Dodaj do ulubionych

Nówki, łapanie, wymiana

30.08.10, 10:40
Złapał mi się przez pomyłkę morski:
https://dragcave.net/image/Bqb6.gif
Może ktoś chce?
I poprosiłabym jesli ktos bedzie łapał skutecznie, by wykorzystać w tym celu także moje zapasowe konta.
Udało mi się złapać te niby rózowe, ale szukam jeszcze tych "breeze" tyle że na razie nie mam miejsca. Jak ktoś ma nadmiary to chetnie wezmę potem na senseeko.
A ja mogę potem oddać dzieci różowych i tego różowca z zapasowego.
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 11:34
      ja chętnie ale niestety nie mam nic na wymiane bo udało mi sie złapac tylko
      jednego różowego....
      • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 16:47
        czy ktos moglby sie nade mna zlitowac i polapac mi na lenkaaa i Latte.macchiato,
        bo ja jak zwykle mam 2 lewe rece i nic mi sie nie udaje....
        • senseeko Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 21:43
          Jak Ci się nic nie uda, to ten różowy na zapasowym jest do wzięcia. Aga i Edycja mają klucze. I chyba Gołąb też.
          Ja różowce już mam, teraz poluję na cool breeze, ale są trudniejsze do złapania. Na razie mam tylko jedno na koncie dziecka. A na swoim nie mam miejsca sad
      • senseeko Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 21:41
        Nie ma sprawy, możesz brać, tylko poproś kogoś żeby przeniósł, bo ja się nie podejmuję.
        Mam jeszcze tego:
        https://dragcave.net/image/3eVj.gif
        na asasynxl - Aga ma klucze. Też możesz go sobie wziąć, a jak nie, to wypuszczę jutro, bo chciałabym młodemu złapać cool breeze
    • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 22:52
      Juz wrocilam z dlugiego weekendu to polapie. Tzn sprobuje wink
      • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 30.08.10, 23:54
        jak sobie ponarzekalam na forum, to nawet mi sie udalo zlapac 2 rozowe i brazowy
        breeze. Wiecej miejsca nie mam na razie. Najwyrazniej narzekanie pomoglo, hi, hi.
        Ale jakbys mi zlapala na Latte.macchiato, to bede wdzieczna.
        • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 00:30
          Udalo mi sie na latte zlapac brazowe gorskie, reszta do usuniecia (moze biale
          zabiore). Jutro ciag dalszy smile
          • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 01:12
            czy te gorskie wykluwaja sie z obu kolorow chlopak i dziewczynka, czy moze np: z
            brazowego jedna plec a z fioletowego (czy jaki to jest kolor, bom ja slepa
            dzis) inna plec ?
            Wszystkie mi sie udalo zlapac, czyli 2 rozowe, i po jednej sztuce z kazdego
            koloru gorskiego. Az mi sie wierzyc nie chce, ze sama dalam rade....

Moge oddac czerwonego pasiaka jakby ktos chcial, bo chcialam sobie rozmnozyc
            zielonego albo niebieskiego, ale mi zlosliwie czerwony wyszedl sad

Aga, to ja sie nie bede na razie logowac na Latte. Poprzenos sobie jutro co
            chcesz, gdzie chcesz, albo usun. I jakby ci sie udalo drugiego gorskiego, to
            byloby super.
            • golab444 Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 07:21
              Senseeko złapałam Ci wczoraj parę jajek na natrectwolapania. Tylko fioletowe
              udało mi się złapać, żadnego brązowego sad
              • senseeko Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 10:02
                golab444 napisała:

> Senseeko złapałam Ci wczoraj parę jajek na natrectwolapania. Tylko fioletowe
                > udało mi się złapać, żadnego brązowego sad

Ach to Ty byłaś tym dobroczyńcą? Dzięki! Jak zrobi mi się miejsce na senseeko to
                poproszę o przeniesienie (w tej chwili jest, ale jak mi się wykluje letni to
                znów nie będzie. Jeśli ktoś akurat to czyta i może przenieść, to poproszę)
                Czy mogłabyś przenieść looli morskiego z zapasowego?
                I jest ten pustynny spitfire na asasynxl - będę musiała wypuścić, bo zajmuje
                miejsce, ale może ktoś chce?
                Gołąb masz klucze do asasynxl? Bo to konto dziecka, więc moje nie pasują.
                • senseeko Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 10:07
                  senseeko napisała:

> poproszę o przeniesienie (w tej chwili jest, ale jak mi się wykluje letni to
                  > znów nie będzie. Jeśli ktoś akurat to czyta i może przenieść, to poproszę)

Już nie ma, bo właśnie złapałam breeze, o takiego:
                  https://dragcave.net/image/XGP7.gif

Ale poproszę potem drugiego takiego z natręctwa, jak znów będzie miejsce. I dla
                  Mlodego też. A reszta może być dla tych, którzy sobie nie połapali.

> Czy ktoś mógłby przenieść looli morskiego z zapasowego?
                  > I jest ten pustynny spitfire na asasynxl - będę musiała wypuścić, bo zajmuje
                  > miejsce, ale może ktoś chce? Proszę brać.
                  • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 10:29
                    Tez mam problem ze zlapaniem brazowych, a w dodatku jeden mi uciekl przy
                    przenoszeniu.

Na latte zlapal mi sie fioletowy dino (kompulsywne lapanie rzadkosci) - to nie
                    wiem, czy ma zostac czy wyrzucic?
                    • senseeko Re: Nówki, łapanie, wymiana 31.08.10, 23:37
                      aganoreg napisała:

> Na latte zlapal mi sie fioletowy dino (kompulsywne lapanie rzadkosci) - to nie
                      > wiem, czy ma zostac czy wyrzucic?

Nie wyrzucaj! Ja wprawdzie mam, ale gdyby nikt nie chciał, to chętnie wezmę do mrożenia.
                      Co z tym morskim i pustynnym? Wyrzucić?
                    • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 01.09.10, 10:14
                      dina koniecznie zostaw, bo jeszcze nigdy zadnego nie mialam ! jak mi sie zwolni
                      na lence, to cie poprosze o przeniesieniesmile
                      • djhubertus96 Re: Nówki, łapanie, wymiana 01.09.10, 16:19
                        a mi spróbuje ktoś złapać??
                        • edycja_kopiuj_wklej Re: Nówki, łapanie, wymiana 03.09.10, 12:55
                          Hubert, ja nie mam twojego nowego hasla (bo chyba w miedzyczasie zmieniales)
                          wiec moge sprobowac polapac jakpodeslesz haslo na gazetowego
                      • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 01.09.10, 19:50
                        lenkaaa napisała:

> dina koniecznie zostaw, bo jeszcze nigdy zadnego nie mialam ! jak mi sie zwolni
                        > na lence, to cie poprosze o przeniesieniesmile

Patrzylam u ciebie i wywnioskowalam, ze nie zbierasz din ani kurczakow. O ja glupia big_grin
                        • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 02.09.10, 09:26
                          Ach, nie zbieram, bo nigdy sama nie zlapalam, a jeszcze do niedawna sie
                          upieralam, ze nie bede nikogo prosic o lowienie dla mnie, ale juz mi przeszlo,
                          wiec jesli jeszcze kiedys ci sie zlapie jakis inny dino, to bardzo chetnie
                          przygarne big_grin
            • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 02.09.10, 14:44
              lenkaaa napisała:

> czy te gorskie wykluwaja sie z obu kolorow chlopak i dziewczynka, czy moze np:
              > z
              > brazowego jedna plec a z fioletowego (czy jaki to jest kolor, bom ja slepa
              > dzis) inna plec ?

Juz sa dorosle

forums.dragcave.net/index.php?showtopic=101181
              • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 03.09.10, 00:47
                Bardzo mi sie podobaja, takie kolorowe smile Tylko te do gory brzuchami jakies nie
                teges.....
                • aganoreg Lenkaaa 04.09.10, 09:52
                  Zabralam biale z latte. Wyjezdzam na weekend, ale w niedziele moge ci
                  poprzenosic jak chcesz. Chyba juz ci sie miejsce zrobi.
                  • lenkaaa Re: Lenkaaa 05.09.10, 01:34
                    dobra, jak tylko zobaczysz, ze jest miejsce, to prosze przenies. Dzieki !
                    • lenkaaa Re: Lenkaaa 05.09.10, 01:39
                      pomaranczowe, zostaw prosze na latte, tylko 3 przerzuc na Lenke
                      • aganoreg Re: Lenkaaa 05.09.10, 21:25
                        Przeniesione, wrzuc je sobie do wylegarni.
                        • lenkaaa Re: Lenkaaa 05.09.10, 21:57
                          dzieki, juz wrzucam smile
    • vixiak Re: Nówki, łapanie, wymiana 07.09.10, 21:51
      Czy mógłby mi ktoś przenieść to nowe górskie fioletowe jajo z Vixiak na główne Vix88 ? (:
    • loola_kr Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 07:21
      jakby sie udało komus rozmnozyc te nowe bo nie mam żadnego...
      dziekuje smile
      • lenkaaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 09:01
        probowalam te sreeze, ale skubance dwukrotnie odmowily...
        • vixiak Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 15:51
          Loola, to jak nie masz, to możesz zabrać tego, co mam na Vixiak ^^
          • tetraaa Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 16:28
            gdyby ktos chcial nowki to moge polapac tylko piszcie gdzie ;p
            • loola_kr Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 17:45
              vixiak dziekuje bardzo!!!
              tetraaa na loola_kr poprosze jakby co smile
              • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 19:55
                tetraaa, a przeniesiesz od razu z vixiak czy ja mam to zrobic?
                • aganoreg Re: Nówki, łapanie, wymiana 08.09.10, 22:23
                  OK, przenioslam, wrzucilam do ER.
                  • loola_kr Re: Nówki, łapanie, wymiana 09.09.10, 08:01
                    dziekuje bardzo!!!! kiss za wszystko kiss
                    • lenkaaa mam fioletowego breeze do wydania 15.09.10, 20:03
                      jakby ktos chcial, to mozna wziac, ten z kodem: afZe
                      • lenkaaa czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 30.09.10, 09:17
                        nie chca mi sie kurna rozmnazac brazowe breeze: same fioletowe sie rodza, a ja potrzebuje brazowego. Bardzo chetnie oddam swiezo rozmnozone fioletowe za choc jednego brazowego.
                        • senseeko Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 30.09.10, 14:45
                          lenkaaa napisała:

> nie chca mi sie kurna rozmnazac brazowe breeze: same fioletowe sie rodza, a ja
                          > potrzebuje brazowego. Bardzo chetnie oddam swiezo rozmnozone fioletowe za choc
                          > jednego brazowego.
                          >
                          Brązowe to chyba alty i są rzadsze. Próbuj do skutku smile
                          Możesz sobie na pocieszenie wziać z "zapasowego" tego niebieskiego, "morskiego", z poprzednich nówek - jest w sygnaturce na stronie głownej forum (albo tu poniżej pierwszy od lewej). Albo ktokolwiek chce niech bierze, byle szybko bo zaraz dorośnie
                          • lenkaaa Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 30.09.10, 20:19
                            ja dziekuje za niebieskiego, tylko na tym brazowym mi zalezy. No dobra, to bede probowac do skutku, nie mam wyjscia wink
                            • aganoreg Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 01.10.10, 12:23
                              Przejrzalam w tym celu forum dc, ale nie ma zadnej zaleznosci. Mozesz bredowac dwa fioletowe a wyjdzie ci niebieskie (albo fioletowe, mnie sie raz udalo). Ludzie kombinuja z roznymi smokami, ale nie ma jednoznacznego trendu.

A ja walcze o magicarp band i ni huhu. Komus juz wyszlo?
                              • lenkaaa Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 01.10.10, 12:53
                                jaki magicarp band ? co to "band" ??? magicarp to te najnowsze pomaranczowe, tak ? mozesz wyjasnic, bo nie rozumiem co ci nie wychodzi z nimi ?
                                • aganoreg Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 01.10.10, 15:24
                                  Te nowe pomaranczowe (goldfish czy jakos tak) maja funkcje splash. I za ktoryms razem przy uzyciu tej funkcji dostajesz kolejne trofeum (obok tego za ilosc jajek, koszyk wielkanocny i 4 lipca). np TUTAJ
                                  • lenkaaa Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 01.10.10, 17:40
                                    acha, czyli jednak warto wciskac ten SPLASH... na poczatku wciskalam a potem dalam sobie spokoj...
                                    • vixiak Re: czy ktos chcialby sie ze mna wymienic ? 02.10.10, 21:37
                                      Jeśli miałby ktoś na oddanie tego brązowego z nowych, to ja chętnie wezmę, bo jeszcze nie mam ani jednego i nie wiem, skąd je wziąć. Jeśli komuś się nudzi, to mogę dać ewentualnie hasło i by mi ktoś może spróbował złapać? smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka