Dodaj do ulubionych

Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest o...

IP: *.chello.pl 06.04.08, 11:20
zapowiada sie ciekawie smile

--
19 tysięcy darmowych gier on-line na ZAMBA.PL
games.zamba.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ZX Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 06.04.08, 12:46
      Jakoś nie dotarło do mnie Condemned 1. To była gra zręcznościowa. Po kilkunastu "pojedynkach" na gazrurki przestałem się angażować w fabułę. Nudne i mało wciągające. AvP, szczególnie jedynka w roli marines, był autentycznie przerażający.
    • sebasianek Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest 06.04.08, 17:45
      Gra nudna i słaba. Walki zbyt długie. Co jest ciekawego w 5 minutowym okładaniu jednego zombi ?? grafika niezła, grywalność zerowa. NUUUDA

www.NaWymiane.pl
    • Gość: h Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 07.04.08, 01:34
      taka sobie recka może być
    • Gość: vgv Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 09.04.08, 17:11
      w piatek premiera kupię sobie
    • Gość: h Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.chello.pl 11.04.08, 14:14
      nieżla gra
    • Gość: Gość Re: Recenzja Condemned 2: Bloodshot - Strach jest IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.08, 18:28
      Świetna gra. Jedna na najlepszych jakie grałem na Xboxie. Klimat niesamowity, a gra na prawdę wciąga!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka