12.05.11, 06:35
Mało gry w grze. Tak wyglądają pierwsze chwile w Brink.
youtu.be/DPmVs6d0pio
Obserwuj wątek
    • lagmanic Re: Brink 12.05.11, 13:48
      Nie do końca się zgadzam , z filmików wujka YouTube wynika ze gra jest dobra dość dużo się dzieje . Wiec nie ma co narzekać smile
      • sora_no_iro. Re: Brink 12.05.11, 16:04
        nie, ta gra nie jest dobra tongue_out
    • zwirz Re: Brink 12.05.11, 22:05
      Ta gra jest dobra tylko w multi. A mało gry w grze chodziło mi o mój filmik wink Że mało jest gameplay. Pierwsza misja z "singla" pojawi się jutro na moim kanale YT.

Ogólnie gra jest... Po czasie nudna. A jak nie masz zgranej ekipy to raczej będzie lipa. Gra w singlową kampanie nie ma sensu z botami (lepszy tryb Co-op). Szczególnie, że można grać przez tak zwany Direct Connect. Młodsi graczę mogą nie wiedzieć, ale jest to bezpośrednie połączenie z innym komputerem poprzez adres IP (baaardzo popularna opcja gry przez sieć np w Heroes 3). Graficznie gra jest przemiodna. Na PC w wysokiej rozdziałce z full ustawieniami - miód. Choć postacie są bardzo aż za bardzo podobne do siebie co boli. Na początku myślałem, że nie ma takich wielkich kafarów itd, ale są. Z czasem można zmienić typ budowy na Heavy (tank - wielki mięśniak, więcej HP, brak mobilności jak w przypadku medium), medium (standard - połączenie Heavy z Light, możliwość korzystania z umiejętności parkourowych) oraz budowa Light - idealna dla ludzi opierających grę na elementach parkouru (bardzo uproszczony).

Sama gra opiera się na tym, że każda plansza misja ma wyznaczone cele, które może wykonać konkretna klasa (np. żołnierz może wysadzić bramę, klasa Operation może hackować komputery czy sejfy). Ogólnie klasy są cztery: Żołnierz, Szpieg [Opeation], Inżynier i Medyk.... Oj może nie bede się rozpisywał aż tak bardzo wink Nie bede psuł wam recenzji którą na pewno wielu na Polygamii zobaczy. Ja swoje wrażenia opublikuje na YT za jakiś tydzień (trzeba się uwinąć z tym zanim Wiedźmin 2 przybędzie).
    • zwirz Re: Brink 13.05.11, 12:49
      Gameplay
      Częśc 1 pierwszej misji po stronie "Oporu"
      youtu.be/MkjzWYarZM0
      Dwie kolejne pojawią się niebawem
      • suchy_ Re: Brink 13.05.11, 13:22
        Czekam właśnie na jakąś recenzję, strasznie się na tę grę napaliłem, a nie chcę jej kupić w ciemno. Z tego, co widzę, to gra w multi wygląda tak samo jak w singlu? Te same zadania, te same mapy?
        • sora_no_iro. Re: Brink 13.05.11, 13:57
          oglądnij sobie ps3site tv na temat tej grytongue_out
          • zwirz Re: Brink 13.05.11, 14:19
            Autor na ps3site, czyli Zeatul bardzo się napalił na ta grę, choć nie wiedział o niej nic (warto słuchac podcastu Epic Fail) i się na niej przejechał. Każdy się na niej przejedzie, bo ta gra jest słaba niestety. Młócę w nią od trzech dni po 6-7h (trochę w singlu z idiotycznym AI, trochę online poprzez hamachi ze znajomymi) i gra jest okropnie słaba. Recenzja na ps3site prezentuje to co ja chciałem powiedzieco tej pozycji.

Splash Damage nie podołało i dało ciała na całej linii. Jakbym miał wróżyć to za parę miesięcy ludzie zapomną o tej pozycji.
            • ded Re: Brink 13.05.11, 14:42
              No niestety, poza specyficznym designem graficznym to nic nowatorskiego w tej grze nie widzę po 4 godzinach przegrania.
    • suchy_ Re: Brink 13.05.11, 15:28
      Można całkowicie wyłączyć auto-aim?
      • zwirz Re: Brink 13.05.11, 19:43
        Spróbuj poszperać w opcjach. Może będzie tam odpowiednia opcja.
        • suchy_ Re: Brink 13.05.11, 20:01
          No właśnie gry jeszcze nie mam. Przed zakupem chcę się o niej dowiedzieć wszystkiego smile
          • zwirz Re: Brink 15.05.11, 20:33
            Złe podejście.

poza tym znalazłem ciekawą opinie Splash Damage tnij.org/lt8e - artykuł napisany na podstawie newsa z Destructoida. SD narzeka, że mniejsze gry się nie przebijają... No sorry panowie, jak tworzycie grę, uśmiercacie ją na coś koło roku, później nagle się budzicie, zalewacie ludzi piękną gadką i filmikami a sama gra nudzi się po około 24-30h grania to chyba coś nie tak jest z wami a nie z produktem.
            • suchy_ Re: Brink 20.05.11, 15:23
              Czy w tej grze występują serwery dedykowane? Czy każda rozgrywka jest hostowana przez pierwszą osobę, która rozpocznie mecz? Niby przy łączeniu do rozgrywki jest napis "Joining session" ale zdarza się, że jak już mnie połączy to jestem sam na serwerze z botami. Znaczy to, że ja w tym momencie jestem hostem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka