Dodaj do ulubionych

Brytyjski Amazon

12.04.11, 15:14
Mam kilka pytań do graczy, którzy mieli już okazję kupywać gry z Amazona.
1. Czy do Super Saver Delivery (Ta darmowa przy zakupach > 25 funtów) zaliczają się wszystkie gry?
2. Jakie to ma znaczenie (poza cenowym) czy wybiorę, posługując się przykładem z dołu, opcję 'Buy new' za 44.89 czy jedno z tych '5 new' od 32.99?
3. Czy płatność kartą to jedyna możliwość?

img841.imageshack.us/img841/2045/baah.png (Wpadł mi w oko gdy zobaczyłem rating PEGI suspicious)
Obserwuj wątek
    • simplex Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 17:13
      xibron napisał(a):

> Mam kilka pytań do graczy, którzy mieli już okazję kupywać gry z Amazona.
      > 1. Czy do Super Saver Delivery (Ta darmowa przy zakupach > 25 funtów) zalic
      > zają się wszystkie gry?
      >
      Wszystkie sprzedawane przez Amazon.

> 2. Jakie to ma znaczenie (poza cenowym) czy wybiorę, posługując się przykładem
      > z dołu, opcję 'Buy new' za 44.89 czy jedno z tych '5 new' od 32.99?
      >
      Takie, że ci do Polski nie wyślą.
    • majkeld Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 18:27
      hi

> 2. Jakie to ma znaczenie (poza cenowym) czy wybiorę, posługując się przykładem
      > z dołu, opcję 'Buy new' za 44.89 czy jedno z tych '5 new' od 32.99?

te drugie to sa przedmioty wystawiane przez sprzedawcow, ktorzy maja konta w amazonie. nieprawda jest, ze nie wysla przedmiotu do polski - trzeba skontaktowac sie ze sprzedawca i zapytac.

> 3. Czy płatność kartą to jedyna możliwość?

w przypadku amazonu - tylko karta, sprzedawcy (jak ci o ktorych mowa wyzej) - bardzo czesto akceptuja platnosc paypalem.
      • simplex Re: Brytyjski Amazon 13.04.11, 11:50
        "nieprawda jest, ze nie wysla przedmiotu do polski - trzeba skontaktowac sie ze sprzedawca i zapytac. "

W/g amazonu nie wysyłają, a jak sie ktoś indywidualnie dogada, to jego korzyść wink
    • xibron Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 19:40
      No, to by było na tyle. Dzięki za odpowiedzi.
      • syc82pl Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 19:45
        Śmieszna sprawa, ale ja za przesyłkę nie płaciłem, jak kupowałem RDR, a za grę płaciłem coś koło 23 funtówsmile
        • syc82pl Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 20:14
          Swoją drogą Batman AA za 45 funtów? Woaahh
          • zarigani Re: Brytyjski Amazon 12.04.11, 21:36
            Faktycznie drogi jakiś... W polsce nawet można dostać za połowe tej ceny, jak nie taniej...
          • xibron Re: Brytyjski Amazon 13.04.11, 00:01
            Nic nie jest doskonałe. Ale z drugiej strony, najnowszego Prince of Persia mają za marne 7 funtów, a Alan to równie marne 10 funtów.
            • syc82pl Re: Brytyjski Amazon 13.04.11, 08:21
              xibron napisał(a):

> Nic nie jest doskonałe. Ale z drugiej strony, najnowszego Prince of Persia mają
              > za marne 7 funtów, a Alan to równie marne 10 funtów.

No, ale Batman AA z serii Classics też kosztuje 10 funtów..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka