kawira 09.04.11, 12:02 Hi, dziś Stardock wrzucił swój najnowszy flagowy tytuł za 20 baksów i w sumie chcę się dowiedzieć, czy ta gra jest już grywalna i jest sens kupować . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aryman222 Re: Elemental: War of Magic 09.04.11, 21:21 ups, jakoś pusto... Sławek dał taką recenzje tej grze, że nikt w to nie zagrał i skąd tu wziąć jakąś opinię? ----------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kawira Elemental: War of Magic 09.04.11, 22:40 No właśnie ;/....aż zaryzykowałem i kupiłem (wszak tylko 20 baksów). Całkiem stabilne i nawet przyjemnie się gra :p. Odpowiedz Link Zgłoś
ugryyy Re: Elemental: War of Magic 09.04.11, 23:07 kawira - skrobnij co nieco, jak się gra, jak będziesz miał czas Odpowiedz Link Zgłoś
mr.ktosiek Re: Elemental: War of Magic 09.04.11, 23:06 Daj znać za jakiś czas, czy to już dobra gra, czy jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawira Elemental: War of Magic 09.04.11, 23:16 Jutro przenołlajfię pół dnia i sklecę coś :p Odpowiedz Link Zgłoś
kentaczdis Re: Elemental: War of Magic 11.04.11, 23:13 Mam nadzieje, że dalej klecisz, bo bardzo jestem ciekawy czy gra jest warta poświęcenia jej czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pan_siepacz Re: Elemental: War of Magic 10.04.11, 02:18 Gra już jest połatana na tyle, że działa - problem w tym, że wciąż jest słabiutka. Polecam raczej poczekać na pierwszy dodatek (a właściwie samodzielną grę) Fallen Enchantress, zapowiada się nieźle. Inna sprawa że szykuje się pierwszy poważny patch z contentem (do tej pory tylko zmuszali grę do działania), który może trochę namieszać. Póki co Dominions 3 czy nawet Age of Wonders i Masters of Magic wciąż są dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kawira Elemental: War of Magic 10.04.11, 10:20 To już po jakichś dwóch godzinach grania stwierdzam, że AoW się akurat nie umywa . No a Dominions faktycznie jest bardzo dobry tylko dobija mnie w nim absolutny brak dyplomacji. Widać, że gra typowo pod multi Odpowiedz Link Zgłoś
caviez83 Re: Elemental: War of Magic 10.04.11, 12:49 Elemental War of magic w wersji 1.19 jest już naprawdę grywalny i wart polecenia. Fakt ma nadal błędy ale już można spokojnie grać. Taka właśnie powinna być wersja premierowa. W ogóle to nie ma żadnego zainteresowania tą grą w naszym kraju. Jedynie co znalazłem to wątek na tej stronie poświęconej civce forums.civ.org.pl/viewtopic.php?TopicID=8239 i tyle. Tam jak widać już ktoś też ostatnio kupił. Co do Dominions to był ok ale na dłuższą metę strasznie nudził + brak dyplomacji bardzo odrzucało. Elemental War of Magic dzisiaj oceniam tak na słabe 8/10 a w dniu premiery oceniłem na 4/10 . Gra na multi jest jeszcze lepsza! Bo AI jest już faktycznie mądrzejsze ale wiadomo z człowiekiem gra się zawsze inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś