyć pathetic?

Trochę village killed by desks.
          • anika772 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:52
            big_grin
          • mona-taran Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:57
            😂😂
          • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 09:19
            Nie, nie chciałam. Ty posługujesz się tym słowem od kiedy znasz angielski? Szkoda.
            • aerra Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 09:36
              To co chciałaś?
              Bo zachowanie tych ludzi z patetyzmem nic wspólnego nie miało - czyli albo nie rozumiesz znaczenia słowa, albo nie umiesz ocenić zachowania, albo jedno i drugie.
              • jdylag75 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 09:44
                Patosem.
                Felicjańska się stacza niestety, żal.
                Mnie zelektryzował news na te at Dody. Doda na kwarantannie sama obcięła sobie grzywkę.
                Ludzie maja odwagę w tych trudnych czasach.
              • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:24
                Przesadny, sztuczny, nienaturalny. Pasuje?
                Czytać, więcej czytać, po polsku, to nie będziecie musiały każdego słowa w słowniku sprawdzać big_grin
                Brak oczytania z was wyłazi. No ale cóż, edukacja schodzi na psy.
                • alpepe Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:39
                  Nie, wyłazi z Ciebie, niestety. Uzus, słowo klucz.
                  • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:48
                    nie wysilaj się na kolejne słowa których nie ogarniasz
                    • alpepe Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:53
                      Pisałam pracę ze słowników i leksykonów, spokojna twoja rozczochrana, ogarniam.
                      • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:57
                        Nie musisz mi podawać swoich referencji, pracowników nie szukam big_grin
                        Pracę może i pisałaś, ale coś słabo ze znajmością wyrazów obcych big_grin
                • aerra Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 12:06
                  Ty najwyraźniej za to za dużo czytasz harlequinów, więc może przydałoby się chociażby do tego słownika zajrzeć.
                  • fitfood1664 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 17:51
                    nie moja wina, że znacie tylko podstawowe znaczenie słowa a negatywnego już nie
                    to wy macie braki, nie ja
                    • gaskama Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 14:43
                      Ty se na sracz możesz mówić i chrzcielnica. Pozostanie on jednak nadal sraczem.
                • dr.amy.farrah.fowler Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 14:34
                  W szkole byłaś prymasem, nie?
          • konsta-is-me Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:33
            XD
        • heca7 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 11:47
          No i co z tego , że zostali wezwani. Ja się w takim razie nie nadaję na paparazzi. To, że ktoś robi z siebie pośmiewisko po pijaku nie usprawiedliwia robienia mu zdjęć i wrzucania na Pudelka.
          • tt-tka Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 12:05
            heca7 napisała:

> No i co z tego , że zostali wezwani.

To, ze spelniaja zamowienie.

Ja się w takim razie nie nadaję na paparaz
            > zi.

Ale na widza produktow paparazzich nadajesz sie ?

>To, że ktoś robi z siebie pośmiewisko po pijaku nie usprawiedliwia robienia
            > mu zdjęć i wrzucania na Pudelka.
            >

To nie wymaga usprawiedliwienia - jest obstalunek i jest spoleczne zapotrzebowanie suspicious
    • anika772 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 08:47
      Ustawka, zobaczcie jak ten atencjusz zerka w stronę fotografa.
      Ilona wygląda na pijaną, niestety.
      • 45rtg Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 09:09
        anika772 napisała:

> Ustawka, zobaczcie jak ten atencjusz zerka w stronę fotografa.
        > Ilona wygląda na pijaną, niestety.

Korzystając z żenady celebrytów, publisia podpina się pod celebryctwo udając, że jest z Felicjańską po imieniu. Czytała Krystyna Czubówna.
        • anika772 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 09:15
          Nie pozbieram się po tym.
    • mid.week Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:37

Albo się nie przebierają albo sesja trwała cały dzień, również w biedronce podczas macania kartofli

www.pudelek.pl/zakochani-ilona-felicjanska-i-paul-montana-robia-zapasy-w-supermarkecie-i-nie-przestrzegaja-zalecen-sanepidu-zdjecia-6493016882083457g/7
      • pytajacakinga Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:51
        Ale dlaczego uważacie że jest pijana? Ja widzę że są zakochani i szczęśliwi.
        • alpepe Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:53
          Serio?
        • m_incubo Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 12:00
          Naprawdę?
    • waleria_s Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 10:51
      Ilonka pijana widać, ten facet oblech. Wydaje mi się, że oni nie są 'na równi' w piciu, on wykorzystuje, że za Iloną latają pudle itd., celowo prowokuje sytuacje, żeby wypadła kompromitująco i uwieczniły to portale.
    • m_incubo Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 11:59
      Myślę, że tam jest przemoc.
      To, że ona odpłynęła, to nic dziwnego. Jest ciągle zalana.
    • alba27 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 12:57
      Mi jest jej szkoda, kiedyś była fajną babką. Miała urodę, dobrą pracę, raczej była lubiana.
    • obrus_w_paski Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 16:43
      Jak u Ilony jest apaszka to znaczy ze ustawka wink
      Śmieszą mnie te zdjęcia z supermarketu
    • anorektycznazdzira Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 17:03
      Większą żenadą jest fakt, że ktoś na to poluje, fotografuje i publikuje, a także, wybacz, że linkuje, niż co oni tam sobie robili.
    • sasanka4321 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 17:44
      Cos jest zlego z wyjsciem, ze smiechem, na balkon. Tym bardziej, ze calymi dniami siedzimy pozamykani w domu. Czy emamie z etata to sie nie zdarza? Siedza zaplakani z powaznymi minami. Pozamykali okna i balkony?
      • montechristo4 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 19:30
        To, że ona jest pijana i sugerują uprawianie seksu na tym balkonie. Po prostu mi jej żal, dawno, dawno temu byłyśmy na tym samym oddziale z dziećmi w CZD i to była normalna, fajna babka.
    • vre-sna Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 26.03.20, 18:07
      Ten jej typ jest straszny.
    • riki_i Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 13:34
      Ilona Felicjańska - Montana zgłosiła się do szpitala psychiatrycznego i przebywa tam obecnie na odwyku.
      plejada.pl/newsy/ilona-felicjanska-montana-na-odwyku-w-szpitalu-psychiatrycznym-mamy-list-tylko-u-nas/wvx7vcr
      • mary_lu Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 13:59
        W psychiatryku raczej nie ma odwyku, tylko jest detoks - trafia się tam pijanym w 4 dudy (a żeby dzisiaj dostać miejsce to trezba być dowiezionym przez ratownictwo, agresywnym, być zagrożeniem dla siebie i innych). Po kilku dniach wychodzenia z delirium jest się gotowym do wypisu do ośrodka odwykowego.

Osoby, które okłamują siebie i innych, jak Felicjanska, trafiają na detoks raz za razem, aż w końcu umierają.
        • silenta Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 16:08
          W moim byłym miejscu pracy był detoks i oddział odwykowy. Dwa oddziały w tym samym szpitalu psychiatrycznym.
          • mid.week Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 16:10
            smutna ta jej historia
        • riki_i Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 18:38
          mary_lu napisała:

> W psychiatryku raczej nie ma odwyku, tylko jest detoks - trafia się tam pijanym

To zależy, są psychiatryki gdzie mają również oddziały odwykowe.
    • maliniak665 Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 13:42
      czytam dalej, że wylądowała w psychiatryku....
      ?
      • riki_i Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 13:47
        Piszą, że sama się zgłosiła, "wylądowała" to sformułowanie które sugeruje, że ktoś ją tam umieścił.
      • mid.week Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 14:02
        www.pudelek.pl/ilona-felicjanska-trafila-do-szpitala-psychiatrycznego-ide-dalej-z-podniesiona-glowa-bo-to-dopiero-polowa-mojego-zycia-6497971700423584a
        z jednej strony fajnie, że daje wsparcie i "z podniesioną głową idzie dalej" (czy jak to tam leciało) , a z drugiej to już tyle razy miało miejsce, że robi się z tego mission impossible. Jakbym miała teraz się leczyć z alkoholizmu i trafiłabym na życiorys wiecznie trzeźwiącej Ilony, to chyba wolałabym się zachlać na śmierć niż tak męczyć.
        • riki_i Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 14:09
          Esperal w pupę, chyba jedyne wyjście w tym przypadku. Jak Misiek Wiśniewski.
          • alpepe Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 20:29
            Wystarczy raz wytrzymać atak i można pić dalej (nie z autopsji).
    • eliksir_czarodziejski Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 09.04.20, 21:43
      Przecież te zdjęcia są tak ustawiane że głowa mała, mam wrażenie że być może oni sami pudla wezwali żeby dostać za to trochę kasy, pewnie na święta...😟
      Przy tej ostatniej akcji nie mieli przecież na kaucję...
      Mnie jej jest tylko i wyłącznie szkoda, nie czuje pogardy czy potrzeby wyśmiewania się.
    • riki_i Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 03.07.20, 12:22
      No i już po związku.

4 miesiące po ślubie Pan "Montana" zmienił status w mediach społecznościowych na wolny, a Pani Ilona zamieściła wpis o następujacej treści "Chcę ci przypomnieć, że nie jesteś ‘singlem’ bo masz żonę. A takie działania są na Twoją niekorzyść..., bo to znaczy, że szukasz przygód, zapraszasz. Dla mnie ok. Tak robiłeś od początku naszej znajomości. Nie wiem, jak to będzie się miało do ugody rozwodowej"

www.pomponik.pl/plotki/news-ilona-felicjanska-i-paul-montana-rozstali-sie-szokujace-wies,nId,4590367#iwa_source=worthsee
    • ms.piggy Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 03.07.20, 12:46
      nie rozumiem zainteresowania tą patologią - złodziejka (fundacja Niezapominajka) i pijaczka, nawet modelką była średnią, kurcze, czemu te pudelki, ponponki skoro juz muszę pisać o modelkach, to nie pokazują przepięknej Kasi Butowtt, Sworowską, Popiel
      ..a jeżeli już muszą pisać o pijokach - to przecież każde miasto ma znacznie bardziej kolorowe i interesujące osobowości tzw. "dziwadła miejskie"
    • ichi51e Re: I. Felicjańska chyba popłynęła 03.07.20, 12:52
      Powiem tak. Poszlam zobaczylam no moze i wypici ale kurcze juz nawet z wlasnym facetem na wlasnym balkonie nie mozna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka