Dodaj do ulubionych

[Sprzedam] Amiga CD32 + gra Superfrog

19.04.12, 11:18
Witam!

Mam do sprzedania konsole AMIGA CD32. Jestem pierwszym wlascicielem. Sprzet wyprodukowany w 1993, uzywany gdzies do 1996 a pozniej zapomniany. Konsola jest w 100% sprawna. Mam do niej 1 oryginalna gre "Superfrog". Plytka gry bez pudelka i porysowana ale nie ma to najmniejszego wplywu na gre (nic sie nie zacina itp. gra sie jak na nowce). Posiadam do niej pada jednak dorzucam go do niej jako uszkodzony. Nie dziala kierunek do gory. Jak nie bedzie zainteresowanych wystawie aukcje allegro. Pozniej dorzuce jakies zdjecia moze nawet filmik. Pytania zadawajcie na maila sharpmarvin@gmail.com
Obserwuj wątek
    • gambit6 Aukcja 19.04.12, 20:47
      Jak by ktos byl zainteresowany to TUTAJ macie aukcje allegro, a TUTAJ wideo z odpalonej na mojej amidze gry Superfrog
      • zenekryba Re: Aukcja 21.04.12, 14:53
        No widze jest 100 chetnych do kupna HAHAHAHAA , lepiej emulator odpalic w wysokiej rozdzielczosci i pograc niz na zapsutym dzojstiku hehehehhahahaahaha
    • gambit6 Re: [Sprzedam] Amiga CD32 + gra Superfrog 19.04.12, 20:52
      Aha i okazalo sie ze pad dziala ale mimo wszystko zainteresowanych prosze o zakladanie ze jest uszkodzony.
    • Gość: nie Re: [Sprzedam] Amiga CD32 + gra Superfrog IP: *.net.stream.pl 19.04.12, 22:16
      nie kupuje
    • zenekryba Re: [Sprzedam] Amiga CD32 + gra Superfrog 20.04.12, 14:51
      Z psychiatryka wyszedles czy co ? 200 zl za to cos ? jak zmiejszysz cene do 20 zl to mozna pogadac .
      • Gość: Spideros Re: [Sprzedam] Amiga CD32 + gra Superfrog IP: *.1-2.cable.virginmedia.com 20.04.12, 16:52
        @zenekryba

Polecam ci wpierw zaznajomic sie z cenami Zamiast pisac brednie i kogos obrazac...Nie znasz cen to sie nie wypowiadasz i zamknij sie w swoim swiecie Konsol i PCta a nie wtracasz sie w tematy o ktorych nie masz pojecia. Dla twojej informacji za to cos on kupi sobie byle jaka konsole obecnej generacji z palcem w d..Wiem bo sam sprzedalem odstatnio swoja Amige 1200 za ponad 600zl <lol>
    • gambit6 -_- 21.04.12, 11:22
      Jaki z ciebie ignorant! Rozeznales sie chociaz po ile chodzi ta konsola czy odrazu wyj*bales ze swoim glupkowatym komentarzem gimbusie? Pewnie wyznacznikiem ceny dla ciebie jest grafa co?
      • przemopdx Re: -_- 21.04.12, 12:43
        @gambit6,

Wydaje mi się, że powinieneś zmienić dział z Amiga -> Osprzęt na Amiga -> Komputery, więcej wyświetleń powinieneś mieć oraz potencjanych kupujących. smile

Swoją drogą, gdybym miał kasę sam bym się szarpnął na tą Ami, nie szkoda Tobie jej sprzedawać? smile
        • gambit6 Re: -_- 21.04.12, 12:54
          Troche szkoda, fakt, kawalek dziecinstwa z nia spedzilem. Najlepsze jest to ze nie gralem w gre superfrog od 1996 roku a dalej pamietam gdzie sa tajne przejscia itp smile Ale zbieram na tablet dla dziewczyny, sa rzeczy wazne i wazniejsze ;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka