Dodaj do ulubionych

Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwnego.

22.11.10, 11:17
Witam, dochodzą do mnie niepokojące sygnały z całego świata że Sony po raz kolejny ściemniało ze liczbami (sprzedaż ps move) podając nieprawdziwe zawyżone dane, które i tak daleko były za konkurencją.

www.ppe.pl/news-3895-Analitycy_sprzedaz_Move_%E2%80%9Eponizej_oczekiwan%E2%80%9D.html
,,Move sprzedało się w ilości ok. 400 tys. egzemplarzy w USA, w pierwszych sześciu tygodniach po premierze. Ten wynik plasuje się znacznie poniżej oczekiwań . Oceniamy, że sprzedaż w następnym miesiącu również będzie umiarkowana. Co ciekawe - kosztujący więcej Kinect wydaje się wyprzedzać Move w wyścigu sprzedaży".

400tys PS Move w 42 dni kontra 600tys Kinectów w 3dni ale nikt chyba nie spodziewał się innej sytuacji, brak gier oraz mały potencjał w przyszłości dla nowej maszynki Sony zrobiło swoje. Zapraszam do dyskusji.
Obserwuj wątek
    • eduu Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 11:24
      wybaczcie za literówkę ,,z liczbami''*
    • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 11:57
      bardzo ciekawy news niestety kłamliwy. Z oficjalnych danych podanych przez MS jak i Sony wynika, ze ps move sprzedalo sie w łacznej ilosci 3.5 mln sztuk (dane sprzed okolo miesiaca). Przewiduje się, ze teraz wynik ten kształtuje sie na poziomie 5 mln. Z kolei MS podalo, ze do sklepow udalo sie opchnac milion kinectów co patrzac przez pryzmat miliardowej kampanii reklamowej jest wynikiem zaskakujaco słabym. Doszło nawet do dosyc smiesznej sytuacji, a mianowicie MS aby zwiekszyc sprzedaz kinecta złamało ją aby byl rowniez obslugiwany przez PC. Strzelili tym samym sobie w stopę poniewaz poczatkowo kinect mial pchnac sprzedaz podupadajacego xboxa w gore, tym czasem beda mogli z niego korzystac posiadacze peceta (czyli rowniez posiadacze playstation gdyz kazdy posiadacz ps3 ma rowniez komputer). Analitycy przewiduja, ze aby kinect sie zwrocil musi sie sprzeadc w okolo 60 milionach sztuk. Jesli MS czegos w tej sprawie nie zrobi (OBNIZKA CENY!) to ten caly kinect moze odbijac im sie czkawką przez długie lata. Obym sie mylil...
      • screwdriver81 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 12:09
        niestety ,dc_gt przeprowadził badania i jedynie jego wyniki sa prawdziwe:] lada moment dostanie ps4 w wersji recenzenckiej i move 2,co wiecej ma juz dane z 2 kwartału 2011 więc nie ma z czym dyskutowac.
        Wg mnie nominacja do oskara ,zlotej mailiny i lauru konsumenta za stwierdzenie:
        "..czyli rowniez posiadacze playstation gdyz kazdy posiadacz ps3 ma rowniez
        > komputer..."
        na pewno owa teza została poparta latami badań big_grin
        • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 12:17
          nie badań a latami obserwacji.
          • screwdriver81 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 13:23
            chyba obserwacji życia erotycznego chomików syryjskich;]
        • 5mieszek Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 23:36
          Juz niedlugo sie dowiemy, ile prawdy w "masz PS3 = masz PC". Wyjdzie ME2 na PS3, i albo sie sprzeda, albo nie.
          Jak sie sprzeda, to sie okaze, ze jednak wlascicieli PS3 nie stac na PC, a jak sie nie sprzeda, to stac.
      • zarigani Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 17:54
        Podupadający X-Box? Klocek jako jedyna chyba konsola nie odnotowuje spadku sprzedaży a na dodatek wzrasta. To już raczej PS3 ma słabą sprzedaż w USA. Co innego oczywiście Europa.
    • Gość: Dobos Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 12:49
      Move to po prostu marne urządzenie, zagrałem 2 razy i sprzedałem.
      • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 12:59
        tak jak pisalem wczesniej, ps move jest dla hardcorowcow dlatego nie kazdemu spasuje. tymbardziej jesli sie spodziewa kopii Wii.
        • screwdriver81 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 13:24
          na pewno! głos nieśmeirtelnego krzysia w pewnej produkcji również został wybrany specjalnie dla hardkorów!
    • sora_no_iro. Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 13:01
      "dochodzą do mnie niepokojące sygnały z całego świata(...)"
      aaaaaaaaaaaahahahaha, choćbym chciał, nie jestem w stanie dalej czytaćbig_grin
    • dzierzba Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 13:48
      Z tego co widzę to Pachter bierze wyniki w USA. Ja rozumiem, że to jest największy rynek gier ale czy brak odpowiednich wyników z tego rynku, jest już uprawnione do pominięcia innych aby twierdzić czy coś odniosło sukces czy nie? Jeśli tak, to niech w Europie (czy na innych kontynentach) w ogóle nie sprzedają gier bo gracze mieszkający w niej i tak nie mają żadnego wpływu na sprzedaż, czy na sukces danego tytułu, to po co sobie nimi zawracać głowę.

