anulcik 13.03.06, 18:27 nie resetujcie kompa podczas instalacji!!! szukajcie innego rozwiazania. nie resetujcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c.kapturek Re: LUDZIE!!! 13.03.06, 23:30 nom każdy reset niszczy co raz bardziej kochany dysczek;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik a co najwazniejsze 14.03.06, 08:35 podczas instalacji kopiuja sie rozne pliczki na nasaz dysk. jedne do folderu, ktory podalismy (np. the sims 2), inne do folderow systemowych, i w rozne miejsca, o ktorych nie macie pojecia no i teraz instalacja doszla prawie do konca, czyli wiekszosc tych plikow sie skopiowala. gdy teraz komp sie zresetuje - instalacja zostaje przerwana. brakuje plikow, ktore mialy sie jeszcze dokopiowac. jezeli uda sie w tym momencie komus grac, to swietnie - ma farta. jezeli akurat w tym momencie miala byc aktualizacja: stare pliki, ktore byly wczesniej instalowane (np. przy poprzednim dodatku) nie pasuja do nowego i musza byc zamienione na nowsze wersje. to tak jakbyscie pisali cos w wordzie. otwieracie stary plik, w ktorym cos jest napisane i chcecie cos dopisac, ale nie zapiszecie zmian! czyli pozostaje to co bylo, a nowego co dopisaliscie nie ma! i teraz porownujac do simow... zalozmy ze mam dodatek na studiach i instaluje nocne zycie. anulowalam aktualizacje. pliki ze studiow sa niezaktualizowane - nie zapisaly sie zmieny laczace uniwersytet z nocnym zyciem. wniosek: w uczelni sim nie bedzie mogl jechac na przedmiescie. jak sobie z tym wymuszonym przez nas bledem radzi komp? nie umie otworzyc obydwu na raz!!! mam nadzieje ze dobrze wytlumaczylam. jesli ktos czegos z tego co napisalam nie rozumie - pytac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 14:20 Anulcik ty to spec jesteś od simów)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 14:57 przypadkiem pare lat temu skonczylam studium informatyczne:p Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 18:18 łał to gratuluje bo to raczej męska dziedzina (znaczy oni z reguly lepsi w te klocki;D) a ty masz talencik do tego i zrozumiały przekaz)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 18:23 e tam meska;D tez mialam kiedys isc, programowania mi sie zachcialo. ale jak sie dostalam na cos innego to mi sie odechcialo informatyki;D poza tym kobitki sa najlepsze w pomaganiu i wszelkich helpdescach na przyklad,bo faceci to sie tylko wysmiewac potrafia;D Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 18:53 też prawda, albo się odrazu denerwują jak się ich o co spyta;D no toś też dobra, skoro ciagaty aż na programowanie, też gratuluje)))) kiedyś ledwo w studium skumałam tłumaczenie pani od inform co to są foldery i pliki w porównaniu do zdaje się teczek i dokumentów w nich, znaczy taki jej przekład był chyba....lol2 echh jak dobrze, że są takie kobity ja wy)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 18:56 no moj chlop sie burzy ze lepiej sie znam na kompach niz on Odpowiedz Link Zgłoś
elkakub Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 21:05 Męska??? To może ktoś mi powie dlaczego jak mój tata czegoś n8ie wie to zaraz drze sie po mnie i musze nad nim stać z pół godziny;P!! A tak ogólnie to ja też w liceum, które ma wlaśnie coś z kierunkiem informatycznym Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: a co najwazniejsze 14.03.06, 21:06 a liceum to ja tez mialam jakies informatyczno jezykowe.. ale jakos nic ambitnego tam sie nie dzialo w tej dziedzinie.. o ile dobrze pamietam;D Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: a co najwazniejsze 15.03.06, 08:51 a moj niestety nie dopuszcza tej mysli do siebie i ciagle sie ze mna kloci o kompa:p ale jak chodzi o 'glebsza' sprawe, to wtedy mnie wola <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: LUDZIE!!! 15.03.06, 08:49 trzeba najpierw zorientowac sie co jest zle i zaczac od tego. problem moze byc z roznych powodow, np: sciagniete niekompatybilne dodatki z internetu, moze byc winny pierwszy path powodujacy niezgodnosc plikow, osotatnio okazalo sie ze nawet nazwa czwartej plyty moze zawazyc! Odpowiedz Link Zgłoś
anulcik Re: LUDZIE!!! 22.03.06, 15:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24324&w=38420640&a=38447258 Odpowiedz Link Zgłoś