kalkos 02.08.05, 17:54 uwaga dluugo sie laduje: www.pinheadgames.com/betatest.htm haslo: fishtie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babushka33 Re: grey fedora 02.08.05, 20:12 Mam już pare przedmiotów. Byłam w biurze, zrobiłam kukiełkę, kupiłam gazetę, mam jakąś kartę od dziadka, u wąsatego Chińczyka mam żarówkę i jakąś figurkę i nie wiem co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: grey fedora 03.08.05, 21:34 a ja niestety muszę czekać do 31 sierpnia na pełna wersję! Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 03.08.05, 23:08 A przepraszam za może głupie pytanie, dlaczego musicie czekać? A tak właściwie, czy ktoś w to gra? Bo nie wiem, czy w mojej grze nie ma błędu. W pokoju detektywa jak wszystko "obmacuję", wyskakuje mi jakiś napis o śwince, ale zaraz znika i nic nie mogę zrobić. A na półce stoi świnka, ale nie jest aktywna. Czy to przeszkodzi mi w grze? Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: grey fedora 03.08.05, 23:30 To ciekawe, bo wczoraj pozbierałam kilka rzeczy, byłam na miejscu zbrodni itd., a dzisiaj pokazała się strona z wiadomością, że oficjalne otwarcie będzie 31 sierpnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: grey fedora 05.08.05, 18:52 skończyli testowanie wersji beta, ot, co Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: grey fedora 05.08.05, 19:35 no niestety wersja beta. przepraszam, ale nigdy wlasciwie nie przechodze przez gre zanim podam link na forum. duzo przyjemniej jest przechodzic grupowo Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 01.09.05, 00:11 Podciągam temat, bo już działa nowa wersja. Przeszłam spory kawałek, ale w barze się zatrzymałam i nie wiem co dalej. Jak ktoś dojdzie do baru, niech się melduje Liczę na was. Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: grey fedora 01.09.05, 00:40 www.otterarchives.com/bounty2/bounty2.html Znalazłam inny, bo tamten mi nie działał. Jutro zaczynam. Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: grey fedora 01.09.05, 01:11 zapowiada sie swietnie i mam nadzieje, ze juz nie bedzie zabijania.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: grey fedora 01.09.05, 10:10 no pieknie. i to akurat, kiedy nie mam ani chwili czasu. przechodzcie prosze w zwolnionym tempie Odpowiedz Link Zgłoś
rosa_canina Re: grey fedora 01.09.05, 22:50 kalkos, mam dokladnie to samo. caly tydzien byla pustynia, a gdy ja cierpie na niedobor czasu prosze jak sie gry wysypaly... Odpowiedz Link Zgłoś
1oo Re: grey fedora 01.09.05, 23:29 babushka, idź dzielnie, samodzielnie, a my Cię potem wykorzystamy niecnie Ja dzisiaj odpoczywam, układanka w pewnej grze mnie wkurzyła troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 02.09.05, 12:16 Szłam, ale doszłam do baru i tam kiszka. Powinna się akcja posunąć a tu nic. Szukałam podpowiedzi na angielskim forum, tam tez ktoś miał taki problem. Niestety nie znam zbyt dobrze angielskiego, więc się nie doczytałam. Czekam więc, aż ktoś dojdzie do tego moment, bo nie wiem, czy coś źle zrobiłam a nie chce mi się zaczynac od początku. A wspomniana przez Ciebie układanka, też mnie wkurzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
nguyet Re: grey fedora 05.09.05, 14:49 jak odwrocic uwage dziadka i zabrac od niego kartke z adresem? tu utknelam Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 05.09.05, 21:46 Od Chińczyka w sklepie obok weź żarówkę i takie coś (nie wiem co to). Od dziadka dostajesz taką kartę. Potraktuj kartę tym czymś od Chińczyka i podaj dziadkowi.Potem poproś żeby oddał. Jak spyta o nazwisko, podaj Nick Tronty. Na karcie którą odda powinien pojawić się poszukiwany adres. Nie wiem, czy coś nie pokręciłam, ale spróbuj jakoś tak pokombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
nguyet Re: grey fedora 05.09.05, 22:38 bylam u bogacza, wzielam posag...bylam w barze i mnie zlapali..ktos szedl dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 06.09.05, 11:52 A ja mam problem. Po wejściu do baru rozmawiam z siedzącym facetem i po tej rozmowie ktoś chyba powinien mnie złapać, ale nie dzieje się nic. Z angielskiego forum wiem, że inni też mieli ten problem. Czy robiłaś coś specjalnego po tej rozmowie. A w gre grałas on line, czy ładowałas najpierw całą? Chyba będę musiała zacząć grać jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
nguyet Re: grey fedora 06.09.05, 12:28 a bylas w domu bogacza? i zabralas ze soba szukanego obiektu? gralam online Odpowiedz Link Zgłoś
babushka33 Re: grey fedora 06.09.05, 12:36 Udało się, skończyłam. Ale musiałam zaczynać jeszcze raz. Widocznie w mojej wersji było coś nie tak, bo jak grałam drugi raz, to pokazały mi się animacje, których wcześniej nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś