Gość: h IP: *.chello.pl 28.04.08, 16:49 super jus nie moge sie doczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bezio null IP: *.xdsl.centertel.pl 28.04.08, 16:50 Bezimienny pojwaii się w 4 części Gothica uff ulżyło mi. Według wstępnych zapowiedzi miało go nie być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 17:50 komu to pójdzie? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczy Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.satfilm.net.pl 28.04.08, 21:29 I tu konsolowcy mogą sobie tylko popatrzec:/... szkoda ze nie pogram sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.chello.pl 28.04.08, 22:18 głupia nimiecka syfiasta gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baaxt3r Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.chello.pl 28.04.08, 22:21 jakość w przeciwieństwie do komentarzy pod newsami o GTAIV, nie widzę żeby się żalił i siał chorą nienawiść;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoty Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 09:50 @baaxt3r o kim mowisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOx Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.08, 09:53 WOW, az tak mocne czary??? kto by pomyslal! noc w dzien zamienia? NIESAMOWITE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MT Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.xdsl.centertel.pl 29.04.08, 15:39 Taki czar był w modzie Mroczne Tajemnice i można było wybierać dowolną część doby. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 29.04.08, 11:16 dla mnie gothic się na 2 części skończył, trójka była(przez system walki) słaba... mam nadzieję że 4-ka będzie lepsza i dorówna klimatem 1 i 2 -ce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemeledudki Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.chello.pl 29.04.08, 17:07 Ci, którzy po czwartym Gothicu spodziewają się cudów, mogą się srodze zawieść, gdyż gra pisana jest przez zupełnie nowy team developerski - Spellbound ( efekt sprzedaży przez Aspyr praw do Gothica nowemu producentowi, austryjackiej firemce JoWood, z którą nie umieli dogadać się developerzy z Piranha Bytes ), znany przede wszystkim z popularnej w Polsce gry ?Robin Hood: Legend of Sherwood? oraz wyjątkowo udanej konwersji ?Colin McRae Rally 2? na GB Advance. Ach, jeszcze jedno, Gothic 4 niemal na pewno zagości na nex-genowych konsolach, jednak na potwierdzenie tej informacji trzeba będzie poczekać do lipca, kiedy to JoWood zaprezentuje grę podczas tegorocznych targów E3. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piranha Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.xdsl.centertel.pl 30.04.08, 09:06 Odebranie firmie Piranha Bytes praw do Gothica 4 to zbrodnia i zatracenie całej duszy serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sero Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.08, 12:07 jak 4 cześć będzie tak za bugowana jak 3 to ja za gothica dziękuję.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: squary Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.wignet.pl 04.05.08, 09:51 3ujka juz byla czyms w rodzaju "strzelaj do wszystkiego co sie rusza" + kiepsciutka fabula w porównaniu do poprzednich czesci zwiastuja tragedie w czwartej czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 14:47 Mam nadzieje ze bedzie online bo jak nie to ladny syf Odpowiedz Link Zgłoś
lupa1984 Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 04.05.08, 15:33 trujka była fajna a czwórka będzie jeszcze lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okok Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: 89.108.194.* 05.05.08, 15:44 trojka jest spoko ale system walki w dwojce byl lepszy. w trojce prawie niemozliwe jest zostanie magiem ognia (zanim dojdzie sie do momentu kiedy mozna nim zostac jest sie tak mocnym fizolem ze sie nie oplaca). wlasnie w domu gram w trojeczke i na mocnym kompie (core 2 quad, 4gb ram, 8800 gts) i tak potrafi czasami na sekunde sie zatrzymac. ludzi ktorzy optymalizowali kod do tej gry powinno sie wybatozyc. mam nadzieje ze przy czworce sie do tego przyloza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hg Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.tczew.net.pl 20.05.08, 21:21 to jest gothic 3 gamonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.fenomenalny.net 30.07.08, 23:34 to jest tylko screen z Gothc 3 noobie a tekst opowiada o Gothic 4 czytaj ze zrozumieniem!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość n Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.centertel.pl 19.08.08, 12:31 w trójce postawiono na grafikę oraz wielki świat- dlatego w sklepie komputerowym powiedziano mi że komp, na którym Gothic 3 poszłaby na max-detalach kosztowałby koło 20000 zł!!! A wystarczyłoby żeby twórcy pokusili się o podzielenie świata, tak jak to miało miejsce w poprzednich częściach. System walki był do niczego- po prostu tragedia!! Liczę na o wiele więcej w czwartej części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.tktelekom.pl 19.11.08, 14:05 zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gothic fan Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.tktelekom.pl 19.11.08, 14:08 pie... wszystkich tych któży mają coś przeciw gothickowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróbel Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 13:16 3 byla troche slabsza fabulowo niz 2 i 1 ale mam nadzieje ze 4 bedzie hitem ;} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becior Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: 212.87.244.* 22.11.08, 18:50 to gothic 3!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: 78.8.140.* 22.11.08, 21:30 BĘDZIE SUPCIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GOTHIC 2 2 NOC KRUKA 3 IIIIIIII! GOTHIC CZWÓRKA-4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Poznaliśmy pierwsze tajemnice Gothic 4 IP: *.lukman.pl 24.11.08, 19:25 nie mogę siw do czekać jedynka była super potem wywalili dwójkę najlepsza gra rpg potem 3 zajebista i wkoncu nie moge sie doczekac boskiej 4 Odpowiedz Link Zgłoś