30.10.10, 21:12
Co trzeba zrobić, by stworzyć zombiaka lub przynajmniej spróbować?
Zamrozić haczlinga, zabić go, a potem wskrzesić?
Kiedy się o niego starać, w niedzielę czy w poniedziałek?
Obserwuj wątek
    • edycja_kopiuj_wklej Re: Zombie 30.10.10, 22:06
      jakiegokolwiek smoka zabijasz i probujesz wskrzesic. Hatchlingow nie trzeba zamrazac, chyba ze sie wczesniej pozbieralo nieudane rozmnazania. Ja specjalnie zamrozilam sobie kilka, bo chce uzyskac zombi hatchlinga (doroslego juz mam). A kiedy bedzie to nie wiem... Moze bedzie na forum info, to napisze
      • aganoreg Re: Zombie 31.10.10, 09:49
        Udalo mi sie na razie z jednym czarnym doroslym smile Dzisiaj mozna probowac, nie wiem jak jutro i czy czas (teraz jest noc w US) ma znaczenie.
        • aganoreg Re: Zombie 31.10.10, 09:53
          A, z czarnej mrozonki: jedno nie dalo sie zabic, drugie nie dalo sie wskrzesic, trzecie zmienilo sie w zombie smile
    • tetraaa Re: Zombie 31.10.10, 11:26
      ;/
      mi wyszedl jeden ;[
      a na punince az 4 ;p
      dragon dalej sie zacina sad( nie wiem, jak tak dalej bedzie to dzisiaj raczej nic nie zlapie ;<
      • edycja_kopiuj_wklej Re: Zombie 31.10.10, 11:48
        Mi tez wyszedl jeden zombii, i zadnego nowego jajka. Chyba stracilam juz na dzis cierpliwosc do prob ich zlapania....
        Nie wiem, czy bedzie mi sie jeszcze chcialo probowac
        • vixiak Re: Zombie 31.10.10, 12:25
          Zabiłam jednego, normalnego haczlinga, wskrzesiłam go, on zmienił się w zombie, ale zamrożonego. Dlaczego? Zombiaki nie rosną?
          • edycja_kopiuj_wklej Re: Zombie 31.10.10, 12:28
            jak zabilas hatchlinga to zostanie na zawsze hatchlingiem, czyli sie zamraza sam smile
            • vixiak Re: Zombie 31.10.10, 12:38
              O nie :< Nie miałam pojęcia.
              Teraz skończyły mi się zabijania, a ja nie mam dorosłego zombiaka. ;<
            • lenkaaa Re: Zombie 31.10.10, 12:44
              Hmm, a ja myslalam, ze jak sie zabije nie-mrozonke, to zombie dorosnie.... Nie wiedzialam, ze sie same z siebie zamrazaja...
              Modowalam dzis skrzydlate mrozonki i jedna sie udala: https://dragcave.net/images/OHPB.gif
              Moze za rok uda sie bezskrzydla mrozonke przerobic na Zombiaka....
    • senseeko Re: Zombie 01.11.10, 21:11
      Czy dziś da się jeszcze robić zombie? Jest sens próbować?
      • lenkaaa Re: Zombie 01.11.10, 22:38
        Mysle, ze nie.
    • vixiak Re: Zombie 19.11.10, 13:58
      Zniknęły moje zombie... najpierw, zaraz po święcie zmarłych, były zamiast nich groby, lecz po jakimś czasie znów były zombiakami, a teraz w ogóle ich nie ma... ;<
      • lenkaaa Re: Zombie 19.11.10, 16:14
        One sa widoczne na scrollu tylko w czasie gdy w Ameryce jest noc. Moj jest widoczny tak gdzies do 10, 11 rano a potem tez znika.
        • vixiak Re: Zombie 21.11.10, 01:27
          Aaa, dobrze wiedzieć. ^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka