robson939 04.03.12, 21:42 Powiedzmy, że myślę nad zakupem PSP. W jakie gry warto jeszcze zagrać na tej 7letniej konsolce? PS: Czy brak WIFI w PSP Street jest strasznym problemem czy można się bez niego obejść? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mcklop Re: PSP- w co warto zagrać? 05.03.12, 02:45 Ja przez cały czas użytkowania PSP-1000 nie miałem WiFi w domu i nie przeszkadzało mi to, więc na pewno na się przeżyć. Z gier polecam oba God of War, GTA LCS i VC + obowiązkowe moim zdaniem Chinatown Wars. Są dwie części Burnouta, jest Daxter, Dwa Tekkeny, stosy jrpegów i jeszcze masa gier, które w tej chwili nie przychodzą mi do głowy. PSP ma na prawdę masę tytułów, w które warto zagrać, Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: PSP- w co warto zagrać? 05.03.12, 03:12 Monster Hunter Freedom Unite - i o ile nie cierpisz na nadmiar wolnego czasu rok z głowy gwarantowany :] Odpowiedz Link Zgłoś
uzeq Re: PSP- w co warto zagrać? 17.03.12, 16:37 Wifi jest potrzebne praktycznie tylko do przegladania neta i ściągania rzeczy z PSS (ale to można zrobic z poziomu PC) Co do gier, to oprócz tych wymienionych przez kolegów polecam Kingdom Hearts Birth By Sleep, Patapony, Loco Roco, Lumines i maaaaaasa jRPG (kilka tytułów z serii Final Fatasy) Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: PSP- w co warto zagrać? 17.03.12, 17:39 Do siebie dorzucę Phantasy Star Portable 2 (nie warto interesować się częścią pierwszą). Ja dużo o dziwo miłego czasu spędziłem z Gran Turismo na PSP Odpowiedz Link Zgłoś
royorbison kilka tytułów ode mnie 17.03.12, 19:27 -jeanne darc ( świetny bardzo wciągający taktyczny rpg) -mgs peace walker ( co tu dużo gadać) -dead head fred (odjechana ale świetna gra) -death jr 1 i 2 (platformer ) -harvest moon hero of leaf valley jest trochę fajnych gier niekoniecznie tych mocno rozreklamowanych Odpowiedz Link Zgłoś
bigbird Re: PSP- w co warto zagrać? 17.03.12, 20:03 oprócz tego co już napisane od siebie dodam: Killzone: Liberation Silent Hill: Shattered Memories Outrun 2006: Coast 2 Coast Def Jam FFNY: The Takeover Odpowiedz Link Zgłoś
makov Re: PSP- w co warto zagrać? 17.03.12, 23:24 Persona 3 portable. Bardzo dobry jrpg z ciekawą historią i postaciami. Odpowiedz Link Zgłoś
google Re: PSP- w co warto zagrać? 18.03.12, 13:59 PINBALL HALL OF FAME WILLIAMS i ten drugi tego samego producenta - najwięcej czasu spędzonego przy psp Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: PSP- w co warto zagrać? 20.03.12, 07:43 Na pewno w obie części God of War - najładniejsze gry na PSP.<br /> Na pewno kultowe Lumines i Locoroco. Te gry mam od kupna PSP i ciągle do nich wracam. Patapony są fajne, ale mi jakimś czasie w końcu się znudziły i już nie gram w nie wcale. Ale fakt faktem, że w jedne wakacje grałem głównie w nie, na pewno warto sprawdzić Ponoć jest na tej konsolce masa jrpgów nie wiem, bo spróbowałem FF2, FF4, FF Tactics i żadna mnie nie wciągnęła, pograłem chwilę i allegro... crpgi uwielbiam, a tu jakoś nie podeszło mi nic. Warto sobie zobaczyć GTA Chinatown Wars, mam kupione z PSNu, pograłem chwilę i jak to gta - powtarzalność mnie znudziła. Jednak gra wykonana jest mistrzowsko, ma fajny gameplay - jak lubisz GTA to obowiązkowo. Ze ścigałek mam Ridge Racera 2 i Mitorstorm Arctic Edge, obie gry mogę polecić, gra się bardzo fajnie. Natomiast nie mogę polecić Gran Turismo, miałem i sprzedałem, imho w GT nie da się grać na tym grzybku. I na koniec gra, w którą chyba najwięcej grałem na PSP: Pixel Junk Monsters. Genialny śliczny tower defence - idealny na taką małą konsolkę. Odpowiedz Link Zgłoś