Choć wydaje się mi, że sprzedaż 2 milionów F1, na wynik ten USA nie miało wpływu przeczy temu, żeby brać tylko ich pod uwagę.
    • henrar Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 13:55
      Mówi to fanboj Microsoftu.

Fanboje, fanboje, tego nigdy doyć...
      • pimpnino Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 14:08
        img541.imageshack.us/img541/349/sixamove.jpg
        • henrar Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 14:20
          Doskonałe smile
    • legileg Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 14:36
      Aby poznać prawdę o wyniku sprzedaży wystarczy się rozejzeć. W Polsce produkt ten wyprzedał się niemal w dzień premiery, podobnie jest w większości krajów europy. W UK dostawa z fabryk dotarła dopiero kilka dni temu, wcześniej produktu nie posiadał praktycznie żaden sklep internetowy. Na popularnych portalach aukcyjnych Move pojawia się okazyjnie i w chorej cenie.

Ciężko powiedzieć jak sytuacja wygląda w stanach (z tego co ludzie piszą po forach bardzo podobnie jak w europie), jeżeli faktycznie sklepy sprzedałyby zaledwie 20% dostarczonego asortymentu to sprzęt powinien zalegać w ogromnych ilościach w praktycznie każdym sklepie. Jakoś nie zalega, a wszyscy dostawcy twierdzą, że Sony źle oszacowało chłonność rynku i przygotowało zdecydowanie zbyt mało sztuk.

Kto kłamie, a kto mówi prawdę standardowo dowiemy się dopiero z marcowych raportów finansowych.
    • eduu Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 17:07
      naprawdę zacne zainteresowanie tematem! musimy dojść do rozwiązania zagadki w czym leży problem katastrofalnej sprzedaży ps move.

brak gier ? brak potencjału ? klon wiilota który nic nowego nie wnosi ? a może konkurencja ? sądzę że wszystko na raz smile jeśli Sony się nie obudzi to będzie jak z PSP GO, jeszcze nie jest za późno.

bym zapomniał, wyprodukowanie kinecta jak i ps move to połowa ceny
      • Gość: fasg Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn IP: *.sinusnet.pl 22.11.10, 17:15
        Ja bym kupił mova ale gdzie starter pak mam a pojedynczej nigdzie nie moge dostac
      • zarigani Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 18:03
        Znawca... Połowa ceny? Widać że znasz się na handlu jak mało kto. Dajmy na to kinect w pierwszym lepszym sklepie kosztuje 599 zł to już conajmniej 150 zł to jest marża + koszty transportu do sklpe i z chin do polski + marża microsoftu + plus zysk producenta +podatki itp. Czyli pewnie taką kamerke produkują za jakieś 150-200 zł.
    • reven Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 17:59
      eduu i dc_gt - spodziewałem się po Was bardziej zaciekłej wymiany argumentów. Meh
    • gecko97 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 18:16
      A takie rzeczy powinny cię gó... obchodzic. Kto chce move to kupuje. Kto jest z Sony niech się martwi sprzedażą. Zaś gracze sprzedaż powinni miec głęboko w dupie. (moim zdaniem)
      • fix_poland Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 18:28
        Czytałem news'a na innym portalu i Move sprzedało się w ponad 4,5 milina jednostek czyli to nie jest poniżej oczekiwań ? Kinect nieco ponad milion więc może Kinect jest po niżej oczekiwań ale Kinect jest bardziej na Casuali i nie oszukujmy się ! suspicious
        • eduu Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 19:03
          właśnie o tym piszę, 4.5mln to ściema Sony jak ze sprzedażą KZ2, 4.5mln to wszystkie ps eye, ps move i navi wysłane do sklepów, produkty z ,,rodziny ps move''. Mało tego, prawdopodobnie Sony pod ps move wlicza ps eye które sprzedaje od 2006!

• dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 19:20
          wspaniale napisane. Wlasnie to jest najlepsze w przygniatającym zwyciestwie Sony, ze ps move jest sprzetem dla hardcorowcow, ktorych jest zdecydowanie mniej niz casuali, a mimo to udalo im sie wiecej sprzedac sztuk ps move niz microsoftowi Kinecta. Dziwi to tym bardziej, ze w reklame kinecta wpakowano miliardy dolarów tylko po to aby w dzien jego premiery rozdawac ludziom darmowe pączki aby robili sztuczny tłok przed sklepami.
          • dobrehehe Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 20:22
            "Analitycy przewiduja, ze aby kinect sie zwrocil musi sie sprzeadc w okolo 60 milionach sztuk."

reklama kinecta - 500kk $
            kinect - 150$

150x500=150000000
            500kk = 500000000

jak widac brakuje 350kk zeby sie wrociło. jest to 2,5kk kinectów, czyli ogolem 3,5kk. jak wymysliles te 60, a raczej jak wymyslili je twoi analitycy, powiedz, blagam. pomijam juz gry na kinecta, bo raczej nikt go bez gier nie kupil.
            • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 20:36
              "pomijam juz gry na kinecta, bo raczej nikt go bez gier nie kupil."

w moim feletionie podsumowujacym rok 2010, nad ktorym wlasnie pracuje poruszylem ten problem. Otóz MS strzelil sobie samobuja poniewaz złamał kinecta dzieki czemu mozna go uzywac z pecetem. Na tym procederze nie dosc, ze MS dzieki kinectowi nie sprzeda swojej konsoli to rowniez sprzedaż softu moze byc dosyc tragiczna. Równiez wysoce prawdopodobne jest, ze zlamanie kinecta przyczyni sie do wzrostu sprzedazy playstation 3 co juz zupełnie bedzie jakims paradoksem. Coś niesamowitego. Brawo Sony!
              • gecko97 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 21:04
                A na co ma wpływac współpraca kinecta z PC. To chyba trochę więcej nawet ludzi go kupi wiedząc że można z nim fajnie kombinowac. (moim zdaniem)
                • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 23:45
                  toc wlasnie o tym pisze. sprzeda sie wiecej kinectow ale sprzedazy xboxa oraz softu. Jezeli ktos mial tylko peceta i chcial sobie kupic konsole to kinect z pewnoscia zachecal do wybrania maszynki MS. W tej sytuacji taki ktos kupi kinecta to komputera gdzie mozliwosci jego wykorzystania sa tysiac razy wieksze a jako konsole wybierze ps3. Dlatego po raz enty pisze o smiesznosci calej sytuacji, w ktorej kinect bardziej pomaga Sony niz ps move.
                  • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 23:50
                    *sprzeda sie wiecej kinectow ale kosztem sprzedazy*
                    • gecko97 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 18:27
                      E... (krótkie) myślę, że kupią nie tylko po to żeby se tylko pokombinowac na kompie ale też wykorzystac go do tego do czego został stworzony - więc teorytycznie sprzedaż konsol nie spadnie (jak zawsze moim zdaniem) a poza tym - myślisz że przed kinectem Xboxy sprzedawały się jak ciepłe bułki?
            • Gość: dobrehehehe Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn IP: 82.160.25.* 23.11.10, 11:40
              PS move sprzedaje się bardzo dobrze natomiast kinect jedynie w USA
    • eduu Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 22:19
      proponuje wrócić do tematu katastrofalnej sprzedaży ps move a nie pisać o fenomenalnym sukcesie rewolucyjnego kinecta, tym będziemy się później zachwycać smile

Sony samo nie wiedziało do kogo ma trafić ich nowy sprzęt, dla casuali to samo co ich wii ale znacznie droższe, dla HC brak gier i niezadowalająca precyzja.
      Moi przyjaciele z KKW potwierdzają że nawet Japończycy się wypieli na ich własny produkt, jestem w szoku!
      • reven Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 22.11.10, 22:56
        Czuję, że powyższe argumenty odbijają Ci się od czoła, jakoś Twoja głowa nie chce ich przyjąć. Z kolei inne bardzo chcą wyjść, ale niestety nie mogą. Coś jest nie tak. Podobno to ma nawet jakąś nazwę.
        • razielus_2010 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 08:16
          Dobre reven. Dla mnie eduu i dc_gt to jedna i ta sama osoba. Podobnie argumentuje i pisze jakby miał misję społeczną do spełnienia chociaż nikt go o to nie prosił. Pewnie dlatego się nie atakują na wzajem. wink
          • legileg Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 09:30
            No i wypaplałeś... A było tak zabawnie.
            • razielus_2010 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 09:39
              smile Już nie mogłem dłużej się dłużej powstrzymać. wink
          • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 11:16
            hmmm, przyzwyczailem sie, ze istnieje grono osob, ktore probują kopiowac moj styl pisania, ktory wyrobilem sobie przez lata; na szczescie inteligencji, celnego komentarza i lekkosci piora nie da sie skopiowac dzięki czemu takie osobniki jak eduu na zawsze pozostaną moją nieudaną podróbką oraz parodią samego siebie.
            • screwdriver81 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 13:49
              styl to ty masz,inteligencji ,rzeczywiście,można pozazdrościć,celny komentarz jest ci nieznany, w kółko brzmi tak samo,sony brawo,xbox żal,a o lekkości pióra to chyba tylko czytałeś dawno temu,trolle tych cech nie posiadają a to przecież twój gatunek,nie wspominając już o mylnych tezach ,stronniczych pseudorecenzjach oraz negowaniach faktów które nie są tobie wygodne
            • ver Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 16:51
              "inteligencji, celnego komentarza i lekkosci piora nie da sie skopiowac"

kwiczę

Człowieku, nie umiesz sklecić zdania poprawną polszczyzną. postawić znaków interpunkcyjnych, a uargumentować wypowiedzi, a ty mówisz o lekkości pióra?! O celnym komentarzu?

Napisz, że to żart, kiepski troll, szydera taka, bo nie uwierzę...
              • ver Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 16:52
                ver napisał(a):

> "inteligencji, celnego komentarza i lekkosci piora nie da sie skopiowac"
                >
                > kwiczę
                >
                > Człowieku, nie umiesz sklecić zdania poprawną polszczyzną. postawić znaków inte
                > rpunkcyjnych, a uargumentować wypowiedzi, a ty mówisz o lekkości pióra?! O celn
                > ym komentarzu?
                >
                > Napisz, że to żart, kiepski troll, szydera taka, bo nie uwierzę...

*ani nie a

Królestwo za edycję postów.
              • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 17:26
                HAHAHAHAHAHA! Twój post rozłożył mnie na łopatki big_grin I Ty śmiesz pisać, ze nie umiem sklecic zdania po polsku i zarzucac mi brak znajomosci interpunkcji? Człowieku, stawiasz przecinek prawie po każdym słowie, kropke tam gdzie byc nie powinna, pisac po kropce z małej litery i w ogole caly Twoj komentarz z jezykiem polskim nie ma nic wspolnego. Naprawde trzeba sie bardzo postarac aby zrozumiec co napisales. Nie wystarczy do zdjecia załozyc sobie okularów i napisac w profilu o sobie, ze jest sie humanistą aby nim być.
                • gulip Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 18:02
                  chyba obserwacji życia erotycznego chomików syryjskich

nic dodać nic ująć
                • ver Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 21:17
                  Tak, z kropką się pomyliłem. Natomiast przecinki są tam, gdzie powinny być.

Niezależnie od kropki - to, co napisałem, pozostaje w mocy. A każdy twój post mnie w tym utwierdza. Ale cieszy mnie twoje dobre samopoczucie. smile

Trolluj sobie do woli, pisz więcej o lekkości pióra i celnych ripostach - świetnie Ci to idzie, naprawdę. I o inteligencji też pisz! Koniecznie!

Personalne wrzuty Ci daruję, widzę, że na wiele Cię nie stać.
                  • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 21:34
                    Kropka to mały pikuś. Ale z tymi przecinkami to daj sobie spokoj bo to strasznie razi w oczy. Nie mozesz dawac ich po każdym słowie. Znowu zrobiles ten sam błąd w zdaniu: "to, co napisałem, pozostaje w mocy." Pomijając fakt, ze to zdanie nie ma sensu to znowu niepotrzebnie wstawiles dwa przecinki. Takie zdanie powinno czytać się płynnie beż zadnej pauzy. I nie bierz tego wszystkiego personalnie bo widzę, ze jestes przewrazliwiony na swoim punkcie.
                    • ver Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 23:35
                      Zdanie powinno się czytać płynnie? I dlatego nie wstawiasz żadnych przecinków? Rażą Cię w oczy?
                      Padłem.

Dziękuję dobranoc, jutro wydrukuję sobie twojego posta.

Czytaj sobie jak chcesz, nie zrobiłem żadnego błędu, a przecinki są tam, gdzie być powinny.
                      A istnienie zdań wtrąconych jest Ci obce. I złożonych podrzędnie też.

Nie jestem przewrażliwiony, bo nie możesz mnie tknąć. Co najwyżej rozbawić swoją ignorancją, zadufaniem i przekonaniem o własnej nieomylności. I bawisz mnie setnie. A jednocześnie załamujesz.

PISZ WIĘCEJ! big_grinbig_grin Pamiętaj o lekkości pióra!
                      • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 07:49
                        Zapewniam cię, ze w dalszym ciągu bede pisał tylko zebys mi nie płakał pod każdym moim postem tak jak to robisz od wczoraj. I nie poprawiaj ludzi jesli sam nie opanowałes sztuki pisania w jezyku polskim. I jeszcze raz apaluję o mniej przecinków bo jak czytam Twoje posty to czuje się jak robot.
                        • ver Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 09:59
                          Nie mogę stawiać mniej przecinków, sztuka pisania w języku polskim tylu wymaga. Ale co może wiedzieć człowiek, który nie stawia przecinka przed "bo", bo go oczy bolą i czuje się jak robot. smile
                          Polecam lekturę: so.pwn.pl/zasady.php?id=629734

Oj, pisz pisz, jestem daleki od płaczu. big_grin Pisz więcej o "sztuce pisania w języku polskim" i stawiaj mniej przecinków, których ta sztuka wymaga. Powodzenia.

Ja już się usuwam w cień, zostałem zmiażdżony lekkością pióra i inteligencją oraz twą żelazną logiką, którą się chyba jeszcze nie chwaliłeś.
                          • dc_gt Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 11:35
                            Widzę, ze jednak wziales sobie moje uwagi do serca bo juz znacznie mniej stawiasz przecinków niż wcześniej jednak w dalszym ciągu jest daleko od perfekcji. Na przykład w tym zdaniu: Oj, pisz pisz, jestem daleki od płaczu. zamiast drugiego przecinka powinna byc kropka.
                • screwdriver81 Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 10:30
                  jedynie to można zadedykować dla dc_gt
    • cidrr Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 10:10
      serceKINECTserce - jedyna słuszna, rewolucyjna, nokautująca (oszukującą) konkurencję, niesamowita, magiczna,..., jest darem od Stwórcy,..., wspaniałe hardkorowe gry, w porównaniu do których gry na Move, których nie ma, gdyż jest ich "brak", mogą się chować,..., Kinect jest tak przyszłościowy, że nawet w NASA go hackują,..., niech żyje Microsoft!!!

• muminekk Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 09.12.10, 14:20
        cała prawda, Sony to tylko mistrzowie w ściemnianiu z cyferkami
    • oceanic815 Fight! 23.11.10, 17:07
      Pojedynek dwóch uber-super fanboymanów - Eduuuuuu kontra Dc_gt!!!!! Kto wygra?! Eduu czy dc? Kinect czy move?
      • kadinnui Re: Fight! 23.11.10, 20:01
        Jeden do drugiego powinien powiedzieć: "Dawaj na serwer"
        • reven Re: Fight! 23.11.10, 20:41
          Starcie gigantów.
    • ff_fan Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 23.11.10, 21:38
      Po przeczytaniu paru postow eduu i dc_gt stwierdzam ze jest wielce prawdopodobne ze to ta sama osoba... ale jaja jest ktos kto moze sprawdzic czy nie czasem nie loguja sie z tego samego IP?
    • dead.space Re: Sprzedaż PS Move poniżej oczekiwań, nic dziwn 24.11.10, 02:30
      Na poczatku byl SixAxis, potem DualShock3 i podobnie bedzie z Move, ciekawostka, taka sobie, wracamy do pada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka