Dodaj do ulubionych

Wasze Propozycje

07.02.12, 22:08
Jesteśmy otwarci na wszelkie wasze propozycje. Jezeli bedziemy w stanie sie nimi zająć zostaną podjęte dzialanie, jeśli nie uzasadnie swoją wypowiedz
Obserwuj wątek
    • paulinea Re: Wasze Propozycje 07.02.12, 22:23
      Tryb kreatywny?
    • marcinoz97 Re: Wasze Propozycje 12.02.12, 19:35
      Ja mam propozycję: zróbmy serwer hardcore big_grin. Śmierć = ban na kilka dni (3-5).

Może brzmi to głupio, ale zabawa jest naprawdę przednia (ten strach, że ktoś cię zaraz nie zabije...). Tylko trzeba by było udoskonalić idee kilku innych serwerów, na których grałem, np. dać początkowy eq (skromne, kamienny miecz, 16 desek, 32 cobbla), ochrona dla początkujących graczy (na innych serwerach jest tak, że idziesz z pustym ekwipunkiem, a tu wyskakuje ci koleś w full diamentowej zbroi, śmierć na miejscu), no i strefa non-pvp na jakieś 200 kratek w każdą stronę od spawnu. Cuboidy za opłatą, a tak to teren niezabezpieczony (oprócz tego wokół spawnu). Co o tym sądzicie? Tylko że to wiązałoby się chyba ze zmianą całego serwera, bo osobna mapa nie ma sensu.
      • slawus Re: Wasze Propozycje 12.02.12, 21:34
        Raczej nie jesteśmy tym xainteresowani minecraft.pl ma już tego typu serwer lepiej bylo by sie wyróżnić aktualnie zajmuje sie mapa 4fun bedzie tam pilka nozna i wiele wiecej smile
        • marcinoz97 Re: Wasze Propozycje 13.02.12, 15:43
          A mógłbyś mi podać jego adres? Szukałem, szukałem nie znalazłem smile
          • slawus Re: Wasze Propozycje 14.02.12, 14:14
            Rolecraft.pl
    • marcinoz97 Re: Wasze Propozycje 16.02.12, 13:11
      Dobra, mam jeszcze jedną propozycję: zmiana napisu polygamia.pl na polycraft.pl (w końcu tak się nasz serwer nazywa, nie?), a nad tym dać np. "witamy na". A polygamia.pl
      można dać na przeciwko, i dodać napis "zapraszamy na".
      • slawus Re: Wasze Propozycje 16.02.12, 19:44
        Hmm pytanie teraz do revena czy mógłby mi wygenerwoać taki sam napis co jest na stronie internetowej tylko z poly craft?
        • reven Re: Wasze Propozycje 23.02.12, 21:56
          Nie mamy czcionki, więc chyba odpada :<
    • clarkson00 Re: Wasze Propozycje 22.02.12, 12:54
      nie można na serwerze używać dynamitu? nawet w kopalniach?
      • bru2s Re: Wasze Propozycje 22.02.12, 21:06
        Nawet bo znajdzie się jeden z drugim co server scrachują

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka