Dodaj do ulubionych

Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer.

29.04.11, 20:38
Witam chciałbym was zapytać o tytuły najlepszych darmowych gier w jakie graliście, chodzi mi o rozbudowane (3d itp.) gry typu FPS/Strategia/symulacja itp. z trybem multiplayer.
PROSZĘ O NIE PODAWANIE GIER MMORPG.
Ja od siebie może dodam:
Strategia:
-Age of Empires: Online (Wiem nie wyszła jeszcze ale mam betę i jest naprawdę dobra)
Symulacja
-World of Tanks (Nie grałem ale kumple bardzo się wciągneli i grają już parę miesięcy)
Obserwuj wątek
    • enemcore Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 30.04.11, 00:27
      Battlefield Play4Free - FPS
      • blademaster_pl Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 30.04.11, 18:49
        Combat Arms - FPS
        Alliance of valiant arms - FPS.
        • fix_poland Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 30.04.11, 22:04
          Live For Speed nawet spoko gra ale tylko 3 auta i jeżeli chcesz więcej to ściągać trzeba jakieś licencje ze strony LFS i to tam płatne :p . Ale auta można podmieniać modami itd . Grafika porządna
    • lamcia Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 30.04.11, 22:23
      Quake Live!
    • bakanin Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 01.05.11, 19:24
      FPS - CrossFire,naprawdę świetny fps.Warto sprawdzić.
    • ringr Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 01.05.11, 19:35
      Team Fortress 2 wciąga jak bagno na długie godziny. Nie jestem tylko pewien, czy to już nie podchodzi pod MMORPG. uncertain
      • sasi1 Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 01.05.11, 23:00
        Kolegę wyżej zapraszam na kurs czytania ze zrozumieniem.
        Zaczytuję temat: "Najlepsze DARMOWE gry" - DARMOWE czyli takie za które się nie płaci.

Za resztę propozycji dziękuję i zapraszam do dodawania nowych( może coś innego niż FPS smile?).
      • sasi1 Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 01.05.11, 23:04
        I przepraszam jeszcze jedno a nawet dwa bo widzę że pan nie zna się za bardzo w tym temacie a się pan wypowiada a czego to ja nie znoszę. Więc tak:

MMO - Masive Multiplayer Online (chyba tak się pisze) - to znaczy mniej więcej tyle masa ludzi gra online jednocześnie(na tej samej mapie/świecie).
        RPG - Krótko - Gra fabularna (...)
        Więcej: WIKIPEDIA
    • shakal Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 02.05.11, 19:05
      Wiele modyfikacji na Sourcie, przykładowo Zombie Panic: Source, GoldenEye: Source, Half Life 2: Wars
    • soultimer MMO 02.05.11, 19:22
      No dobra, ale co z tego? Że MMORPG to już nie MMO? Przecież Massively Multiplayer Online Game to typ, a później dodajemy skrót, np. FPS, RTS, etc.
      • soultimer Re: MMO 02.05.11, 19:23
        Rozumiem też, że chcesz poznać opinie graczy z Polygamii? Bo jakbyś szukał dobrego MMO, to stron jest wiele - np. www.freemmogamer.com/

Powyżej nawet z podziałem na sekcje.
        • sasi1 Re: MMO 03.05.11, 14:04
          Kolejny kolega nie potrafi czytać ze zrozumieniem ?...
          Przeczytaj z 10 razy temat może zrozumiesz o co mi chodzi...
          Mogą być MMO ale nie RPG ponieważ rpg to większość syf i klony WOW-a który jak dla mnie jest słabą grą a jedyne mmorpg dla mnie "jadalne" to Lineage 2.
    • soultimer Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 03.05.11, 14:48
      Szczerze mówiąc chodziło mi po co komuś te nieco pokraczne wyjaśnienia:

"MMO - Masive Multiplayer Online (chyba tak się pisze) - to znaczy mniej więcej tyle masa ludzi gra online jednocześnie(na tej samej mapie/świecie).
      RPG - Krótko - Gra fabularna (...) "

Co zabrzmiało jakbyś oddzielał jedno od drugiego.

• soultimer Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 03.05.11, 14:49
        Ale nieważne, ogólnie wszystko jasne tongue_out
        • sasi1 Re: Najlepsze darmowe gry z trybem multiplayer. 05.05.11, 15:42
          A zna ktoś może jeszcze coś darmowego ale nie FPS ?? bo tego jest mnóstwo ale coś innego też by się przydało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka