Dodaj do ulubionych

gra the sims2 zacina się...

23.03.07, 22:00
Witam. Otóż mam ogromny problem z Simsami 2. Właśnie kupiłam sobie dodatek "Cztery pory roku" i chciałabym się nim nacieszyć... no właśnie, ale nie mogę.

Już wcześniej ten problem występował. Otóż jak włączam grę wszystko jest ok, natomiast w miarę normalnie grać mogę tylko góra 5 minut, bo za moment gra minimalizuje się i pokazuje się powiększony pulpit a wraz z tym włącza się program ATI CATYLAST i komunikat (obecnie nie pamiętam jaki).
Na innym forum czytałam, że to chodzi o miejsce na dysku C, ale ja mam 25,1 GB wolnego miejsca więc sądzę, że to nie o to chodzi.
CO MAM ZROBIĆ? Czy mam usunąć program ATI CATYLAST, ale sądzę, że jest on niezbędny, gdyż jak poprzednio usunęłam to w ogóle nie mogłam włączyć komputera. Nie znam się zbyt dobrze na komputerze...

Błagam o jak najszybszą odpowiedź. Wzamian za pomoc podam kody do pobrania 4 dodatków do gry The Sims2: Cztery pory roku, a także kod aktywacyjny - co tylko chcecie, ale liczę wzamian za pomoc!
Obserwuj wątek
    • luiza41 Re: gra the sims2 zacina się... 24.03.07, 07:20
      hmm. no nie wiem a ściągałaś dodatki do simsów z neta? wiesz a moze jakieś
      program Ci to blokuje.... wiesz co sądze ża napewno blokuje ci simsy jakiś
      program...
      • ludzina Re: gra the sims2 zacina się... 24.03.07, 09:42
        miałam podobny problem i chodziło o pamięć wirtualną. Poszukałam gdzieś w komputerze, zwiekszyłam ją a w simach ograniczyłam szczegóły i zadziałałosmile
        • matisiedem Re: gra the sims2 zacina się... 25.03.07, 18:48
          No, to dość powszechny problem, mój kolega miał podobnie.
          • alexandra00 Re: gra the sims2 zacina się... 13.04.07, 15:03
            Taaaa, ja tez kiedyś miałam takie problemy.....z tego co pamiętam, to czasem gra nie działą, gdy jest zainstalowana gdzie indziej niż na dysku C, kolejny problem to zbyt mało miejsca na dysku(ale to wykluczamy smile ) Zbyt mało ramów.....zły crack.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka