skarian 31.12.13, 17:31 Witam mam pytanie jak zagrać w the walking dead chodzi o część 1 na padzie od xboxa mam win 8 i wiem że można bo wonziu kiedyś grał i tu moje jak zrobić żeby grać na padzie w the walking dead ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
finear Re: The Walking dead pad 31.12.13, 18:21 na win8 raczej nie zagrasz z padem Odpowiedz Link Zgłoś
finear Re: The Walking dead pad 31.12.13, 18:45 bo są problemy z kompatybilnością Odpowiedz Link Zgłoś
skarian Re: The Walking dead pad 31.12.13, 18:48 czyli nic nie da się zrobić bo tak się cieszyłem że pogram po dziś mi pad przyszedł ;d smutek i żal Odpowiedz Link Zgłoś
skarian Re: The Walking dead pad 31.12.13, 19:02 finear napisał(a): > bo są problemy z kompatybilnością nie wiem czy to prawda bo pisałem z innym gościem i jemu na win 8 działał Odpowiedz Link Zgłoś
maxan Re: The Walking dead pad 01.01.14, 20:02 jak nie dziala jak działa sterowniki, podpinasz pada i grasz proste co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
boogiesmeister Re: The Walking dead pad 01.01.14, 12:51 wystarczy zainstalowac sterownik i podłączyć pada lub odbiornik radiowy do usb. Wtedy pozostaje odpalić grę i jak tylko wykonasz jakiekolwiek dzialanie padem, gra to wykryje i zacznie pokazywac podpowiedzi dla pada zamiast klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś