lolana 07.09.07, 21:18 www.arcadebliss.com/escape-green-room.htm próbowałam to przejśc, ale się zacięłam... no i cóż może ktoś by spróbował, kto jest w tym lepszy ode mnie, może jakoś wspólnymi siłami...proszę o pomoc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: escape green room 12.09.07, 01:19 juz trzeci dzien zmagam sie z ta gra. Nazbieralam juz dosyc duzo tych kostek ale duzo mi brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: escape green room 13.09.07, 18:45 tja, wykorzystalem nozyczki, miecz, klucz, mlotek, srubokret i troche stoje Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: escape green room 13.09.07, 19:40 a czy udało wam się coś zrobic za tymi drzwiami za regałem?? umiem tam wejśc i nic poza tym ciemnosc... no i czy to krzesło jeżdżące jest po cos? Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: escape green room 13.09.07, 20:04 hm, drzwi za regalem, nie wiem jak sie tam dostac... ??? a jak jest ciemno, to moze pstryczek na regale albo aparatem zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: escape green room 13.09.07, 20:19 próbowałam aparatem i nic... mam ci powiedziec gdzie jest klucz?? nie chce ci psuc zabawy, nie każdy lubi podpowiedzi...ale ja poproszę jesli wiesz co z tym dynamitem Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: escape green room 13.09.07, 20:52 brakuje mi 3 klocków i nie mam żadnych pomysłów...mózg mi się już chyba lasuje... chciałabym dac sobie spokój, ale jeszcze bardziej chciałabym się ruszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
kalkos Re: escape green room 13.09.07, 21:18 klucz mam, ten pod wyci? otworzylem, spoko. adapter tez mam z glowy. nie wiem, jak te drzwi otworzyc. i po co lupa, czapka, ogryzek??? Odpowiedz Link Zgłoś
tamsin Re: escape green room 13.09.07, 22:02 przeszlam te gre, ale nerwy mi prawie zjadla. moge podpowiedziec, ze jeden klocek nie jest w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
lolana Re: escape green room 13.09.07, 22:51 przeszłam, ale nie będę oszukiwac, że zrobilam to sama, jeśli ktoś chce chętnie pomogę, lub powiem gdzie znaleźc pomoc.... powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś