wujekstanek 10.01.12, 23:54 Siema, tak jak w temacie - potrzeba mi sprawdzonego headsetu który na pewno zadziała na PS3 i który będę mógł też podłączyć do kompa i rozmawiać przez Skype. Kieruje się głównie ceną. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singularity Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 00:34 wireless stereo headset ps3: 399zł dedykowany do ps3, zgodny też z pc, bez kabla, sygnał "idzie" z nadajnika usb Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 00:40 Łooooo matko, a do 150 zł coś kupię ? Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 02:02 Każde słuchawki z mikrofonem na jacka + karta dźwiękowa USB za 3zł z allegro. Ja gram tak na PS3. Mikrofon prowadzę do PS3 przez kartę dźwiękową USB, słuchawki do gniazda słuchawkowego w TV i śluz - słyszę zarówno graczy, jak i dźwięki z gry w słuchawkach Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 02:35 kazdy headset z wejsciem usb. Jak masz watpliwosci, kup najtansze logitechy, okolo 80 pln i daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 02:36 ah sorry, tak nie bedziesz mial jednak w sluchawkach dzwieku z gry - zrob tak, jak radzi riveriet. Mozesz tez zamiast p;odlaczac do tv kupic przejsciowke i podpiac z tylu konsoli przez wyjscie av. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 10:30 Osobiście nie muszę mieć dźwięku w szłuchawkach - wystarczy mi takie rozwiązanie jakie było w X360 - czyli dzwiek z gry idzie z tv, a komunikacja z innymi przez headset, dlatego opcja na 1 ucho jest jak najbardziej wskazana. Te z Logiteha działają na bank z PS3? Odpowiedz Link Zgłoś
angh Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 16:13 na bank, sprawdzalem 4 rozne sluchawki usb i dzialaja bez problemow. Ja wlasnie tak ich uzywam - headset do komunikacji a dzwiek idzie przez tv - z tym, ze mam sluchawki podpiete przez karte dzwiekowa usb, bo byly na jacka'ach - ale dla sprawdzenia podlaczalem normalne logitechy i jakies creativy tez, nie ma problemu. Jezeli sluchawki maja wejscie usb to beda dzialac na ps3 - chyba ze trafisz na jakis fikusny wynalazek. To samo z bezprzewodowymi, jezeli jest tam standardowe usb. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 10:44 Przewodowy czy bezprzewodowy? Jesli bezprzewodowy, to dowolny headset na bluetooth - bedzie dzialal na PC z donglem BT na USB ktory mozna kupić za kilka złotych na allegro. Jeśli przewodowy, to jakikolwiek headset na USB, ja mam headset logitecha dołączanego do gry SOCOM3 z PS2. Dziala idealne na ps3 i pc Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 10:49 allegro.pl/socom-ii-us-navy-seals-sluchawki-ps2-i2037909828.html Ja kupilem kieyds cos takiego tylko dla headseta - dalem 19zl z odbiorem osobistym Odpowiedz Link Zgłoś
wujekstanek Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 11:02 Bezprzewodowy, o ile na PC kabel to nie problem, o tyle grając na konsoli wkurzają mnie dodatkowe kable Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 14:49 W takim razie nie ma sensu kupować czegoś innego niż oryginalny headset Sony za te +/- 150 zł. Tańsze headsety pokroju Nokii czy Jabry można od razu skreślić. Zbierają więcej trzasków i szumów niż głosu. Jeśli ktoś zaprzeczy, to chyba nigdy nie słyszał osoby korzystającej z takiego headseta. Ja mam paru znajomych z takimi wynalazkami i niekiedy trudno ich zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
wasik Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 15:41 A ma ktoś pojęcie jak podłączyć Headset Sony pod PC z Windows 7? Bo nie chcę cholerstwa wykryć nawet po sparowaniu (albo nie wie co to za sprzęt). Odpowiedz Link Zgłoś
rivriet Re: Headset dla PS3 i Skype 11.01.12, 16:00 Potrzebujesz oprogramowania typu BlueSoleil. Odpowiedz Link Zgłoś
wasik Re: Headset dla PS3 i Skype 12.01.12, 02:41 Ale wtedy będę słyszał oddzielnie głosy rozmowy w HeadSet'cie, a oddzielnie dźwięki w głośnikach? Odpowiedz Link Zgłoś
pirolityk Re: Headset dla PS3 i Skype 13.01.12, 04:54 Akurat jestem "na czasie". Okazało się, że przy korzystaniu ze słuchawki Nokii BH-104 (najtańszej w momencie zakupy) kolega po drugiej stronie słyszy nie tylko mój głos, ale również różnego rodzaju szumy, trzaski i echa. Inna sprawa, że jego Gioteck EX-01 od pierwszego dnia działał tylko gdy był podłączony kablem usb do konsoli. Sam jestem zainteresowany takimi modelami i takie bym Ci podsunął do rozważenia: Jabra Easycall Plantronics M100 Sony-Ericsson MW600 Samsung HM3600 Oryginalny headset Sony. Odpowiedz Link Zgłoś
lurtz88 Re: Headset dla PS3 i Skype 13.01.12, 08:51 Witam Serdecznie! Ja natomiast chciałbym się Was spytać czy headset Sony, będę mógł wykorzystać go także w rozmowach przez telefon komórkowy jako "zestaw słuchawkowy". Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
rofael Re: Headset dla PS3 i Skype 11.02.12, 15:37 Może ktoś mi powiedzieć/napisać gdzie można kupić oficjalny sony wireless headset 7.1. Bo na allegro jest, ale czy są jakiś sklepy wysyłkowe lub coś w tym stylu. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
rofael Re: Headset dla PS3 i Skype 11.02.12, 22:03 Sprawdziłem są, dzięki za info, może jutro zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś