Dodaj do ulubionych

zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomogl

29.11.06, 16:38
jezeli zapisaliscie cos i prosiliscie o pomoc to zglaszajcie to tutaj!!!
Obserwuj wątek
    • kasiorek3177 Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 29.11.06, 21:35
      mam tylko jedną pretensję- TY nią jesteś!
      • bill28 Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 30.11.06, 12:08
        wiesz co,ja musle ze ty jestes diblem co ma zamiar wszystkich upokorzyc!!!
        • kasiorek3177 Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 30.11.06, 14:22
          po 1-sze to jestem dziewczyną
          po 2-gie to Ty jesteś de Bill'em <czyt. debilem>, bo na to wskazuje Twój nick <
          czyżby fan Tokio Hotel?xD buahaha> i Twoje idiotyczne wątki, które zakładasz
          po 3-cie ja upokarzam TYLKO wybranych i jak narazie TYLKO Ty się załapałeś do
          tej grupy "szczęściarzy"...
      • milenkamisia Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 30.11.06, 18:52
        wiesz co kasiorek to ty jesteś pierdolnięta.
        masz pretensje bów wie za co
        to jest forum i nikt niema obowiązku ci pomagać.jak chcą to pomogą ROZUMISZ???

a jak nie to spadaj bo zachowujesz sie jak szczeniara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • kasiorek3177 Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 30.11.06, 19:02
          LOL jak nie wiesz o co chodzi to się nie wypowiadaj tongue_out
          z Twojego postu wynika, że ja mam jakiś problem i, że to mi przeszkadza, że
          nikt nie odpisuje na moje WĄTKI!!! chyba coś źle przeczytałaś, bo to BILL ma
          TAKIE PROBLEMY, a nie ja uncertain mi tez się to nie podoba uncertain
    • milenkamisia Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 01.12.06, 09:47
      oj to sorki ale to tak wyglądało smilesmile
      w takim razie pognębić B I I L 2 8 !!!!!!!!!!!!!!
      • kasiorek3177 Re: zakladjcie swoje pretnsje bo nikt tu nie pomo 01.12.06, 13:59
        milenkamisia ufff wink coś mało tych osóbek z pretensjami tongue_out
    • aniazm oj, dzieci, dzieci... 01.12.06, 18:36
      nie macie się o co kłócić? a lekcje odrobione?!?

buziaczki dla simomaniaczkówsmile))
      • bill28 Hwale Kasiorka 11.12.06, 20:46
        Kasiorek podczas tego co z nami wyszlo nie uzyl,powtarzam,nie uzyl brzydkiego
        slowa i tylko tyle mi sie podoba w Kasiorku(1\100) a reszta to to co mi sie nie
        podoba(99\100).
        • kasiorek3177 Re: Hwale Kasiorka 11.12.06, 20:51
          ach... czuję się zaszczycona xD resztę pozostawiam bez komentarza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka