Gość: kracz IP: *.chello.pl 06.04.08, 11:20 zapowiada sie ciekawie -- 19 tysięcy darmowych gier on-line na ZAMBA.PL games.zamba.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZX Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 06.04.08, 12:46 Jakoś nie dotarło do mnie Condemned 1. To była gra zręcznościowa. Po kilkunastu "pojedynkach" na gazrurki przestałem się angażować w fabułę. Nudne i mało wciągające. AvP, szczególnie jedynka w roli marines, był autentycznie przerażający. Odpowiedz Link Zgłoś
sebasianek Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest 06.04.08, 17:45 Gra nudna i słaba. Walki zbyt długie. Co jest ciekawego w 5 minutowym okładaniu jednego zombi ?? grafika niezła, grywalność zerowa. NUUUDA www.NaWymiane.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 07.04.08, 01:34 taka sobie recka może być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vgv Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 09.04.08, 17:11 w piatek premiera kupię sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 11.04.08, 14:14 nieżla gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 18:28 Świetna gra. Jedna na najlepszych jakie grałem na Xboxie. Klimat niesamowity, a gra na prawdę wciąga! Odpowiedz Link Zgłoś