Dodaj do ulubionych

Mam problem.

13.06.11, 16:32
Niedługo mam urodziny i mam dylemat gdyż niektórzy pytają mnie co chcę na urodziny,
a ja nie mam żadnych ciekawych pomysłów.
Ostatnio nie wychodziły żadne ciekawe książki ani filmy.
A jeśli chodzi o gry to jestem ograniczony gdyż mam komputer macintosha.
Prosiłbym o pomoc w wybraniu jakiegoś prezentu prezent najlepiej gry.
Za podpowiedź z góry dziękuję!
prezentprezentprezent
Obserwuj wątek
    • pawlo033 Re: Mam problem. 13.06.11, 17:46
      np. Starcraft 2 świetna gra i wyszła na maca. Jak lubisz managery to football manager, ale to specyficzna nisza graczy.
    • kattoo Re: Mam problem. 13.06.11, 17:54
      Nie wiem... może chińczyka? suspicious

A tak poważnie - na Mac Os X wychodzi, wbrew pozorom, całkiem sporo gier:
      - Assassin's Creed: Brotherhood (w tym roku);
      - Cities in Motion;
      - Dragon Age II;
      - Diablo III (jak wyjdzie - będzie wersja na Mac'a)
      - Europa Universalis III (i dodatki);
      i tak dalej ... (proponuję sortować po release date, aby wychwycić wszystkie nowości).
    • arachnos83 Re: Mam problem. 13.06.11, 18:55
      Portal 2<br />deathspank<br />civilisation v<br />amnesia the dark descent - jak lubisz coś dziwnego i strasznego

• jabbur bootcamp 13.06.11, 19:06
      i tyle w temacie
    • kds71 Re: Mam problem. 13.06.11, 19:08
      Na Steamie też jest trochę gier na Maca: store.steampowered.com/browse/mac/
    • gracz010 Re: Mam problem. 13.06.11, 19:22
      yyyyyyyyyy,a co za problem zainstalowac windowsa z boot campa? o_O. Leopard juz chyba ma nawet wgranego na wirtualnej maszynie.
    • roger-predator Re: Mam problem. 13.06.11, 20:47
      Pełnym sercem polecam Ci albo PORTAL 2, albo jego poprzednika wraz z pakietem THE ORANGE BOX. Jeżeli nie grałeś w HALF-LIFE 2, oraz jego epizody, pierwszego PORTALa oraz (dla mnie najważniejsze) TEAM FORTRESS 2 to ten zakup będzie dla Ciebie najlepszym prezentem. Fakt faktem, że podane gry mają już kilka lat i nie są 'pierwszej świeżości", ale zapewniają dziesiątki, jeżeli nie setki godzin wyśmienitej zabawy. W szczególności TEAM FORTRESS 2.
    • bajt6 Re: Mam problem. 13.06.11, 21:30
      starcraft 2, minecraft
    • gorion103 minecraft 14.06.11, 01:12
      minecraft
    • michgre82 A może kup PCta albo konsolę? 14.06.11, 08:26
      Serio- serio. Jeśli stać cię na luksus amajzingu Maca to kup sobie PCta to grania albo konsolę. Będzie na prawdę dużo lepiej. Większy wybór gier, lepsza grafika, więcej opcji akcesoriów itd.

Chyba że chodzi o granie przenośne - ale tu znowu problem, bo mac z odpalonym Starcraftem może Ci wypalić dziurę w biurku...
    • maladict Re: Mam problem. 14.06.11, 09:21
      Raz próbowałem grać na maku. ADOM chodził w miarę płynnie i bez szkód dla grafiki.
    • adderam Re: Mam problem. 14.06.11, 13:39
      Na Maca polecam polską grę Two Worlds II, gra ma pełne wsparcie dla komputerów klasy MAC. Dodatkowo gra powinna już być trochę tańsza niż w dniu premiery.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka