mrxanger9 22.10.13, 19:05 www.youtube.com/watch?v=ERoC9Q2MX88 4 minuta 8 sekunda Nie mam nic więcej do powiedzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bid Re: Odbiorca PGA 22.10.13, 19:24 Bande gimbusów przeciągnął Rock, więc nie dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
don__ Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 10:06 o mój boshe - nie wiedzieli kto to Kosa! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! helpunku! Odpowiedz Link Zgłoś
mrxanger9 Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 14:59 derpster napisał(a): > @mrxanger9 > ale o co chodzi? O to kto jest targetem PGA Odpowiedz Link Zgłoś
derpster Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 17:32 Podejrzewam, że gracze. Naprawdę prosiłbym o klarowniejsze przybliżenie problemu z powodu którego otworzyłeś temat. Czwarta minuta i ósma sekunda nic mi nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
elementalista Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 12:35 Wszędzie znajdzie fangirls jakiś youtuberów, Konradzie. Odbiorcą PGA miał być po prostu polski gracz, poważniejsi gracze dostali ZTG, reszta byle jakie targi. Miną lata zanim PGA staną się polską wersją E3 czy Gamescomu. Na razie to wygląda jak zlot jakiś. Niby profesjonalnie, niby mocne stanowisko na polskim rynku, ale sama impreza kpina. Dla youtuberów to chwila żeby się wybić ponad youtube'a i pobyć celebrytami poza internetem. Odpowiedz Link Zgłoś
mrxanger9 Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 15:03 Mimo wszystko to przykre, że targi growe w polsce to póki co kilka stanowisk rodem z saturna czy innego media marktu i konferencje youtuberów, którzy tradycyjnie pieprzą niesamowite głupoty przy aplauzie swoich niezwykle inteligentnych fanów Odpowiedz Link Zgłoś
rafi80 Re: Odbiorca PGA 23.10.13, 20:29 Jak rozumiem nie byłeś na PGA bo wypisujesz totalne bzduzy. Odpowiedz Link Zgłoś