04.03.11, 19:13
to co sie dzieje to jest po prostu żenada i skandal. mowi sie o tym a wy nic jak grochem ośćiane. Czy wy sobie ku... jaja robicie czy jest wam to na reke? polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9202636,Beta_Gears_of_War_3_rozpocznie_sie_25_kwietnia.html
Chodzi mi o multikonta. Przecież to jest jakiśżart! Jak usuniecie moj temat jak to sie działo z poprzednimi to tylko udowodnicie swoja wine. dlaczego nic z tyum nie zrobicie dlaczego?
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: Żenada 04.03.11, 19:57
      Popieram ktoś tu ma dużooo kont -.-"
    • radek.zaleski Re: Żenada 04.03.11, 19:58
      dzięki za informację, na przyszłość polecamy kontakt (at) polygamia (dot) .pl

loleki napisał(a):

> to co sie dzieje to jest po prostu żenada i skandal. mowi sie o tym a wy nic jak grochem ośćiane. Czy wy sobie ku... jaja robicie czy jest wam to na reke? polygamia.pl/Polygamia/1,107162,9202636,Beta_Gears_of_War_3_rozpocznie_sie_25_kwietnia.html
      > Chodzi mi o multikonta. Przecież to jest jakiśżart! Jak usuniecie moj temat ja
      > k to sie działo z poprzednimi to tylko udowodnicie swoja wine. dlaczego nic z
      > tyum nie zrobicie dlaczego?
      • loleki Re: Żenada 04.03.11, 20:06
        @radek ok sorry że troche sie uniosłem ale ostatnio stało sie to naprawde irytujące
        • radek.zaleski Re: Żenada 04.03.11, 21:35
          dawaj znać, w których tekstach to się pojawia. ja widziałem dosłownie kilka razy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka