pipsreview
05.04.14, 00:44
Witam, czekam na bundle packi PS4 z PSV lecz jeżeli takie do końca roku się nie pojawią to wtedy kupię samo PS4 z jakimś ciekawym zestawem. Powiedzmy że za miesiąc/dwa pojawi się gra w PS+ dla PS4 która mnie zainteresuje, biegnę do sklepu kupić 3 miesiące plusa w pudełku gdyż nie posiadam odpowiedniego konta internetowego. Czy istnieje jakaś opcja zaklepania sobie tych gier z plusa które mnie w danym miesiącu interesują? Wciąż posiadam PS3 więc to na nim mógłbym załadować swoje konto i przerobić je na plusa, rozmyślam również nad sprzedaniem PS3 gdyż jest jeszcze w cenie i czy wtedy ewentualnie mógłbym załadować plusa poprzez stronę internetową, Sony posiada sklep do którego wejdę z poziomu PC? Zależy mi na odpowiednim przygotowaniu się i gdy zakupię PS4 było by miło posiadać jakieś gry na starcie, wydaje mi się że NFS:Rivals czy Infamous: SS to tylko kwestia czasu, po roku możliwe że te gry znajdziemy w plusie.
Kolejna sprawa nad którą się zastanawiam, kupując dwa doładowania PS+ każdy na rok czasu, jest oczywiście opcja użycia kodów jeden po drugim by posiadać PS+ na okres dwóch lat?
Kolejna rzecz o którą już pytałem ale wolę się upewnić, tak jak mówiłem nie posiadam odpowiedniego konta internetowego by przypisać go do konta PSN i z tego co się orientuję to kupując PS+ bezpośrednio ze sklepu wymaga ono przypisanej karty do konta gdyż sama usługa pełni rolę subskrypcji, ze zdrapką PS+ podobno tego problemu nie ma ale czy coś w tej kwestii aby się na pewno nie zmieniło?